KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Haziran 2025 Cumartesi
°C

Aşağıköy yoluna yeni köprü yapılacak

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanlığı tarafından Bingöl Merkez Aşağıköy yoluna betonarme köprü yapılacağı bildirildi.

Aşağıköy yoluna yeni köprü yapılacak
05 AĞUSTOS 2011 CUMA 00:13
0
2097
0
AA aa

Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanlığı tarafından Bingöl Merkez Aşağıköy Grup Yolu Betonarme Köprü yapılacak.

Bingöl Merkez Aşağıköy Grup Yolu Betonarme Köprü Yapım İşi Köylere Hizmet Götürme Birliği İhale Yönetmeliğinin 18. Maddesine göre açık ihale usulü ile gerektiğinde pazarlık usulü ile ihale edilecek. Aşağıköy grup yolunda bulunan mevcut betonarme köprü yıkılarak yerine iki gözlü betonarme köprü yapılacak. Betonarme köprü, 11 Ağustos 2011 Perşembe günü saat 09.00'da Bingöl Valiliği toplantı salonunda ihale edilecek. İhaleye çıkan köprü yapım işinin sözleşmenin imzalanmasından 5 gün sonra yer teslimi yapılacağı ve 60 takvim gününde de köprünün bitmesi planlandığı kaydedildi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın