KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Mayıs 2024 Cumartesi
°C

Arıkan'ın kararına destek!

Başkan Arıkan'ın köy minibüslerine çarşı merkezinden çıkarma kararına vatandaşlardan tam destek gelirken, aynı çözümün kaldırım işgaliyeleri için de uygulanması talep edildi.

Arıkan`ın kararına destek!
29 EYLÜL 2019 PAZAR 18:41
18
3372
14
AA aa

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan'ın çalışmaları neticesinde, belediye meclisinde alınan karar doğrultusunda ilçe ve köy minibüslerinin şehir merkezinde durakları kaldırılmış ve eski otogara taşınmıştı.

Alınan bu karara ilk tepki Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan esnaf ve köy minibüslerinden gelmiş ve geçtiğimiz hafta içi kepenk kapatma eylemi gerçekleştirmişlerdi. Yaşanan olaya sessiz kalmayan Başkan Arıkan, alınan karardan geri adım atılmayacağını söylemişti.

Başkan Arıkan'ın kararlı duruşuna vatandaşlardan tam destek geldi. Vatandaşlar, aynı kararlılığının kaldırım işgalinde de uygulaması gerektiğini iletti.

Vatandaşların sosyal medyada Başkan Arıkan'a verdiği destek yorumları şu şekildi:

“Allah razı olsun devam”

“Bu ve benzeri yaptırımların devamını bekliyoruz başkanım, Bingöl'ün yüzde 90'nı bu uygulamaları destekliyor. İmarda, işgalde, trafikte vb. uygulamaların tamamında halk sizinle beraberdir, rahat olun.”

“Dik duruşunuzu takdir ediyoruz.”

“Kesinlikle tam destek veriyoruz çoğunluk ve halk bunu istiyor. Başkanım çalışmalarınızda başarılar dilerim.”

“Helal sana Erdal başkan. Destekliyoruz seni. Kentin sorunları birkaç kişinin menfaatlerinden daha önemlidir. Aynı kararlılığı kahveciler içinde bekliyoruz. Kürsüler kaldırımlarda.”

“Belediye Başkanımızın dik durması bu sorunun çözülmesini sağlayacaktır. Başkanın yanındayız. Tebrikler Sayın Başkanım. Bu memlekette problemlerin çözülmemesinin sebebi dik duruş sergilenememesiydi. Kaldırım işgalleri için de aynı hassasiyeti bekliyoruz.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_51651)
17 Ekim 2019 Perşembe 07:18
Kardeşim halkın memur kesiminin zaten işine gelir hi siz belki minibüsleri oraya kaldırmışız trafik olmuyor diyorsanız da yanılıyorsunuz çünkü mesela ben esnafım günde 1 köy munubusu geliyordu ama ben şimdi günde 5 sefer garaja gidiyorum hangisi daha az trafik olurdu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50831)
30 Eylül 2019 Pazartesi 20:22
Uyduken tek Luks bina ve apartman yanlarına kaldırım işyerine yapılan baraka dükkanlar yıkılsın ve engellensinkaldirmlar boşaltılsin..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50823)
30 Eylül 2019 Pazartesi 15:36
Eğer köylü bu duraklarda inip binmezse ilçe otogarından ürünlerini taksi veya pikap ile çarşıya getirmek zorunda. Çarşıda sattığı mahsulünün karşılığı ile un şeker çay vb ihtiyaçlarını yine aynı şekilde ya taksi pikap vb araçlarlar otogara taşımak zorunda. Buda ekstra bir yol masrafı demektir. Bu köylüye artık bunuda üretme getirme demektir. Bu haftada 5 gün şehire inen köylünün artık şehire sadece 1 gün gelmesi demektir. Bu esnafın kepenk indirmesi demektir. Bu münübüslerin çalışmaması demektir. Yani bu neredeyse bingöl ilinin nüfusunun P si demektir. Herkesi etkileyen bir karardır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50864)
01 Ekim 2019 Salı 22:48
@Misafir Kullanıcı alakası yok kardeşim işi olan her şekilde geliyor belediyeyi destekliyoruz münübüsün hakkı garajdır.trafık çok sıkıntılı oldu .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50822)
30 Eylül 2019 Pazartesi 15:29
Bakın bu karar hem esnafı hem köylüyü hemde münübüs şöförlerine çok ağır bir şekilde zarar veriyor. Ayrıca bu kararın sonucunu bingöl halkıda öder. Zaten alınan karar yamaç köy münübüsleri için geçerli değildir. Sadece sancak ve cıvar köyler için geçerlidir. Buda çifte standart demektir. Size bunun sonuçları kime dokunur söyliyim. Bir kere bingölün ekonomisi köylü ve memurun elinde. Köylü köyünde ürettiği yağı peyniri çökeleği yumurtasını fasulyesi domatesini biberini şehire getirip durakları yakınlarındaki esnaflara satıyor.
misafir (@Misafir_50816)
30 Eylül 2019 Pazartesi 13:08
KÖYLÜDE BU UYGULAMADA MEMNUN.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50814)
30 Eylül 2019 Pazartesi 12:27
Siz hürriyet caddesindeki esnafın sesine kulak vermiyorsunuz sadece belediye başkanının istediği haberleri yapıyorsunuz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50796)
30 Eylül 2019 Pazartesi 09:16
Kamyonlar carsida cirit atiyor ama sadece minibusle olmaz bu is. Koylu alisverise geliyor, bir de carsidan aldiklarini para verip terminale mi tasisin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50791)
30 Eylül 2019 Pazartesi 08:02
buyrun çevre şehirlere bir gidin şehir için otobüs munıbüs görecekmisiniz mini terminaller yapılmış kendi durakları var ordan yolcularını alıp gidiyor.çağdaş şehircilik için başkanımızdan radikal kararlar bekliyoruz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50780)
30 Eylül 2019 Pazartesi 04:22
İşte Arıkan'ın açıkladığı Projeler;

1-Çapakçur Vadi Projesi

2- Kent Meydanı

3-Gülbahar Barajı, Şeyh Ahmet Tepesi, DSİ Parkı

4-Mirzan Seyir Tepesi ve Park Alanı

5-Bingöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası

6-Kültür Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi

7-Askeri Alanın Dönüşüm Projesi

8-Şehir Parkı Projesi

9-Master Plan

10-Şehir Stadyumu

11-Asfalt Plentinin Kurulması

12- Köy Pazarı ve Kapalı Semt Pazarı

13- Yeni Yerleşim Alanları

14- Kuzey Çevre Yolu

15-Yaya Köprüleri

16- Yeni Su Kaynakları

17- Atıl Arazilerin Tarıma Kazandırılması

18- Tarımda Dönüşüm

19-Akıllı Kavşak durak bisiklet yol
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50821)
30 Eylül 2019 Pazartesi 14:56
@Misafir Kullanıcı bu ne şimdi ne alaka.bu projeler 5 ayda mı yapılacak.Ayrıca aciliyeti,önceliği ve finans kaynağı durumuna göre yapılacak.sen rahat ol.yücel gibi kültür mah.para yok ihale yap.hizmet binası gibi para yok ihale yap gülerler tamam mı sen kendini üzme süre içinde Allah'ın izniyle hepsi olacak..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50798)
30 Eylül 2019 Pazartesi 09:42
@Misafir Kullanıcı yaya yolları yapılsın kar kış geliyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_50777)
30 Eylül 2019 Pazartesi 01:47
başkandan böyle cesaretli adımlar atmasını bekliyoruz özellikle kaldırımlari isgal eden kahvecilerede aynı yaptırımları bekliyoruz.ziraat bankası ile belediye iş hanı arasındaki kahveden dolayı kadınlar kızlar ordan geçemiyor.büyük bingöl otelinin arkasındaki kahvelerden dolayı karşı binadaki aileler balkonlara çıkamıyor.maden sokağındaki kahveler zaten rezalet.beşyola gidene dek tüm kahveler kaldırımları işgal etmiş.değerli arkadaşlar kahveciler zengin olacak diye bu rezaletler olmamalı.
04.05.2024
14:17
'Bingöl ovası acilen kurtarılmalıdır'
Bingöl'ün birçok konudaki sorun ve çözüm bekleyen problemlerini gündeme getirmesiyle tanınan eğitimci Doğan Karasu, Bingöl Ovası'nın son durumunu paylaştı ve hem siyasilere hem de bürokrasiye 'Bingöl Ovasının acilen kurtarılması gerekiyor' çağrısında bulundu.
04.05.2024
14:16
'İslam Dünyası İmtihanı Maalesef Kaybetti'
Bingöl Üniversitesi tarafından düzenlenen panelde konuşan Prof. Dr. Mustafa Karataş, 'Gazze imtihan olmuyor. İslam dünyası imtihan oluyor. İslam dünyası imtihanı maalesef kaybetti. Özellikle devletler, hükümetler bu imtihanı kaybetti' dedi.
04.05.2024
14:15
'Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz'
Bingöl Üniversitesi'nce düzenlenen 'Tarihe Yolculuk' panelinde konuşan Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma; 'Nüfusunun üçte birinin Müslüman olduğu dünyada her gün Müslümanlar ölüyor! Bugün bu hale gelmemizin sebebi okumuyoruz, araştırmıyoruz, arşivleri incelemiyoruz. Böyle devam ettiğimiz sürece biz her gün ölmeye mahkûmuz. Biz tarihi doğru okumazsak, tarihi iyi öğrenmezsek bunlara yaşamaya mahkûm kalacağız.'
04.05.2024
14:13
Vali Usta:
Vali Usta: 'Huzura bozanlara göz açtırmayacağız'
2024 Mart-Nisan dönemi asayiş raporunu açıklayan ve işlenen suçlar ile uygulanan yaptırımların detaylarını aktaran Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ümüz, asayiş bakımından ülkemizin en güvenli şehirleri arasında yer almaktadır. Bu, siz değerli hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek ve güvenlerinin sonucudur. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimiz genelinde alacağımız tedbirlerle suç işleyenlere, halkımızın huzurunu ve sükûnunu bozanlara göz açtırmayacağız inşallah' dedi.
04.05.2024
14:11
Bingöl`ün `Kayıp şehir` Pargasur şelalesi
Bingöl'ün 'Kayıp şehir' Pargasur şelalesi
Bingöl'ün Yayladere ilçesindeki tarihi kalıntı ve mağaralar ile 'kayıp şehir' olarak adlandırılan Pargasur şelalesi dron ile görüntülendi.
03.05.2024
18:21
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı
Tarım ve Orman Bakanlığı'nca orman yangınlarının önlenmesi amacıyla başlatılan 'Orman Benim' kampanyası çerçevesinde Bingöl'de öğrencilerin de katılımıyla ormanlık alandaki çöpler toplandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın