KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Kasım 2025 Salı
°C

'Aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz'

Gazetemizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Sağlar: 'Aşılar konusunda zaten sağlık bakanlığının kendi programı çerçevesinde sistem üzerinden bu aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz ve biz de bu işin takipçisiyiz.'

`Aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz`
11 OCAK 2021 PAZARTESİ 17:37
8
2285
1
AA aa

10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Haşim Sağlar ve yönetimi, gazeteciler gününü kutlayarak, Bingöl'deki çalışmalardan söz etti.

Sağlar; “ Ayın 18'inde kongremiz ve kongremizden sonra faaliyetlerimizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz. Şimdiye kadar belirli bir iç yapılanmamızla uğraştık, çalışma sistemimizi oturtmaya çalıştık. Pandemi süreci zaten birçok şeyi aksattı ama bütün ilçelerimizi ziyaret ettik. Pandemi sürecinde hükümetimizin yapmış olduğu çalışmaları zaten takip ediyoruz ve uygulamalar konusunda da vatandaşımızla birlikte olaylara müdahil oluyoruz. Ama hamdolsun, pandemide hem ülke genelinde hem de yerelinde hükümetimiz başarılı bir şekilde ilerliyor. Yerelde de zaten takibini yapıyoruz. Aşılar konusunda zaten sağlık bakanlığının kendi programı çerçevesinde sistem üzerinden bu aşılanmanın adil bir şekilde yapılacağına inanıyoruz ve biz de bu işin takipçisiyiz. Burada bir mağduriyet yaşanacağına inanmıyorum. En güzel şekilde bu hizmetin verileceğine inancım tamdır. Dünya ülkelerine baktığımız zaman biz daha iyi mücadele veriyoruz. Herkes takdir ediyor. Vatandaşlarımız da bu tedbirlere riayet ediyor ve hızla güzel sonuçlar alıyoruz. Bingöl'de tüm Türkiye ile paralel olmak üzere iyi gelişmeler var. Umutluyuz, diğer ülkelere göre de mutluyuz. İnşallah daha iyi olur” dedi.

“İmkanlar da bir yere kadar vardır”

Sağlar, açıklamasının devamında şu sözlere yer verdi:

“Sadece Bingöl'de pandemiden dolayı 86 milyon TL civarında sosyal yardımlaşmanın sunduğu bir katkı var, sırf pandemi için. Ya bu sıkıntıları hep birlikte çekeceğiz veyahut ta her gün evlerimizden cenazelerimiz çıkacak. Hastanelerimiz kilitlenecek, ciddi bir sıkıntı yaşayacağız. Allah bu musibeti biran önce üzerimizden kaldırsın. İmkanlar da bir yere kadar vardır. Sonsuz miktarda elimizde bir imkan yok. Esnafımızın da gücü belirli bir yere kadardır. Bu bir afettir, Allah bu afeti biran önce üzerimizden kaldırsın. Aşılanmadan sonra sıkıntıları geçeceğini, esnafın destekleneceği ve geçmiş yaraların kapanması konusunda yeterli desteğin sunulacağına kuvvetle inanıyorum.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_80637)
13 Ocak 2021 Çarşamba 01:09
Tıpkı işçi,memur alımlarındaki gibimi olacak bu ADİL dediğiniz? Yoksa ADİL dediğiniz sadece sizin akrabalarınız ve yandaşlarınızdanmı oluşacak?
18.11.2025
15:56
DEM Parti`den Bingöl`de Halk Buluşması
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl`ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl`de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN`a para transferinde yeni dönem!
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın