KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Arakan'a 21 bin tl yardım

Bingöl il milli eğitim müdürlüğü, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ile kaşıyaka anadolu lisesi tarafından organize edilen yardım kampanyası kapsamında arakan'a 21 bin tl yardım yapıldığını açıkladı.

Arakan`a 21 bin tl yardım
29 KASIM 2017 ÇARŞAMBA 21:30
0
2021
0
AA aa

Bingöl'de Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün ve Din Kültürü öğretmenleri, İl Sosyal Etkinlik Eylem Planı kapsamında Arakan'a yardım kampanyası başlatmıştı.

Düzenlenen kampanyada Arakan için toplanan yardımların AFAD ve Kızılay şubelerine aktarıldığını kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Engin, “Mültecilerin yaşadıkları acı ve drama sessiz kalmamak ve öğrencilerimizde yaşanan insanlık acılarına karşı duyarlılık oluşturmak, öğrencilerimizin dünyanın herhangi bir yerinde yaşanan her acıya bir merhem sürmek sorumluluğunu hissettirmek, haritada yerini bile bulamadığı Arakan'daki Müslüman kardeşlerimize, İslam kardeşliği ortak paydasında yardımcı olmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Din Kültürü öğretmenleri İl Sosyal Etkinlik Eylem Planı kapsamında Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerince Kaşıyaka Anadolu Lisemiz organizesinde 2017 Ekim Ayı içerisinde Arakan'lı Mültecilere yardım amacıyla bir kampanya düzenlenmiş ve bu kampanya kapsamında toplamda 21.000.00.TL toplanarak AFAD ve Kızılay'ın Arakan'a yardım hesaplarına aktarılmıştır” diye konuştu.

Düzenlenen bu kampanyada emeği geçenlere teşekkür eden Engin, tüm öğretmenleri ve duyarlı öğrencileri tebrik etti.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.08.2026
23:01
9. Bingöl Bal Yarışması için başvurular başladı
9. Bingöl Bal Yarışması için başvurular başladı
Bingöl'ün geleneksel bal yarışmasının 9'uncusu için başvuru süreci başladı. 26 Ağustos-11 Eylül tarihleri arasında yapılacak başvurulara, Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği'ne kayıtlı ve 2026 yılında Bingöl'de bal üretimi yapan arıcılar katılabilecek.
26.08.2026
23:00
Bingöl ve Elâzığ tarımı için ortak çalışma masası
Bingöl ve Elâzığ tarımı için ortak çalışma masası
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen istişare toplantısında, iki il arasındaki tarım ve hayvancılık iş birliğinin geliştirilmesi, üretici birlikleri arasındaki koordinasyon ve bölgesel üretim potansiyelinin değerlendirilmesi ele alındı.
26.08.2026
22:59
Ailelere asgari gelir desteği geliyor
Ailelere asgari gelir desteği geliyor
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal yardım sisteminde yeni bir döneme geçileceğini açıkladı. GETAD adı verilen modelle ailelerin sosyoekonomik durumları puanlanacak, kişi başına asgari gelir güvence altına alınacak.
26.08.2026
22:58
Okul kıyafetlerinde yeni dönem
Okul kıyafetlerinde yeni dönem
14 Eylül'de başlayacak yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul kıyafetlerinde arma uygulaması yeniden zorunlu hale getirildi. Yeni düzenlemenin güvenlik, okul aidiyeti ve velilerin kıyafet masrafları açısından etkili olması bekleniyor.
26.08.2026
22:57
Yapıcıoğlu, HÜDA PAR`ın Bingöl kongresine geliyor
Yapıcıoğlu, HÜDA PAR'ın Bingöl kongresine geliyor
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl İl Başkanlığı tarafından düzenlenecek 5. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere 30 Ağustos'ta Bingöl'e gelecek.
26.08.2026
22:56
Evlenen gençlere emlak desteği: Komisyon alınmayacak
Evlenen gençlere emlak desteği: Komisyon alınmayacak
Evlenilecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi kapsamında kredi almaya hak kazanan gençlerden, konut kiralama ve emlak hizmetlerinde emlak hizmet bedeli/komisyonu alınmaması öngörülüyor. Tüm Emlak Danışmanları Birliği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, uygulamanın gençlerin yuva kurma sürecindeki mali yükü azaltacağını belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın