KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
19 Ağustos 2026 Çarşamba
°C

Ataköy tenis kulübü'nden anlamlı yardım

İstanbul Ataköy Tenis Kulübü üyeleri tarafından Bingöl Çeştiksuyu Sabah Gazetesi YİBO'ya giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı. Kulüp, ayrıca Bingöl EML'ye torna makinesi hibe etti.

Ataköy tenis kulübü`nden anlamlı yardım
12 HAZİRAN 2008 PERŞEMBE 10:12
0
2009
0
AA aa
Bingöl Çeştiksuyu Sabah Gazetesi Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) Müdür Yardımcısı Cihat Aybek ve eşi 3/A sınıfı öğretmeni Gözde Aybek'in özel girişimleri sonucu İstanbul Ataköy Tenis Kulübü üyeleri tarafından 100 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı.
Edinilen bilgiye göre, 2007–2008 eğitim-öğretim yılı sömestr tatilinde Yalçın Yaman iştirakiyle Ataköy Tenis Kulübü'nden İsmail Kartaler ile görüşen Aybek çifti, okulun durumu hakkında bilgiler aktardı. Görüşme sonucunda okul öğrencilerine yardımda bulunulacağının beyan edilmesi üzerine görüşmeler devam etti. Yapılan çalışmalar neticelendi ve okuldaki maddi durumu iyi olmayan ve başarılı öğrenciler arasında 100 isim belirlendi.
Hafta başında Yalçın Yaman, Aysun Altın ve İsmail Kartaler aracılığıyla yardımlar okula ulaştırıldı. Belirlenen öğrencilere, Abdurrahman Alesta'nın gönderdiği 100 adet kışlık bot, Nilgün İnak'ın gönderdiği 100 adet kışlık mont, İsmail Kartaler ve kulüp üyelerinin gönderdiği 100 adet kırtasiye seti dağıtıldı.
Yardımı alan öğrenciler büyük sevinç, Aybek çifti ise bu anlamlı çalışmaya vesile olmanın gururunu yaşadılar.
Yardımların hazırlanmasında ve ulaştırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Çeştiksuyu Sabah Gazetesi YİBO Müdür Yardımcısı Cihat Aybek: “İstanbul Ataköy Tenis Kulübü yönetim kurulu ve üyelerine, okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Böylesi anlamlı bir çalışmaya imza atmaları bizleri son derece sevindirmiştir” dedi.
Ataköy Tenis Kulübü üyeleriyle yapılan görüşmeler sonucu sadece kendi okullarına değil, Bingöl Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'ne (EML) de yardımda bulunulduğunu kaydeden Aybek: “Ataköy Tenis Kulübü üyelerince yaklaşık 2 hafta önce Endüstri Meslek Lisesi torna-tesviye bölümüne bir adet torna makinesi gönderildi, teslimatı yapıldı. Okulumuza da giyim ve kırtasiye yardımı yapıldı” şeklinde konuştu.
1 Mayıs 2003'te meydana gelen 6,4 şiddetindeki depremde 84 öğrenci ve 1 öğretmenin hayatını kaybettiği Çeltiksuyu YİBO, depremden sonra Sabah Gazetesi tarafından 14 derslikli, pansiyonlu olarak yeniden inşa edildi. 272 öğrencinin eğitim gördüğü Çeştiksuyu Sabah Gazetesi YİBO'da 50'si yatılı olmak üzere toplam 272 eğitim görüyor.
 

 

 


BingolOnline/Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.08.2026
16:08
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
Afşin, TOKİ Başkan Yardımcısı Oldu
TOKİ İhale Dairesi Başkanlığı görevini uzun yıllar sürdüren Bingöllü hemşehrimiz Abdulvahap Afşin, yayımlanan yeni atama kararıyla Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
18.08.2026
16:07
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü değişti!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde görev değişikliğine gidildi. Geçtiğimiz yıl göreve getirilen Mehmet Fatih Aktay'ın yerine, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Ödeme Daire Başkanı Hikmet Güneş atandı. Güneş, Bingöl'deki görevine başladı.
18.08.2026
16:06
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Araç Bahçeye Uçtu: 1 Yaralı
Bingöl'ün Genç ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kazada araçta bulunan Abdülhakim Tuğal hafif yaralandı.
18.08.2026
16:05
Bayram`a TMOK`ta Önemli Görev
Bayram'a TMOK'ta Önemli Görev
Bingöl Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Alican Bayram, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi bünyesindeki Olimpik Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Komisyonu üyeliğine atandı. Bayram, TMOK bünyesindeki kurul ve komisyonlarda Bingöl Üniversitesi ve Bingöl'ü temsilen görev alan ilk akademisyen oldu.
18.08.2026
16:04
Bingöl`de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Bingöl'de kaza! Otomobil ters döndü: 3 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
18.08.2026
16:03
Bingöl Üniversitesi YKS`de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
Bingöl Üniversitesi YKS'de Yüzde 99,20 Doluluk Oranına Ulaştı
2026 YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Bingöl Üniversitesi'nin 3 bin 783 kişilik lisans ve ön lisans kontenjanının 3 bin 760'ı doldu. Üniversitenin genel doluluk oranı yüzde 99,20 olurken, ön lisans programlarında yüzde 100 doluluk sağlandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın