KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Mayıs 2026 Pazartesi
°C

Arslan'dan 'kurumsallaşma' vurgusu

BİNGİAD Bilişim İletişim Sektörü Komite Başkanı Turhan Arslan: “Kurumsallaşmayan yapılar global ekonomide yok olmaya mahkumdur” dedi.

Arslan`dan `kurumsallaşma` vurgusu
19 ARALIK 2013 PERŞEMBE 07:22
0
2226
0
AA aa

Bingöl İşadamları Derneği (BİNGİAD) İletişim Bilişim Sektör Komitesi, Bingöl'deki bilişimcilerin problemlerini ortak bir çatı altında çözmek ve yeni öneriler sunmak için bir program düzenledi.

Program öncesi misafir olarak davet edilen Bank Asya Bingöl Şubesi Müdürü Ahmet Cemali Adır, firma ve şirketlerin bankalarda ve finansal yaşamlarında karşılaştıkları konularda katılımcıları bilgilendirerek, devlet teşvikiyle yürütülen “Bireysel Emeklilik Sigortası”nın faydalarına değindi.

BİNGİAD Bilişim İletişim Sektörü Komite Başkanı Arslan ise, yaptığı konuşmada Bingöl firmalarının kurumsal olarak gelişmesinin Bingöl'ün kalkınmasına ve istihdamına pozitif değerler katacağını vurguladı.

Arslan: “Kurumsallaşmayan yapılar global ekonomide yok olmaya mahkumdur. Sektörel olarak iletişimci ve bilişimci firmaların kendi aralarında yapacağı istişare ve toplantıların ilimize katacağı artılar çok fazla olacaktır. BİNGİAD herkese açık bir işadamı sivil toplum kuruluşudur” diye konuştu.

Daha sonra söz alan BİNGİAD üyesi ve Bingöl Bilişim ve Teknoloji Derneği (BİLTEKDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Yiğitbaş, bilişim ve iletişim sektörü müşterilerinin bir ürünü alırken somut bir muhatap istediklerini ve bu yönden internetten alışverişin birçok kişiye cazip gelmediğini söyleyerek, bununla birlikte müşterilerin fiyatı değil, güveni daha fazla önemsediklerini dile getirdi.

Program, sektör sorunlarının çözülmesi ve ilin gelişimine katkı sağlaması temennisiyle sona erdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.05.2026
15:56
Kiğı`da siyanürlü maden tepkisi:
Kiğı'da siyanürlü maden tepkisi: 'Peri Vadisi talana teslim edilmesin'
Kiğı Peri Vadisi'nde planlanan siyanürlü maden arama faaliyetlerine karşı bir araya gelen platform ve dernekler, doğa, su kaynakları ve yaşam alanlarının tehdit altında olduğunu belirterek madencilik projelerine tepki gösterdi.
11.05.2026
15:40
Bingöl`de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'de rafting heyecanı sona erdi!
Bingöl'ün Genç ilçesinde ilk kez düzenlenen Okul Sporları Rafting Türkiye Şampiyonası, üç gün süren heyecan dolu yarışların ardından tamamlandı. Yarışlar boyunca sporcuların performansı izleyenlerden alkış alırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.
10.05.2026
18:49
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Vali Çelik, yeni saha alanını yerinde inceledi!
Bingöl Şehir Stadyumu'nun yeniden yapılacak olması nedeniyle, 2. Lig'e yükselen 12 Bingölspor'un iç saha maçlarını Aşağı Çarşı'da oynayabilmesi için yeni proje hazırlanıyor. Bingöl Valisi Cahit Çelik, saha alnında incelemelerde bulunarak çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.
10.05.2026
16:54
‘Milyonluk usulsüzlük
'Milyonluk usulsüzlük' iddiası!
Bingöl 3. Kısım Sanayi Sitesi Denetim Kurulu Başkanı Faruk Başaran, 2024 yılı hesaplarına ilişkin bağımsız denetim raporlarında milyonlarca liralık usulsüzlük tespit edildiğini iddia ederek, genel kurul sürecine ilişkin kamuoyuna açıklamada bulundu.
10.05.2026
16:52
Bingöl`de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim yatırımları sürüyor
Bingöl'de eğitim altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlar devam ederken, kent genelinde yapımı süren okul ve sosyal tesis projelerinde incelemelerde bulunuldu. Projelerde sosyal alanlar, teknolojik altyapı, erişilebilirlik standartları ve güvenli eğitim ortamlarının ön planda tutulduğu ifade edildi.
10.05.2026
16:51
Bingöl yaylalarına göç başladı
Bingöl yaylalarına göç başladı
Diyarbakır'ın Çermik ilçesinden yola çıkan göçerler, havaların ısınmasıyla birlikte Bingöl yaylalarına doğru uzun ve meşakkatli yolculuğa başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın