KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2024 Çarşamba
°C

'Arıkan, 11 aydır temsilcilerle görüştü mü?'

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın esnaf ziyaretlerinin ardından sitemde bulunan Bayram: 'Sayın Erdal Arıkan, esnaf ziyaretlerini gerçekleştiriyor, bu güzel ama 11 aydır esnaf temsilcileriyle bir araya geldi mi, sorunları dinledi mi?'

`Arıkan, 11 aydır temsilcilerle görüştü mü?`
12 ŞUBAT 2020 ÇARŞAMBA 16:26
49
3745
24
AA aa

Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Ali Bayram, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın seçildiği günden bu yana esnaf temsilcileriyle bir araya gelmediği belirterek, sitemde bulundu.

Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın önceki gün esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiğini anımsatan Bayram, esnafı dinlemenin güzel bir durum olduğunu ancak yetersiz kaldığını söyledi.

Bayram; “ Yerel seçimlerde Bingöl Belediye başkanlığına seçilen Sayın Erdal Arıkan, seçildiği zaman teşkilat olarak hayırlı olsuna gittik. Belediye başkanı sık sık esnafımızı dinliyor, ziyaret ediyor bu güzel bir durum ama bizim esnafımız şükürcüdür. İşleri kötü bile olsa hamdolsun der, bunu kimseye tam olarak anlatmaz. Ama esnafımızın ne denli kötü durumda olduğunu biz biliyoruz. Sayın Başkan, 11 aydır bizden esnafın sorunlarını dinledi mi, bizlerle yani esnafın temsilcileriyle bir araya geldi mi? Gelmedi. Bizi dinlemenin ne mahsuru var” dedi.

“HER SOKAK BAŞINDA MARKET ZİNCİRLERİ VAR”

Her sokak ve cadde başında yabancı marketlerin açıldığını aktaran Bayram; “ Bingöl'de son birkaç yılda her sokak ve cadde başında yabancı market zincirleri açılmaya başladı. Birileri mesken yapıyor , bina yapıyor ve binanın altını bu marketlere veriyor. Bunlara belediye neden izin veriyor? Bu açılan marketler yüzünden birçok esnaf bitme durumuna geldi. Diğer yandan bu marketlerin memlekete ne gibi faydası var? Bizim esnafımız yardım kuruluşlarına, camilere vs. birçok yere destek oluyor ama bu marketlerin kime, nereye faydası var? Bunlara şimdiye kadar izin verildi ancak artık durması lazım” dedi.

KALDIRIM İŞGALİNDEN TRAFİK İŞGALİNE…

Söz konusu marketlerin malzeme getirdiği zaman zarfları içerisinde trafik ve kaldırımların işgal ettiğini söyleyen Bayram; “ Memleketimizin trafiğe zaten bitmiş durumda. Bu marketlere malzeme geldiği zaman da hem trafiği hem de kaldırımları kullanılmaz işgal ediyor. Bunun da önüne geçilmesi lazım. Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın bunlara çözüm getirmesi lazım” diye konuştu.

“DERDİMİZİ TABİ Kİ İKTİDAR PARTİSİNE ANLATACAĞIZ”

Esnaf temsilcileri olarak sorunların belediye başkanına aktarılmasının doğal olduğunu söyleyen Bayram; “ Belediye başkanı iktidar partisinin bir temsilcidir. Biz de esnafların temsilcileri olarak sorunlarımızı kendisine aktaracağız. Esnafı dinliyor ama esnaf temsilcilerini de dinlemesi gerekiyor” diyerek, sitemde bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55728)
14 Şubat 2020 Cuma 11:15
ne oldu ali başkan 50 senedir oradasın 50 yıldır görüştün hangimizin sorunlarını biliyorsun. bırak artık bu koltuk s.vd.sını. dedem ticaret yaptıgında oradaydın babam yaptı oradasın şimdi ben yapıyorum yine oradasın ...........
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55690)
13 Şubat 2020 Perşembe 17:34
Ali başkan yeni plakalar mı istiyor, yeni arsa ihale falan mı hayrola? Kaç yıllık esnafım bi defa gelip ne sordu ne alışveriş yaptı küçük esnaf edebiyatıyla büyük lokma peşinde, sayın editör IP adresimi Ali Bayram görmesin adamları bizi daha küçük esnaf yapar valla
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55686)
13 Şubat 2020 Perşembe 14:26
Ali Bayram esnafımızın,trafiğimizin Bingöl'ün sorunlarını dile getirmiştir.her nedendir bilinmez bazılarını rahatsız etti bu haklı söylemleri.MARKETLER bütün parayı dışarı aktarıyor burda zarar gören Bingöl esnafı ve Bingöl halkıdır. TRAFİK SORUNUNU anlatıyor ESNAF sorunlarını anlatıyor bunları kendi için değil esnafı içindir bu her zaman bu şekilde olacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55685)
13 Şubat 2020 Perşembe 14:19
İSMAİL SARI eğer sen yapabiliyorsan gel Ali Bayram sana bıraksın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55684)
13 Şubat 2020 Perşembe 14:17
Ali Bayram 47 yıldır bu görevde bugüne kadar hangi ihaleye bulaşmış da şimdi böyle bir iftira atıyorsunuz. siz o ihale durumunu medikal ihalesi peşinden koşanlara sorun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55680)
13 Şubat 2020 Perşembe 13:29
Osmanlının en fazla tahtta kalan sultanı Kanuni Sultan Süleyman 46 yıl tahta kalıp osmanlıyı dünyanın süper gücü yaptı.Ali Bayran beyfendi 47 yıldır Bingöl Esnaf Odaları ve Şoförler ve Otomobilciler odası başkanlığını bir arada yürüten bu şahıs neler yaptı biri 3 tanesini buraya yazabilirmi???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55677)
13 Şubat 2020 Perşembe 13:17
Bizzat esnaf ile görüşmüş. Esnaf temsilcilerinin bir sorunu varsa randevu alır gider görüşür.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55675)
13 Şubat 2020 Perşembe 13:07
Bingöl taksi ;)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55673)
13 Şubat 2020 Perşembe 12:30
Vedat Kelbat sen önce bir esnaf kaydını yap esnaf ol birlik başkanımızla tanış ondan sonra oturduğun yerden eleştiri yap.başkanımız her zaman esnafımızla iç içedir sürekli de sorun ve sıkıntılarını dinleyip dile getiren ve esnafını koruyan bir başkandır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_55669)
13 Şubat 2020 Perşembe 11:13
ali bey yine nerenin ihalesi başladıda ortaya çıktın. sen önce kendi işini yap
23.04.2024
18:15
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Trafik sigortasında yeni dönem: Zam hesabı değişti
Mayıs ayı itibarıyla trafik sigortalarında yeni dönem başlıyor. Bunda böyle zamda üst sınır maliyet endeksine göre belirlenecek. Peki bu ne demek oluyor? İşte sürücüleri yakından ilgilendiren gelişmenin detayları...
23.04.2024
18:14
Erdoğan`dan kamuda tasarruf mesajı
Erdoğan'dan kamuda tasarruf mesajı
Milletin refahını artırmaya yönelik adımlar atıldığını belirterek gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, gıdadaki fahiş fiyatlar için de 'Milletimizin fahiş fiyat yükünün altında ezilmesine asla müsaade etmeyeceğiz' yorumunda bulundu.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs yakalandı
Bingöl'de aranan 19 şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda yakalanarak cezaevine teslim edildi.
23.04.2024
18:13
Bingöl`de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'de akrabaların husumeti barışla noktalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde akraba olan iki aile arasındaki husumet, Kaymakam Muhammet Güzel'in girişimleri sonucu barışla son buldu.
23.04.2024
18:12
Bingöl`de deprem!
Bingöl'de deprem!
ADAD, yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde depremin merkez üssünün Karlıova İlçesi olduğunu duyurdu.
23.04.2024
14:19
23 Nisan`da valilik makamına oturan Muhammed, `Bingöl`de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz`
23 Nisan'da valilik makamına oturan Muhammed, 'Bingöl'de dayanaksız binaların yapılmasına izin vermeyeceğiz'
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını temsili olarak 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke Saray'a devretti. 6'ıncı sınıf öğrencisi Muhammed Berke, deprem bölgesi Bingöl'de dayanıksız yapılara izin verilmemesini temsili belediye başkanına iletti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın