KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

Araç takla attı, hava yastıkları açılmadı!

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Karlıova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Araç takla attı, hava yastıkları açılmadı!
08 EKİM 2013 SALI 08:31
0
4409
0
AA aa

Bingöl-Karlıova yolunda bir aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karlıova'dan Bingöl istikametinde girmekte olan 39 NM 009 yurtdışı plakalı özel araç, yeni yapılan yolda aşırı süratten dolayı virajda taklalar attı. Araçta sıkışan Konya nüfusuna kayıtlı Mheryan Nigyar (51) adlı bayan sürücü ile yanında bulunan Ali karabacak(55) yoldan geçen vatandaşların yardımı araçtan çıkarıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sırasında sürücü mahallinde bulunan hava yastığının açılmamasının Nigyar'ın başından ve ayaklarından ağır şekilde yaralanmasına neden olduğu öne sürüldü.

Yolda geçen vatandaşlardan Deniz Bingöl: “Araç yukardan takla atarak aşağıya kadar gelip durdu, yaralıların durumları bayağı kötüydü, araçta sıkışmışlardı. Yolda geçen arkadaşlarla çıkardık. Olay yerine gelen ambulansla Bingöl e sevk edildi, ama bayanın durumu çok kötüydü" dedi.

Kaza mahalline gelen Karlıova Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl`de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın