KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Aralık 2025 Pazar
°C

Araç takla attı, hava yastıkları açılmadı!

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Karlıova Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Araç takla attı, hava yastıkları açılmadı!
08 EKİM 2013 SALI 08:31
0
4127
0
AA aa

Bingöl-Karlıova yolunda bir aracın takla atması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Karlıova'dan Bingöl istikametinde girmekte olan 39 NM 009 yurtdışı plakalı özel araç, yeni yapılan yolda aşırı süratten dolayı virajda taklalar attı. Araçta sıkışan Konya nüfusuna kayıtlı Mheryan Nigyar (51) adlı bayan sürücü ile yanında bulunan Ali karabacak(55) yoldan geçen vatandaşların yardımı araçtan çıkarıldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Karlıova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza sırasında sürücü mahallinde bulunan hava yastığının açılmamasının Nigyar'ın başından ve ayaklarından ağır şekilde yaralanmasına neden olduğu öne sürüldü.

Yolda geçen vatandaşlardan Deniz Bingöl: “Araç yukardan takla atarak aşağıya kadar gelip durdu, yaralıların durumları bayağı kötüydü, araçta sıkışmışlardı. Yolda geçen arkadaşlarla çıkardık. Olay yerine gelen ambulansla Bingöl e sevk edildi, ama bayanın durumu çok kötüydü" dedi.

Kaza mahalline gelen Karlıova Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın