KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Nisan 2024 Pazartesi
°C

Ataoğlu, bingöl'de yoğun ilgiyle karşılandı

AK Parti'den 12 Haziran seçimleri için aday gösterilmeyen Milletvekili Kazım Ataoğlu, partisince düzenlenen mitingde önemli sözler sarf etti. Aday gösterilmediği için Başbakan Erdoğan'a kırgın olduğunu ancak küskün olmadığını ifade eden Ataoğlu, seçim çalışmalarında AK Parti'nin yanında olacağını açıkladı.

Ataoğlu, bingöl`de yoğun ilgiyle karşılandı
16 MAYIS 2011 PAZARTESİ 09:59
0
3967
1
AA aa

AK Parti Bingöl İl Başkanlığı'nca Genç Caddesi güzergâhında bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi önünde bir miting düzenlendi.

24. Dönem Milletvekili seçimlerinde Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından aday gösterilmeyen Milletvekili Kazım Ataoğlu ve Yusuf Coşkun, Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan kalabalığa veda konuşması yapıp helallik istediler.

AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti Milletvekili Şahin Bingöl ve Eşref Taş, milletvekilleri öncesi birer selamlama konuşması yaptı. Daha sonra kürsüye çıkan Milletvekili Yusuf Coşkun, Bingöl halkının 2007 yılında verdiği rekor oylarla Meclis'e gittiğini belirterek, 4 yıllık milletvekili sürecinde Bingöllülerin başını önüne eğecek bir hatta yapmadığını kaydetti.

“HAKKINIZI HELAL EDİN”

Bingöl halkından aldığı helal oylarla devamlı Bingöl'e ve Bingöl halkına hizmet etmek için uğraş verdiğini belirten Coşkun, vadettikleri birçok hizmeti yaptıklarını söyledi.

Coşkun: “2007 Yılında Cevdet Yılmaz ve Kazım Ataoğlu ile birlikte siz değerli Bingöl halkından aldığımız rekor oylarla Meclise gittik. Bu süre zarfında tek bir amacımız ve gayemiz Bingöl'e ve Bingöl halkına hizmet etmek için uğraş verdik. Hiçbir zaman sizlerin başını önüne eğecek bir hatta yapmadık. Aldığımız helal oyların hakkını vermeye çalıştık. Elbette bu süre zarfında yapmak isteyip de yapamadığımız, başlayıp da bitiremediğimiz bazı eksikliklerimiz olmuştur. Bizimde bazı eksikliklerimiz olmuştur. Bundan dolayı benim ne hakkım varsa sizlere helal hoş olsun. Sizinde hakkınızı helal etmenizi istiyoruz. Yeni dönemde de çok değerli arkadaşlarımız aday oldular. Bu süre zarfında dün olduğu gibi bugünde Partimizin yanında ve Partimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

“REKOR OYLA BİZİ MECLİS'E GÖNDERDİNİZ”

11 Nisan'da yapılan aday adayı belirleme çalışmasından sonra İlk defa Bingöl'e geldiğini açıklayan Milletvekili Kazım Ataoğlu ise, bu önemli yolda arkadaşlarıyla, partisiyle birlikte yürüyeceğini hatırlattı.

2007 Milletvekili seçilerinde rekor oyla seçildiklerini hatırlatarak şunları söyledi:

“2007'de aday olarak karşınızdaydım. Bugün aday olmadan karşınızdayım. Ama yine beraber yürüyeceğiz. İlk kez 20 yıl önce Milletvekili seçildim. O günden sonra 5 kez halkın karşısına çıktım. 5 defada da halkımız destek verdi. Her katıldığımız seçim başarıyla sonuçlandı. 2007 yılında sizin karşınıza geldik. O zaman AK Parti'nin oyu 28 bindi, BDP'nin 20 bin'di. Herkes 1–1–1 olur diyordu. Biraz çalıştık 2–1 olur demeye başladılar. Biraz daha çalıştık 28 bin oy oldu 80 bin. BDP'nin oyu ise 15 bine indi. Türkiye şampiyonu olduk. Bunu siz yaptınız. Bunun sonucunda da başbakanımız bize bakanlık verdi ve hizmetler geldi” dedi.

“DEDEM İDAM EDİLDİ, YİNE BU DEVLETE VE BAYRAĞA KÜSMEDİM”

Bugün Bingöl'e hem helalleşmeye hem de vedalaşmaya geldiğini belirten Ataoğlu, aday gösterilmediği için kırgın olduğunu, ancak küs olmadığını dile getirdi.

Dedesinin Şeyh Sait ile birlikte idam edilmesine rağmen bu devlete ve bayrağa küsmediğini sözlerine ekleyen Ataoğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Milletvekilliği yaptığımız dönem içerisinde bizim de yanlışlarımız olmuştur. Kusursuz değiliz. Ama başınızı önünüze eğdirecek bir hatamız olmadı. 2007'de adaydım, şimdi aday değilim. Tayyip Erdoğan bizi aday göstermedi. Kırgın değilim desem yalan olur. Kırgınım. Benim yüzümden birçok insanın da kırgın olduğunu biliyorum. Dedem Şeyh Sait ile birlikte idam edildi. Yine de bu devlete bu bayrağa küsmedim. Tabi ki üzülürüm, tabi ki kırılırım ama ay yıldızlı bayrağa hiçbir zaman yan bakmadım. Evet, kırgınlık var ama küskünlük bize yakışmıyor” şeklinde konuştu.

“PARTİNİN ARKASINDA DURMAK ONURUNUZDUR, DİK DURUŞUNUZDUR”

Son olarak partililere hitaben bir konuşma yapan Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, ise, Aday adaylarına seslendi.

Aday adayı olanların 12 Haziran seçimlerine kadar partilerinin arkasında durma çağrısında bulunan Bakan Yılmaz, şunları söyledi:

“Bugün burada görülen tablo, AK Partinin birlik tablosudur. Fiziki hizmetleri yapmak zor değildir. Yolları, binaları her zaman yaparsınız. Burada önemli olan Kalpleri yapmaktır, kalpleri doldurmaktır. Bu seçim sürecinde kavga ederek değil, kalp kırarak değil, huzur ve güven ortamında çalışarak Bingöl'ün geleceğini hep birlikte inşa etmeliyiz. Aday adayı olmak, bu partiyi sevmek demek, aday adayı olmak, Başbakanı seviyorum demektir. Aday adayı olanlar, 12 Haziran'a kadar bu partinin arkasında durması lazım. Bu sizin onurunuzdur, bu sizin dik duruşunuzdur. Önümüzdeki dönem Allah'ın izniyle hem Türkiye büyüyecek, hem Bingöl büyüyecek. Yarıştığımız rakipler çok güçlüdür. Bakın Başbakanımız geçen gün Karabük'te düzenlenen Mitingde diğer adaylara Bingöl'ü hedef gösteriyordu. Allah'ın izniyle, sizlerin desteğiyle bu rekoru kimseye kaptırmayacağız. İnşallah bu seçimde de hem 3–0 olacak, hem de en güçlü şekilde Türkiye'nin gündemine oturacak.”

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
murat demir (@Misafir_4541)
17 Mayıs 2011 Salı 02:15
şeyh saiti idam ettiler. sonrada onun çocuklarını ihya etmeye başladılar. sende onlardan birisin. dedene idam edenlere uşaklık etmek nasıl bir duygu çok merak ediyorum. (bunuda yayınlamassanız taraflı bir site olacağınıznı düşünecem)
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın