KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Haziran 2025 Cuma
°C

Arınç yapacağız dedi, toki yok dedi

TBMM Eski Başkanı Manisa Milletvekili Bülent Arınç, Bingöl'de düzenlediği mitingde 100 liradan başlayan taksitlerle konut yapılacağını söyledi. Ancak TOKİ'nin konut yapacağı iller arasında Bingöl yer almıyor.

Arınç yapacağız dedi, toki yok dedi
26 MART 2009 PERŞEMBE 10:11
0
1717
0
AA aa
Seçim çalışmaları kapsamında 20 Mart Cumartesi günü Bingöl'de düzenlenen AKP mitinginde halka seslenen Arınç, Bingöl'de yoksul vatandaşlar için 20 yıl vadeli konutlar yapılacağını söyledi. Ancak Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başkanlığının belirlediği iller arasında Bingöl yer almıyor.

16 ilde yapılacak 8 bin 804 konuttan almak isteyen vatandaşlar, bu illerdeki valiliklere başvuracak ve 24 Nisan'a kadar yapılan başvurular kabul edilecek.

Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilecek projeler kapsamında 45 metrekare büyüklüğünde, 1 oda 1 salon nitelikte inşa ettirilecek konutlar, peşinatsız, 20 yıl vadeli ve 100 liradan başlayan taksitlerle satılacak.

İşte konutların yapılacağı iller ve konut sayıları:
Adana Akkuyu'da 752, Ankara Mamak-Kusunlar'da bin 176, Antalya Çıplaklı'da 448, Ağrı Suçatağı'nda 280, Bursa Karacabey'de 36, Çanakkale Kepez'de 448, Diyarbakır Üçkuyular'da bin 24, Eskişehir Aşağısöğütönü'nde 928, Erzurum Kazımkarabekir'de 456, Gaziantep Şahinbey'de 592, Konya Meram'da 688, Kilis Merkez'de 96, Malatya Merkez'de 360, Sakarya Korucuk'ta 496, Trabzon Bahçecik'te 224 ve Van Kevenli'de 800 konut yapılacak.


Bingolunsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.06.2025
23:50
TOKİ Bingöl`de konut ve işyeri satacak
TOKİ Bingöl'de konut ve işyeri satacak
TOKİ Başkanlığı, Bingöl merkez Kültür TOKİ'deki 165 konut ve 150 işyerinin satışını duyurdu. Vadeli, açık arttırma ile satılacak konut ve işyerlerinde yüzde 25 peşinat istenecek. Vade oranı ise 60 ay olacak. Taksit tutarlarını görenler ise şokta!
19.06.2025
18:40
Bingöl`de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 103 şüpheli yakalandı
Bingöl'de güvenlik güçleri tarafından son 2 hafta içerisinde yapılan çalışmalarda, aranan 103 şüpheli yakalandı.
19.06.2025
18:14
Bingöl`de en çok ölüm bu sebepten!
Bingöl'de en çok ölüm bu sebepten!
Türkiye İstatistik Kurumu, 2024 yılına ilişkin ölüm ve ölüm nedeni istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de 2024 yılında yaşanan ölüm sayısı bir önceki yıla göre artarken, en çok ölümün yaşandığı hastalıklar ise şöyle sıralandı;
19.06.2025
17:35
Bingöl`ü onlar temsil edecek!
Bingöl'ü onlar temsil edecek!
Bingöl'de kurumlararası masatenisinde kupanın sahipleri belli oldu. Yoğun katılım sağlanan yarışmada dereceye giren takımlar, Antalya'da yapılacak Türkiye şampiyonasında Bingöl'ü temsil edecekler. İl Temsilcisi Atalay, emeği geçen ve katılımcılara teşekkür etti.
19.06.2025
17:02
Bingöl`de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 2 yaralı
Bingöl'de iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
19.06.2025
16:47
Bingöl`de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Bingöl'de bu bölgelerde avlananlara ceza yağacak!
Keneyle biyolojik mücadele kapsamında doğaya salınan keklik ve sülünlerin korunması için salım yapılan alanlar 3 yıl süreyle ava kapatılacak. Bingöl'de bu yıl salım yapılacak alan belli oldu. Yasa dışı avcılık durumunda ağır para cezaları uygulanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın