KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
05 Temmuz 2026 Pazar
°C

Atalay, okuma salonu öğrencilerini ziyaret etti

Bingöl Belediyesi Okuma Salonları’nda hızlandırılmış yarıyıl programına katılan öğrencileri ziyaret eden Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Öğrencilerimizin her biri hem ailesine, hem milletine hem de ülkesine saygılı ve inançlı gençler olarak yetişiyor” dedi.

Atalay, okuma salonu öğrencilerini ziyaret etti
07 ŞUBAT 2014 CUMA 06:44
0
1741
0
AA aa

Okuma Salonlarında hızlandırılmış yarıyıl programına katılan öğrencilerle, öğle yemeğinde bir araya gelen Belediye Başkanı Serdar Atalay, öğrencilerin donanımlı, eğitimli, ailelerine ve millete birer faydalı insan olmayı hedeflemelerini istedi.

Bingöl Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz eğitim gören toplam bin (Kız ve erkek) öğrenciye yönelik 2013-2014 eğitim-öğretim yılı birinci yarıyıl tatili içinde (24 Ocak-10 Şubat 2013 tarihleri arasında) eksik kalan konuların tamamlanması için birer haftalık yatılı etüt programı düzenleniyor. Bingöl Belediyesi tarafından hazırlanan program çerçevesinde, her seferinde en fazla 150'şer kişilik öğrenci guruplarına, eksik kalan konuların tamamlanması için bir haftalık yatılı etüt programı uygulanıp yemek, pansiyon ve diğer masraflar belediye tarafından karşılanıyor.

Hizmetlerin Bingöl Belediyesi tarafından yapıldığını ifade eden Başkan Atalay, “Hizmetleri belediye olarak yapıyoruz. Bunu da Bingöl halkının maddi ve manevi destekleri ile yapıyoruz. Sonuçta bizim için esas olan, geride bıraktıklarımızdır. İnsanlar değişik zamanlarda değişik görevler yapabilirler. Ancak önemli olan görevlerini nasıl yaptıklarıdır, geride neler bıraktıklarıdır. İnsanların vicdanlarında neler hissettirdikleridir. Hiçbir ücret talep etmeden sadece gelecek neslimizin daha iyi eğitime sahip olması adına, bunu yapmak belediye olarak sosyal bir sorumluluktur. İlk göreve geldiğimiz andan itibaren bu çalışmayı başlattık ve okuma salonlarımızda, etüt merkezlerimizde yeme, içme, yatma ve her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde yaklaşık 5000 öğrenciye bu hizmeti sunmamız zaman zaman birilerinin eleştirilerine de neden oldu. Ancak biz doğru bildiğimiz yoldan geri dönmedik. Bu çalışmalar insana ve geleceğe yapılan yatırımdır. Bu çok hayırlı bir iştir. Biz buna böyle inanıyoruz. Biz burada sadece iyi bir eğitim vermiyoruz. Bunun dışında ülkemizin, toplumumuzun, ilimizin ve milletimizin huzuru adına, sizlere burada doğru ve güzel şeyler anlatıldığına inanıyorum. Öğretmenlerimiz bunları anlatıyor, sizin güzel çehrelerinde ben bunları görüyorum. Buraya gelen öğrencilerimizin her biri hem ailesine, hem milletine hem de ülkesine saygılı ve inançlı gençler olarak yetişiyor ve bununla da iftihar ediyorum. Bundan dolayı çok mutluyuz. Belediye olarak tabi ki altyapı, üstyapı, çevre yatırımı ve kentsel dönüşüm faaliyetlerini, parklar, mezarlık ve cami düzenlemeleri v.s gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında bu tür sosyal faaliyetleri yapmakta bize ayrı bir keyif veriyor. Çünkü sonuçta bütün hizmetler insan için yapılıyor. Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezi'mizde yaklaşık her yıl hizmet sunduğumuz bin öğrencimize A'dan Z'ye bütün imkanları ücretsiz olarak sunuyoruz. Allah bize nasip ettiği ve belediye başkanı olduğumuz sürece bu hizmeti arttırarak sürdüreceğiz. Ben hepinize başarılar diliyorum. Sizlere mutluluklar diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Programın ardından Başkan Atalay öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.07.2026
01:33
Bingöl`de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: `Yüzde 13,52`lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor`
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın