KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Nisan 2026 Pazartesi
°C

Artar, adaylığını açıkladı

Mart 2019 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerde adaylığını ilk olarak açıklayan isim Muzafer Artar oldu. Belediye başkanlığına bağımsız aday olduğunu kaydeden Artar, Genç'in yeni ufka ve hizmete ihtiyacı olduğunu söyledi.

Artar, adaylığını açıkladı
12 EKİM 2018 CUMA 23:17
1
4391
6
AA aa

Türkiye 31 Mart 2019tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlere kilitlenirken, Genç ilçesinde belediye başkanlığına adaylığını ilk olarak açıklayan Muzafer Artar, seçime bağımsız aday olarak katılacağını söyledi.

Yerel seçimlerde Genç Belediyesi Başkanlığına bağımsız adayı olan Muzaffer Artar, ilçenin sorunlarını yakından bildiğini ve başkan olması halinde bunların çözümüne yönelik çalışmaları ciddi bir şekilde yürüteceğini söyledi. 1999'dan beri aktif siyaset içerisinde yer aldığını aktaran Artar, siyasi hayatı Saadet Parti Genç ilçe Teşkilatı üyeliği ve AK Parti Genç İlçe Teşkilatı kurucu üyeliğinde bulunmasıyla yaşadığını belirtti.

AK Parti'den istifa ederek siyasi hayatını bağımsız şekilde sürdüreceğine söyleyen Artar, Genç'in yeni ufka ve büyük hizmetlere ihtiyacını olduğunu inandığını ifade etti.

Niçin böyle bir karar aldığını belirterek, illeri ki süreçte seçim çalışmaları ile ilgili daha geniş bir bilgilendirmede bulunacağını ifade eden Artar, şunları söyledi:

“Genç ilçemizde arzu ettiğimiz bir hizmet göremedik. Vatandaş hayal kırıklığı yaşadı, yaşıyor. İlçemizi bize en yakın olan Solhan ile kıyasladığımızda bariz bir hizmet farkı olduğunu görüyoruz. Yıllarca siyasetin içerisindeyim. Belediyede çalışmışlığım var. Belediyeciliğe uzak değilim, çalışmaların nasıl yapıldığına vakıfım.  Birçok seçimde kapılara gidip oy istemişiz. Vatandaş her seçimde aynı şikayetlerde bulunuyor. Fakat idareciler, vatandaşı memnun edecek bir hizmeti ve eseri ortaya koyamıyor. Gençlik ha keza. Gençler, kendilerine el atan sorun ve sıkıntılarına çözüm bulan bir başkanı göremiyor. Buda ister istemez onları farklı arayışlara itiyor. Memleketimiz bunu hak etmediğini düşünüyorum. Bu işi başaracak olanlar koltuk değil ancak memleket sevdalısı olanlar yapabilir.”

Muzafer Artar Kimdir?

5 Eylül 1981 tarihinde Genç ilçesine bağlı Keklikdere Köyü'nde doğdu. İlk orta ve liseyi Genç ilçesinde okudu. Serbest piyasada çalışırken 1999 Saadet Partisi genç İlçe Teşkilatı üyeliği, 2001 kurulan Adalet ve Kalkınma Partisi Genç İlçe Teşkilatı kurucu üyeliğinde bulundu. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Genç ilçesi İl Genel Meclis üyeliğine aday oldu. AK Parti Genç İl Genel Meclisi 1 Asil yedek adayı olarak belirlendi. Artar, evli ve 3 çocuk babasıdır.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31885)
15 Ekim 2018 Pazartesi 01:31
Eğitimli insanlar istiyoruz artık. Mütahitler aday olmasın bıktık sizin iş kovalamaca dertlerinizden .
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31868)
14 Ekim 2018 Pazar 17:49
rabbim xayra cevirsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31846)
13 Ekim 2018 Cumartesi 19:08
Hayırlı olsun artar ailesi temiz ve tanınan bir ailedir umarım muvaffak da olurlar...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31840)
13 Ekim 2018 Cumartesi 17:53
HAYIRLI UĞURLU OLSUN YAKIŞIR ABEME SENİNLEYİZ ALLAHA EMANET OL
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31834)
13 Ekim 2018 Cumartesi 10:36
Ne Hikmet' se Siyasete Bi bulaşan, Bi daha iflah olmuyor.
26.04.2026
22:47
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti:
DEVA Partili Baraç, vekilleri işaret eti: 'Belediye başkanına baskı uygulanıyor'
Milletvekillerinin bazı taleplerinin karşılık bulmaması halinde belediye başkanını kamuoyu önünde yıpratmaya yönelik girişimlerde bulunduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, bu sürecin siyasi hesaplaşmaya dönüştürülmemesi gerektiğini vurguladı.
26.04.2026
20:27
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Gökyüzü deliniyor! Bingöl için sağanak uyarısı!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Bingöl için uyardı! Pazartesi gök gürültülü sağanak uyarısı yapılan Bingöl için hafta içinde sağanak etkisinin süreceği vurgulanırken, sel ve yüksek kesimlerdeki çığ riskine karşı da tedbirli olunması çağrısında bulundu.
26.04.2026
20:23
Bingöl`de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de Soğuk Hava Yayla Sezonunu Geciktirdi
Bingöl'de mevsim normallerinin altına düşen hava sıcaklıkları ve yüksek kesimlerde erimeyen kar nedeniyle besiciler yaylalara çıkamadı. Hayvanlar bu yıl ahırlarda besiye alındı.
26.04.2026
20:22
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Yedisu Depremi Sonrası Uzmanlar İkiye Bölündü
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4,4 büyüklüğündeki depremin ardından uzman isimlerden dikkat çeken açıklamalar geldi. Prof. Dr. Naci Görür 'büyük depremi tetikleyebilir' derken, Prof. Dr. Osman Bektaş daha temkinli konuştu.
26.04.2026
20:15
Bingöl`de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Bingöl'de Deprem! Olumsuzluk yok, tarama sürüyor
Sabah saatlerinde Bingöl'ün Yedisu ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem paniğe neden olurken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Valilik, saha tarama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.
26.04.2026
20:12
Genç Muratspor`dan 5 Gollü Galibiyet
Genç Muratspor'dan 5 Gollü Galibiyet
Ligde kalma mücadelesi veren Genç Muratspor, deplasmanda Bulanık Kopspor'u 5-2 mağlup ederek kaderini son haftaya taşıdı. Kritik Doğubeyazıt maçı öncesi kentte birlik çağrısı yapıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın