KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ocak 2026 Çarşamba
°C

Asfalt çalışmaları devam ediyor

Bingöl Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında çalışmalar sürdürülürken, Saray, Kültür, Karşıyaka Mahalleleri’nde başlayan asfalt (BSK) çalışmalarına ilave olarak İnalı Mahallesi’nde de çalışmalar hızla devam ediyor.

Asfalt çalışmaları devam ediyor
26 EYLÜL 2013 PERŞEMBE 08:02
0
2662
1
AA aa

Bingöl Belediyesi Basın ve Yayın Koordinatörlüğü, asfalt çalışmalarıyla ilgili çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulundu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada: “Bingöl Belediyesi; Saray, İnalı, Kaleönü, Kültür ve Karşıyaka Mahallelerinde üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Finisher asfalt döküm aracı ile İnalı Mahallesi Kınalı Caddesi'nde BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) olarak dökülen asfalt, silindir ve vabıl iş makinası ile bastırılıyor” denildi.

Açıklamada, İnalı Mahallesi'nde üstyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Serdar Atalay'ın, şu ifadelerine yer verildi: “12 ekip ve yaklaşık 300 personelle üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Saray, Kültür, İnalı, Kaleönü ve Karşıyaka Mahallelerinde çalışmalarımız sürüyor. İnalı Mahallemizde Cadde, sokak ve kaldırımlarda kilitli parke döşeme çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Kınalı Caddesi'nde asfalt dökümünü gerçekleştirdik, çalışmalarımız devam ediyor. Mahallelerimizdeki yol ve kaldırımları kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Ana güzergâh yolları BSK(Bitümlü Sıcak Karışım) asfalt ile kaplanıyor. Üstyapının devam ettiği mahallelerimizde birçok sokak ve caddede toprak işleri, reglaj, bordür işleri, kaldırım dolguları, 8'lik ve 6'lık parke döşeme işlemleri devam ediyor. Kınalı Caddesi, Kültür Mahallesi'ndeki Bağdüzü, Oğuzhan ve Fırat Caddelerini birleştiren bir yol görevi de görüyor. Bu şekilde Kültür ve İnalı Mahallelerinde asfalt çalışmalarını tamamlamış oluyoruz. İnalı Mahallesi'ndeki BSK çalışmaların bitmesinin ardından çalışmalarımız şehir merkezine doğru devam edecek.”

Açıklamada, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatma Aybek'in de şu görüşleri yer aldı: “1971 Bingöl depreminden itibaren İnalı Mahallesi'nde oturuyoruz. Cadde ve sokaklarımız daha önce topraktı. Mahallemizde Kanalizasyon ve İçmesuyu hatları komple yenilendi. Şuanda da asfalt çalışmaları başladı. Çok şükür bu dönemde hizmet gördük. Belediye Başkanımız Serdar Atalay'a çok teşekkür ediyorum, Allah ondan razı olsun” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
marki karo (@Misafir_15712)
26 Eylül 2013 Perşembe 09:50
başkan kşke şehir merkezinde ve uydukent mahallesinde ne zaman çalışmaların başlayacağını da açıklasa. biz kaldırımdan vaz geçtik. geçen hafta sonu yağan yağmurda heryer çamur deryasına döndü. uydukentte oturan insanlar olarak biz başkandan bu sene için en azından kış gelmeden üniversitenin önünden Bim'e kadar ve rekabet kurumu lisesinin önünden tokilere doğru asvalt atılmasını istiyoruz. yoksa kışın halimiz yaman olacak.
20.01.2026
20:32
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
20.01.2026
20:16
Bingöl`de Rojava Tepkisi
Bingöl'de Rojava Tepkisi
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgelerine yönelik saldırıları protesto ederek sivillere yönelik müdahaleleri kınadı.
20.01.2026
19:44
Bingöl`de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Bingöl'de KOAH hastası UMKE operasyonuyla hastaneye ulaştırıldı
Karlıova'nın Taşlıçay köyünde solunum sıkıntısı yaşayan 70 yaşındaki KOAH hastası K.Ç., yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollara rağmen UMKE ve 112 ekiplerinin tam paletli araçla yaptığı operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
19:24
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Mersin'de düzenlenen Gençler Türkiye Raffa Şampiyonası'nda Bingöl'ü temsil eden genç sporcular, farklı kategorilerde Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
20.01.2026
18:57
Bingöl`de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Bingöl'de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Aşağı Gökçekanat köyünde yaşayan felçli ve diyaliz hastası 71 yaşındaki N.Ş, AKUT Bingöl ekibinin kar motoru ve arazi aracıyla gerçekleştirdiği zorlu operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
18:15
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Almanya Berlin'de yaşayan 'Kürt Mehmet' lakaplı Bingöllü Mehmet Kaplankıran hayatını kaybetti. Ölüm haberini Sedat Peker duyurdu. Alman Bild Gazetesi, ölüm sebebine ilişkin detayları şöyle paylaştı;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın