KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Atalay'dan hakaret: şakşakiler!

Genellikle Cuma günleri miting yapmasıyla dikkat çeken Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Serdar Atalay, dün Ulu Cami önünde konuştu. Her fırsatta Bakan Yılmaz’a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Atalay’ın sözleri bu kez hakarete kadar vardı: “Birileri kapalı salon toplantılarında sürekli konuşuyor. Bunlara biz şakşakiler diyoruz” dedi.

Atalay`dan hakaret: şakşakiler!
15 MART 2014 CUMARTESİ 00:52
0
7124
0
AA aa

Sakin başlayan ancak özellikle Başbakan Erdoğan'ın Bingöl mitinginden sonra sertleşen siyasi söylemler, tansiyonu her geçen gün arttırıyor. Cuma günü namaz çıkışına denk getirdiği mitinglerle dikkat çeken Bingöl Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Bingöl Belediye Başkan Adayı Serdar Atalay, dün de Cuma namazı çıkışı Ulu Cami önünde vatandaşlara hitap etti.

Son günlerde Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'a yönelik yaptığı eleştirilerle gündeme gelen Atalay, bu kez eleştirilerindeki tozu arttırarak işi hakarete varan düzeye çekti.

Bakan Yılmaz'ın yerel basına yansıyan “Bu bir yerel seçim değil, istiklal mücadelesidir” sözlerini “İnsan kendi halkına karşı düşmanca bakar mı?” sözleriyle değerlendiren Atalay: “İnsan kendi halkına karşı İstiklâl mücadelesi ilan eder mi? Yazık değil mi? Ayıp değil mi? Hiç utanacak yüzünüz yok mu sizin? Hangi istikbâl? Anlatayım. Davetli ihalelerin sürebilmesi için yaptıkları bir istikbâl mücadelesi. Dost, ahbap, yaren, arkadaş, akraba, taallukata sulanacak imkânların devam edebilmesi için yaptıkları istikbâl mücadelesidir” dedi

AK Parti'nin seçim çalışmaları kapsamındaki toplantılarını eleştiren Atalay: “Birileri kapalı salon toplantılarında sürekli konuşuyor. Bunlara biz şakşakiler diyoruz” diye konuştu.

Konuşmasının büyük çoğunluğunda Bakan Yılmaz'a yönelik eleştirilerde bulunan Atalay, AK Parti'ye yönelik de eleştirilerde bulundu. Altyapı, üstyapı ve Kürük İsale hattının yenilenme süreçlerinden de bahseden Atalay, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında İnalı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
30.07.2025
17:21
Bingöl İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı
Bingöl İl Spor Güvenlik Kurulu toplandı
Güvenlik tedbirlerinin ağırlıklı olarak masaya yatırıldığı toplantıda, 12 Bingölspor maçlarında görev alacak resmi güvenlik personeline yönelik destekler ile seyircilerin dijital ortamda müsabakaları daha sağlıklı ve düzenli şekilde takip edebilmesi için yapılabilecek çalışmalar da irdelendi.
30.07.2025
16:46
Elazığ`a Bingöllü Müftü
Elazığ'a Bingöllü Müftü
Cumhurbaşkanlığınca yapılan Müftü atamalarında Elâzığ İl Müftüsü İrfan Üstündağ görevinden alınırken bu göreve Bingöllü hemşehrimiz Yusuf Bingöl atandı.
30.07.2025
16:28
Şeyh Ahmet mesire alanını çöplüğe çevirdiler!
Şeyh Ahmet mesire alanını çöplüğe çevirdiler!
Bingöl merkez Şeyh Ahmet mesire alanını, duyarsız ziyaretçilerin yiyip içip çevreye saçtığı atıklarla kirletiliyor! Yaşananlara tepki gösteren Bingöl Belediyesi, 'Bunu Gerçekten Kabul Etmiyoruz!' başlığıyla kirli manzarayı paylaştı.
29.07.2025
21:10
Kansere çare ilacı Bingöl`de ürettiler
Kansere çare ilacı Bingöl'de ürettiler
TİJDA ORGANİC MİDEX, prostat kanseri hücrelerini yüzde 87 oranında yok etti!
29.07.2025
20:59
Bingöl Konteyner Kent altyapısı hazırlanıyor
Bingöl Konteyner Kent altyapısı hazırlanıyor
Bingöl Belediyesi, Mehmetçik AFAD Destek Üssü Geçici Barınma Alanı projesi kapsamında startını verdiği altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Arıkan: 'Amacımız, kriz anlarında güvenli yaşam alanları sunmak' dedi.
29.07.2025
20:58
Bingöl Tarım`da devir teslim
Bingöl Tarım'da devir teslim
Tarım ve Orman Bakanlığı'na tayini çıkan Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürü Burhan Bahadır, görevi İl Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Fatih Aktay'a devretti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın