KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Ağustos 2025 Pazar
°C

Arkadaşları için imza günü düzenledi

(Genç)- Şair Yılmaz Ekinci'nin bütün şiirlerini topladığı  "Giden'e ve Kalan'a" adlı şiir kitabını tanıtmak amacıyla, mezun olduğu Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda eski arkadaşları için bir imza günü düzenledi.

Arkadaşları için imza günü düzenledi
03 TEMMUZ 2008 PERŞEMBE 16:29
0
1601
0
AA aa


Bingöllü şair yılmaz ekinci 1993 yılında çıkarttığı ''Kırlangıç Çığlıklarına Ekledim seni'' adlı şiir kitabından sonra yazdığı ‘'Gidene ve Kalana'' adlı şiir kitabını tanıtmak için, mezun olduğu Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'nda eski arkadaşları için bir imza günü düzenledi.





1979'da Genç Yatılı İlköğretim Bölge Okulu'ndan mezun olan,Bingöl merkez Ormanardı köyü nüfusuna kayıtlı şair Yılmaz Ekinci,şiirin kendisi için büyük bir tutku olduğunu, şu an bir kurumda çalıştığı için ancak boş zamanlarında şiir yazabildiğini belirtti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Yılmaz Ekinci evli ve iki çocuk babası.


Haber: İ.Seçkin

www.bingolonline.com
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın