KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Asıl mesele gönüllerde yer bulmaktır

1 Kasım seçimlerinin ardından teşekkür turuna çıkan Coşkun, “Siyasette asıl mesele halkın gönlünde yer bulabilmek, sevgisine mazhar olabilmektir. Çok şükür bu seçimdeki oy artışımızla halkımızın gönlünde yer aldığımızı gördük” dedi.

Asıl mesele gönüllerde yer bulmaktır
05 KASIM 2015 PERŞEMBE 20:31
0
1779
0
AA aa

 Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl 3. sıra milletvekili adayı Avukat Yusuf Coşkun, beraberinde Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu ile birlikte Sancak Beldesi, Adaklı ve Kiğı İlçeleri'nde teşekkür turuna çıktı. Partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Coşkun ve Fehmioğlu, esnaf ziyaretlerinde de bulundular.

1 Kasım seçimlerinde gösterilen ilgilinin ve istikrardan yana kullanılan oyların Türkiye'de yeni bir dönemin başlangıcını sağladığını ifade eden Yusuf Coşkun, AK Parti olarak Bingöl'de de oylarını yüzde 47'den yüzde 65'e yükselmelerinin önemli bir başarı olduğunu dile getirdi. Halkın gösterdiği bu ilginin devam etmesi ve daha güçlü bir şekilde sürmesi temennisini paylaşan Coşkun, hizmetin ve istikrarın adresi olarak AK Parti'yi gösterdi ve sunulan bu desteklerle daha fazla hizmet etme olanağına kavuşulduğunu ifade etti.

“SİYASETTE ASIL MESELE GÖNÜLLERDE YER BULABİLMEKTİR”

1 Kasım seçimlerinde seçilemediğini ancak bunun hizmet etmeye mani olmadığını kaydeden Coşkun; “Siyasette asıl mesele halkın gönlünde yer bulabilmek, sevgisine mazhar olabilmektir. Çok şükür bu seçimdeki oy artışımızla halkımızın gönlünde yer aldığımızı gördük. Bunun için Allah'a şükrediyoruz. Bundan sonraki süreçte de halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. İlimizin kalkınması, beklentilerinin karşılanması, kamu ve özel sektör hizmetlerinin daha yoğun bir şekilde hayata geçirilmesi noktasında elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz inşallah” dedi.

Gösterdikleri ilgi ve sundukları yoğun destekten ötürü vatandaşlara teşekkürlerini ileten Coşkun, AK Parti'yi tek başına iktidara taşıyan bu desteğin artarak devam etmesini de istedi.

FEHMİOĞLU: “BURUK BİR SEVİNÇ YAŞIYORUZ”

Yusuf Coşkun'un seçilememesinden dolayı buruk bir sevinç yaşadıklarını belirten Milletvekili Enver Fehmioğlu ise; “Ben Yusuf bey kardeşim adına gerçekten çok üzüldüm. Yusuf Bey kardeşime emeklerinden dolayı çok çok teşekkür ediyorum. Başbakan Yardımcımız öncülüğünde biz üç arkadaş olarak yola çıktık, Allah'ın izniyle yine üç arkadaş olarak Bingöllülerin hizmetinde olacağız” diye konuştu.

Oy artışına sevindiklerini ancak Coşkun'un seçilememesinden ötürü üzüntü duyduklarını dile getiren vatandaşlar ise “Sizi seviyoruz. Gönlümüzde ayrı bir yeriniz var. İnşallah budan sonraki süreçte hizmet etme gayretiniz devam eder” dediler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın