KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Arıkız'dan 'Model Şehir' vurgusu...!

Büyüklere, kadınlara ve gençlere dair düşüncesini paylaşıp vefa duygusuna dikkat çeken AK Parti Bingöl Milletvekili Aday Adayı Burhan Arıkız, eğitim ve ekonomi alanındaki dinamiklerin harekete geçirilerek Bingöl'ü bölgesinde 'model şehir' yapma hedefine vurgu yapıp ekledi; 'Ayrıca Şehir Ortak Platformu ve İstişare Heyeti kurmak da önceliğimiz olacaktır.'

Arıkız`dan `Model Şehir` vurgusu...!
23 MART 2023 PERŞEMBE 21:49
31
2529
5
AA aa

14 Mayıs 2023 milletvekili genel seçimleri için AK Parti'den Bingöl Milletvekili Aday Adayı olan Mali Müşavir ve Bağımsız Denetçi Burhan Arıkız, teşkilat ziyaretlerini sürdürüp halk buluşmalarını da gerçekleştiriyor.

Ziyaretler sırasında siyasette var olma sebebini, amacını, görev alması durumunda yapacaklarını paylaşıp destek isteyen Arıkız, her düşünceye saygının esas alındığı bir atmosferde fikirlerin siyaseten değil, memleketin bugünü ve yarınları için paylaşıldığı bir süreci inşa etme arzusunda olduklarını belirtiyor.

MODEL ŞEHİR VE HER DÜŞÜNCEDEN KATILIMLI İSTİŞARE HEYETİ…

Bingöl'de yaşadığını, burada çalıştığını, yatırımlarını burada yaptığını ve şehrin her sorununa vakıf olduğunu aktaran Arıkız, çözüm odaklı bir sinerji ve ortak akılla birçok kazanımın elde edilebileceği inancının altın çizdi.

Eğitim, ekonomi, sanayi, termal turizm ve kış turizmi ile tarım ve hayvancılık alanında yürütülecek proje ve yatırımlarla güçlü bir kalkınma hamlesini hayata geçirme hedefine değinen Arıkız; “İstihdam alanlarının arttırıldığı, insanlarımızın iş, aş konularında endişelerinin giderildiği bir yatırım ortamı için birçok konuda atılacak adımlarımız var. Bunları yaparken adaletten şaşmayacak, liyakatten taviz vermeyecek ve kişileri değil memleketi önceleyecek bir iradeyi de ortaya koymaktan geri adım atmayacağız. Toplumun kamu ve siyaset kurumlarına güveni pekiştirmek için yapılması gereken ne varsa, uygulamaktan geri durmayacağız. Tam da bu noktada, toplumun sesini duyabileceğimiz, taleplerini alabileceğimiz, şehrin önceliklerini masaya yatırabileceğimiz Şehir Ortak Platformu ve siyasi fikirlerine bakılmaksızın, donanımı ve çözüm önerilerindeki güçlü duruşuna bakarak her düşünceden insanımızın dahil olduğu İstişare Heyetini kuracağımızı da taahhüt ediyorum. Tüm iletişim kanallarını açık tutacak, ulaşılabilirliği esas alacak ve sorunları konuşmayı bir kenara bırakıp çözüm için çabalayacağız” dedi.

“VE HER ŞEYDEN ÖNEMLİSİ VEFALI OLACAĞIZ”

Toplumun değer yargılarına saygının korunduğu, insani gerekliliklerin önemsendiği, sosyal ve kültürel değerlerin de korunum desteklendiği bir süreci inşa etme hedefine de atıfta bulunan Arıkız, ‘vefa' duygusuna da dikkat çekti ve ekledi;

Bu anlamda,

- Büyüklerimizi başımıza tacı edip, bugünlere onların fedakarlıklarıyla geldiğimizi bilerek, toplum için yol gösterici olan büyüklerimizin tecrübe ve birikimlerinden faydalanacağız. Onlara verdiğimiz değerler ile geleceğimizi inşa edeceğiz.

-Kadınlarımızı önceleyerek ve önemseyerek onların şefkat abidesi ve ailenin temel taşı olduğu gibi, aile ve toplum arasında köprü görevi de gören en değerli varlıklarımız olduğunu da hissettireceğiz. Günümüzde konumlarına göre bir anne, bir eş bir evlat ve iş insanı olarak toplumun geleceğine yön veren ve aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımızın şefkat ve merhamet duygularıyla geleceğimize yön vereceğiz.

-Gençlerimizin; toplumumuzun en önemli yapı taşı, yarınlarımızın serveti, gücü ve umudu olduğunun bilinciyle hareket ederek, Toplumsal gelişmenin ve yükselmenin Gençlerin hayallerinde ve gayretlerinde gizli olduğunu onlara hissettirerek çalışacağız. Biz gençlerimizin hayallerini ve gayretlerini harekete geçirerek yarınlarımızı şekillendireceğiz. Geleceğimizi gençlerimizle ihya edeceğiz.

Ve her şeyden önemlisi vefalı olacağız. Çünkü vefa vicdani bir yükümlülüktür. Vefa duygumuzu önceleyerek toplumsal güveni sağlayarak yerelde güzel şehrimiz Bingöl'e, genelde de ülkemize ve milletimize hizmet etme gayesiyle ve düsturuyla hareket edeceğiz.

Bu duygularla hareketle, hep birlikte el ele vererek, birbirimizi kırmadan, şehrimizi daha güzel bir noktaya taşımak bizim elimizde. Kararlılıkla ve azimle ülkeme ve şehrime hizmet edebilmek için 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde daha önce çeşitli kademlerinde gururla ve azimle görev yaptığım AK Parti'den Milletvekilliğine talibim.  14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçmek ve Bingöl'de de yeni bir rekor kırmak için var gücümüzle çalışacağız. Bu vesileyle aday adaylığı ve seçim sürecinin herkes için hayırlı olmasını diliyor, tüm Bingöl halkına saygılarımı sunuyorum.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100163)
25 Mart 2023 Cumartesi 05:02
Değerli Aday adayları hemşerilerimiz inaninki bu söylediklerimizi laf olsun diye söylüyorsunuz hiçbirini yapacak ne kapasite nede gücünüz var sadece itaat eden ve genel merkezin insiyatifine kalan vekiller olacaksınız . Çünkü hayali ve hedefi büyük insanlar çıkarlarına ve küçük hesaplara kurban oluyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100146)
24 Mart 2023 Cuma 19:53
Sayın arıkız demeçlerinizden anladığım vekillikten ziyade belediye adaylığı için hazırlnıyorsunuz gibi bakan beyin yapamadiği neyi yapacaksınız
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100144)
24 Mart 2023 Cuma 19:47
Hanefi güler, süngü ve eşref beyin siyasi olsun biraz deneyimleri var. Sizin bu konudaki tecrubeniz yok. Geçmiş dönemdeki köylünüzünde bu konuda tecrübesi yoktu yaptıkları malum. Devlet dairelerine çevresindeki insanları atama işiyle milletvekilliği işleri farklı şeyler. Kanat yoksa uçmanın bir anlamı yok.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100141)
24 Mart 2023 Cuma 16:26
Vebal nedir bilir misin diyor fatih sultan Mehmet. Hak etmeyenlere makam mevki vermektir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_100117)
23 Mart 2023 Perşembe 22:08
Her seyin fiyati 5x olmus maaslar 2x artmis hala millet oy atiyor, demek ki biz her seyi hak ediyoruz
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın