KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Mart 2026 Cuma
°C

Araç sahipleri dikkat! park yasağı başlıyor

İl Trafik Komisyonu yeni kararlar aldı. Bu kararlara göre Kültür, Genç, İnönü ve Hastane caddelerinde yeni düzenlemeler yapıldı. Çift yönlü park uygulamaları tek yöne düşürüldü. Park yasağı olan bölgelerde park lambası yakılarak en fazla 15 dakika park edilebilecek, park lambası yakmadan park edenlere ceza yazılacak. Uygulama, 15 Ağustos itibariyle başlayacak.

Araç sahipleri dikkat! park yasağı başlıyor
12 AĞUSTOS 2013 PAZARTESİ 00:11
0
3321
3
AA aa

İl Trafik komisyonu, 30.07.2013 tarihinde Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda toplandı. Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, İl Jandarma Komutanı Selahattin Mersin, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Bayram, Karayolları 84. Şube Şefliği Bakım ve Trafik Teknik Görevlisi Emrullah Metin'in katıldığı toplantıda, park yasakları ve geçiş güzergahlarıyla ilgili yeni kararlar alındı,

Bazı caddelerde çift yönlü park uygulamasından vazgeçilip tek yönlü park uygulamasına geçilirken, bazı bölgelere tümüyle park yasağı getirildi.

Kararların titizlikle yürütüleceği ve ilgililerin bu kararlara uyması yönündeki uyarının altı çizilirken, komisyonda alınan kararlar şöyle sıralandı;

KÜLTÜR CADDESİ; Polisevi Kavşağı'ndan Vakıfbank Kavşağı'na kadar yolun sağ kesimine araç park yasağı getirilmiş olup, sol kesimindeki park serbestliği devam edecek. Vakıfbank Kavşağı ile Hacı Hıdır Kavşağına kadar olan bölümde sağ kesimdeki park serbestliği devam edecek.

GENÇ CADDESİ; Hacı Hıdır Kavşağından Telekom Kavşağına kadar, yolun sol kesimine araç park yasağı getirildi, yolun sağ kesimindeki (Ulu Camii hizası) park serbestliği ise devam edecek.

HASTANE CADDESİ; Telekom Kavşağından Evliya Çelebi Sokak Kavşağı'na kadar yolun sağ kesiminde mevcut olan araç park yasağı kaldırılarak park serbestliği getirilmiş olup, yine Telekom Kavşağından Evliya Çelebi Sokak Kavşağı'na kadar yolun sol kesiminde mevcut olan araç park serbestliği kaldırılarak park yasağı getirilmiştir. Evliya Çelebi Sokak Kavşağından İl Özel İdare Kavşağına kadar yolun sol kesimine araç park serbestliği getirilmiş olup, yolun sağ kesiminde araç park yasağı devam edecek.

İNÖNÜ CADDESİ; İl Özel İdaresi ile Vakıfbank Kavşağı arasındaki yolun her iki bölümünde mevcut olan araç park yasağı yeniden uygulanacak.

Öte yandan; park yasağı getirilen kesimlerde araç park lambalarını yakmak şartıyla 15 dakika araç parkına müsaade edilecek ancak park lambalarını yakmadan park eden sürücülere cezai işlem uygulanacak.

Bu uygulamalarla ilgili çalışmalar Bingöl Belediyesi'nce yürütülecek ve gerekli işaret ve işaretlemeler 15 Ağustos 2013 tarihine kadar tamamlanarak 15 Ağustos itibariyle uygulamaya geçilecek. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
tarık erdoğan (@Misafir_14914)
13 Ağustos 2013 Salı 19:13
ben bir bingöllü olarak bu uygulamnın yerine getirilmeyeceği kanaatindeyim. :(
abdullah (@Misafir_14892)
12 Ağustos 2013 Pazartesi 19:44
bingöl bingöl olalı hic bu kadar kötü bi görünüme sahip olmamıştı..ziraatin önü ve dörtyol göbekte ciğerci o duman igrenc bi görüntü..ulu camı önü dolu seyyar satıcı..dörtyol dolu legen..kürsüler kaldırımda.dans ediyo..bingölü mezraya cevirdiniz...
Zaza 12 (@Misafir_14888)
12 Ağustos 2013 Pazartesi 14:30
Güzel bir karar ama bazı düzenlemeler getirilmeden bunların yapılması yanlış. Aracı park ettiğimiz yerde bir bakıyorsun esnaf geliyor burası benim yerim buraya park edemezsin, lokanta ve çay ocakları kaldırımı geçtiler artık caddeye sandalye atıyorlar araç park ederken burası bizim yerimiz burata park edemezsiniz. Yetkililer bu sıkıntıları halletmiyorsa ilerleyen zamanlarda çok büyük tartışmalar ve kavgalar çıkar ondan sonrada emniyet ekipleri gelir olay yerini temizler. Haydi hayırlı olsun.
26.03.2026
22:03
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Feci kazada otomobil ters döndü: 7 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
26.03.2026
21:49
Bingöl`de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl'de Afet Farkındalığı İçin Kurumsal İş Birliği
Bingöl Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim ve AFAD İl Müdürlüğü arasında imzalanan iş birliği protokolüyle öğrenci, öğretmen ve milli eğitim personellerine yönelik afet bilinci eğitimleri yaygınlaştırılacak.
26.03.2026
21:32
Karlıova`da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Karlıova'da Deprem Konutları İçin Kura Tarihi Belli Oldu
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan toplam 232 konuttan 229'unun hak sahibi için noter kurası çekilecek. Kura çekimi 31 Mart 2026'da gerçekleştirilecek.
26.03.2026
21:20
Bingöl`de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de Sürü Yönetimi Elemanı Kursu Açılıyor
Bingöl'de hayvancılığa nitelikli iş gücü kazandırmak amacıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce açılacak kurs için başvurular başladı. Eğitimler Nisan ayında gerçekleştirilecek.
26.03.2026
20:25
Vali Çelik`ten Bingöl Basın Konseyi`ne İade-İ Ziyaret
Vali Çelik'ten Bingöl Basın Konseyi'ne İade-İ Ziyaret
Bingöl Basın Konseyi çalışmaları hakkında bilgi alan Vali Cahit Çelik, basının sorumlu yayıncılık ilkesine bağlı kalmasının önemine dikkat çekti; 'Popülizm ve etkileşim odaklı değil, doğru ve sorumlu yayıncılık ilkesiyle hareket edilmesi kıymetlidir' dedi.
26.03.2026
18:07
Kiğı`da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Kiğı'da Kerek Deresi Projesi Hayata Geçiyor
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için ihale süreci tamamlandı. 119 milyon TL'lik projeyle bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın