KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Mayıs 2025 Cumartesi
°C

Arıkan; insan odaklı çalışacağız

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan; Herkes için yeni bir dönem başlıyor. İnsana ve çevreye duyarlı bir yönetim anlayışı içinde olup, insan odaklı çalışacağız dedi.

Arıkan; insan odaklı çalışacağız
27 KASIM 2018 SALI 19:54
39
8333
39
AA aa

31 Mart 2019'da yapılacak olan Mahalli İdareler seçiminde Bingöl Belediye başkanlığı için başvuruda bulunan 10 aday adayından, eski Gençlik Hizmetleri ve İl Spor Müdürü Erdal Arıkan aday gösterildi.

Partisinin grup toplantısında Bingöl dahil 20 ilin belediye başkan adayını açıklayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Recep Tayyip Erdoğan, Bingöl adayının Erdal Arıkan olduğunu açıkladı.

Aday gösterilmesinin ardından Bingöl Online'ye açıklamalarda bulunan AK Parti Bingöl Belediye Başkan Adayı Erdal Arıkan, sürecin herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak, yeni bir dönemin başladığını söyledi.

Arıkan'ın açıklaması şu şekilde: “Öncelikle, süreç içerisinde desteğini ve duasını esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. Seçimlerin, ülkemize, ilimize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Yüce Mevla'nın izni, Sayın Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile adaylık nasip oldu. Hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sayın Cevdet Yılmaz'a, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e ve teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye de verdiği emek ve gösterdiği gayretten ötürü şükranlarımı sunuyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizler de yarışın bundan sonraki bölümünde emek verip ter dökeceğiz inşallah. Önümüzde yoğun bir seçim maratonu olacak. Artık hazırlıklarımıza başlayacak ve ileriki süreçte açıklayacağımız projelerimize odaklanacağız. Herkes için yeni bir dönem başlıyor. İnsan odaklı çalışacağız ve halkımızın içinde olacağız. Adaletli, şeffaf olacağız. ‘İlimizin yaşam standartlarını daha yukarılara nasıl taşırız?' bunun için çalışacağız. Kaliteli, geleceğin hesaplandığı, toplumsal faydanın ön planda tutulduğu, insana ve çevreye duyarlı bir yönetim anlayışıyla zaman mefhumu gözetmeksizin mesaimizi yapacağız. İstişareye dayalı bir anlayışla kamu kurum, kuruluş, STK ve vatandaşlarımızla hep birlikte projelerimizi sırtlayacağız.

ERDAL ARIKAN

1970 Bingöl doğumlu olup ilk, orta ve lise öğrenimini Bingöl' de tamamladı. 1998 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim fakültesinden mezun olduktan sonra yaklaşık 12 yıl Bingöl'ün farklı okullarında Öğretmenlik ve idarecilik görevlerinde bulundu.

2010- 2018 yılları arasında Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan Erdal Arıkan evli ve 2 çocuk babasıdır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33774)
29 Kasım 2018 Perşembe 16:54
ERDAL BEY İYİ DÜRÜST OLABİLİR SEÇİLİRSE SİYASİLERİMİZİN EMRİ DIŞINDA HAREKET KABİLİYETİ KISITLANACAKTIR.BİR VATANDAŞ OLARAK İLERİSİ İÇİN ŞUNU GÖRÜYORUM: BELEDİYENİN BİRİNCİ VAZİFESİ MERKEZ YENİŞEHİR TAHTALI EVLER VE ÖZEL İDARE ALANI İKİNCİ VAZİFESİ HÜKÜMET KONAĞININ ALANI ÜÇÜNCÜ VAZİFE PTT KARŞISINDAKİ ASKERİ ALANLARI HALKIN YARARINA PARK.YEŞİL ALAN VE HALK MEYDANI YAPMALARI LAZIM.AKSİNİ DÜŞÜNECEK OPLURSAK BÜYÜK BİR İHTİMAL KENDİ YANDAŞLARINA SATILIP BÜYÜK BİR HASILAT ELDE EDİLECEKTİR.OY VERMEDEN ÖNCE BU HALKA SÖZ VERİLSİN BU YERLERİN BETON YIĞINLARI YAPILMAYACAK DİYE TAAHÜT VERİLSİN.YOKSA..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33757)
29 Kasım 2018 Perşembe 13:46
Ben bingöl de Bir egitmen olarak bulunmaktayim ne hikmetse her secimde Oy vermem diye nidalar atilir Oy zamanindada ayni adama Oy verilir
Bu nasil Bir anlayistir anlayamadim
Kendinizi kandiriyorsunuz
Bingölde hersey torpil
Bütün kamu kususlari vekillerin akrabalariyla Dolu böyle Bir il böyle Bir memleket nasil kalkinir
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33751)
29 Kasım 2018 Perşembe 12:24
mesele erdal değil aynı bölge siyaseti tekeleştirdi herhalde diğer bölgeler bu durumu görmezden gelemezler erdal hoca verilen emirleri yerine getirmekle mükelef
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33763)
29 Kasım 2018 Perşembe 15:20
@Misafir Kullanıcı Tutturmuşlar aynı bölge..Sağ gözden sol göze fayda var mı? Kardeşin kardeşe faydası var mı?O bitti o dediklerin eskidendi.Asiretcilik bölgecilik.. Şunu da belirtiyim bu eleştirdiğin bölge herzaman bingole hizmet etmiştir..Diğer bölgeleri de gördük zamanında..Bu bölge politik bölgedir..Ama unutma bu bölgenin çıkan politikacılar Bingöllün her bölgesine eşit mesafede yaklaşmışlardır
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33735)
29 Kasım 2018 Perşembe 10:08
sana oy vermem sende yucel gibi belediyeyi ailenle dolduracaksın ve gorecez
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33727)
29 Kasım 2018 Perşembe 09:14
Erdal Beyin Kişiliği hakkında yorum yapmak bize düşmez ama Cevdet Yılmaz tarafından getirildiğini herkes biliyor. Benim fikrim belediye başkanının kesinlikle teknik biri (mimar-mühendis) olması gerektiği yönünde. Ne yazık ki Bu dönemin Hacı Ketenalp dönemi gibi olacağını düşünüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33720)
29 Kasım 2018 Perşembe 08:32
Sözde bir yardımcın vardı o olacaktı. İyiki yok cevdet harcadı iyi yaptı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33716)
29 Kasım 2018 Perşembe 08:07
bir krallık kurulmuş gidiyor vekiller aynı bölge aynı köyden, belediye aynı bölge aynı köyden,bürokrat aynı bölge aynı köyden diğer bölgeler üvey evlat mı?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33700)
29 Kasım 2018 Perşembe 05:33
Vah vah memleketin haline,
Akp adaylık koltuğuna ceket asılırsa o bile seçilir bu memlekette. Ceket yıprandığıyla, memleket hizmet beklediğiyle kalır.
İşi-ihaleyi de yalaka takımı alır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33698)
29 Kasım 2018 Perşembe 01:04
Proje açıklayan belediyecilikten gelen alican bayramı aday etmediniz neden
Ben alicanin projelerini takip ediyordum ve güzeldi neden birakmadiniz hizmet etsin Bingöl'de
Bugün MHP bile onun şelale projesini açıklamış sizde alın onun projelerini bari birakmadiniz o Yapaydı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33743)
29 Kasım 2018 Perşembe 11:22
@Misafir Kullanıcı Elini vicdanina koy daha dünki cocugu alin baskan yapin diyorsun samimi bulmuyorum isinize ekmeginize bakin ..siz tam raydan ciktiniz artik !
Misafir Kullanıcı (@Misafir_33691)
28 Kasım 2018 Çarşamba 23:34
Her seçim zamani yeni bir aday parlat cilalat millete sun ..Kusurabakma arkadaş artık ben yokum degil oy zırnık yok zırnık
10.05.2025
16:07
Genç`te Engelliler Haftası`na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
10.05.2025
15:03
AJet`ten Anneler Günü`ne özel yüzde 40 indirim!
AJet'ten Anneler Günü'ne özel yüzde 40 indirim!
Türkiye'nin genç hava yolu markası AJet, Anneler Günü'nü özel bir kampanyayla kutluyor. AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası ile, tüm yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda misafirlerine yüzde 40 indirim imkanı sunuyor.
09.05.2025
17:21
Vali Usta:
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik`ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın