KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Eylül 2026 Çarşamba

Ataoğlu gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bingöl Eski Milletvekillerinde Kazım Ataoğlu, baba ocağı Çaytepe Köyü'nde gözyaşları ve dualarla ebediyete uğurlandı. Binlerce kişinin katıldığı defin sonrası Bingöl merkez TOKİ Hz. Ali Camii'nde taziye kuruldu.

Ataoğlu gözyaşı ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı
31 MART 2025 PAZARTESİ 21:18
11
7290
3
AA aa

Bayrama saatler kala Ankara'daki ikametinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Bingöl siyaset arenasının etkin isimlerinden, Zıkte Aşireti Reisi, 19, 20 ve 23'üncü dönem Bingöl Milletvekili Kazım Ataoğlu, son yolculuğuna uğurlandı.

Havayoluyla getirilen cenaze, Bingöl Havalimanı'nda binlerce kişi tarafından karşılandı. Konvoy eşliğinde baba ocağı Genç İlçesi Çaytepe Köyü'ne getirilen Ataoğlu'nun cenazesi, köy camisi bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Ataoğlu'nun ailesi, yakınları, AK Parti Bingöl milletvekilleri Feyzi Berdibek ve Zeki Korkutata, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Eski Milletvekilleri Abdurrahman Anık, Hüsamettin Korkutata ve Yusuf Coşkun, Bingöl ve çevre iller ile Ankara'dan çok sayıda siyasi isim ile parti temsilcisi ve vatandaş katıldı.

Çaytepe'deki defin işleminin ardından Bingöl merkez TOKİ'deki Hz. Ali Camii'nde taziye kuruldu. Ataoğlu ailesi, üç gün süreyle burada taziyeleri kabul edecek.

Ataoğlu kimdir?

1952'de Bingöl'ün Genç ilçesinde doğan Ataoğlu, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu. 1975-1990 yılları arasında Bingöl Lisesi, Beyşehir İmam-Hatip Lisesi, Kırşehir Eğitim Enstitüsü ve benzeri eğitim kurumlarında öğretmenlik ve idarecilik yaptı.

23. Dönem AK Parti Milletvekilliğinin yanı sıra, 19. ve 20. yasama dönemlerinde de Bingöl Milletvekili olarak parlamentoda görev alan Ataoğlu, evli ve 4 çocuk babasıydı.

Bingöl siyasetinde önemli bir yere sahip olan Ataoğlu, Zıkte Aşireti reisi olup, birçok küskünlük ve kan davasını sulh ile sonuçlandıran önemli bir kanaat önderiydi.

BİNGÖL ESKİ MİLLETVEKİLİ KAZIM ATAOĞLU

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113936)
01 Nisan 2025 Salı 21:01
Allah mekanını cennet etsin, çok değerli bir şahsiyetti, Allah taksiratını afetsin,
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113932)
01 Nisan 2025 Salı 15:51
ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN İNŞALLAH.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113929)
01 Nisan 2025 Salı 00:34
Allah rahmetiyle muamele buyursun, mekanını cennet etsin inşaallah..
23.09.2026
17:45
Bingöl`e kırsal kalkınma için 275 milyon TL`lik dev destek
Bingöl'e kırsal kalkınma için 275 milyon TL'lik dev destek
Kırsal Kalkınma Yatırım Programı'nın 17. etap sonuçları açıklandı. Bingöl'de 20 proje hibe desteği almaya hak kazanırken, üreticilere sağlanacak toplam hibe tutarı 275 milyon 231 bin 674 TL oldu. Destek kapsamında 13 yeni tesis kurulacak, 7 projede ise kapasite artırımı ve modernizasyon yapılacak.
23.09.2026
15:54
Bingöl`de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Bingöl'de okul pansiyonunda asansör kazası! Bir öğrenci yaralandı
Pansiyon yemekhanesinde kullanılan yük asansöründe meydana gelen kazada 15 yaşındaki bir öğrenci yaralandı. Öğrenci Bingöl Devlet Hastanesine sevk edildi. Bingöl Valiliği, kazanın tüm yönleriyle aydınlatılması amacıyla adli ve idari inceleme başlatıldığını açıkladı.
23.09.2026
15:24
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Fon soruşturmasında kritik soru: Yatırımcı parasını nasıl alacak?
Türkiye'nin gündemindeki fon soruşturmasında 23 Eylül itibarıyla tutuklu sayısı 9'a yükseldi. 51 kişi hakkında yurt dışı çıkış yasağı ve malvarlığı tedbirleri uygulanırken, bazı isimlerin tüm malvarlıklarına yönelik yeni tedbir kararları alındı. Öte yandan SPK'nın tasfiye kararı verdiği 131 fonda 455 bin 758 tekil yatırımcı bulunuyor. Peki bu yatırımcıların parası geri ödenecek mi, ne zaman ve nasıl alınacak?
23.09.2026
14:55
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
DEM Parti BİNTSO seçimleri için kararını duyurdu
3 Ekim 2026'da yapılacak Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) seçimlerine ilişkin açıklama yapan DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, seçimlerde herhangi bir adayı desteklemediklerini ve hiçbir adayın tarafında olmadıklarını açıkladı. Ormangören, sandıktan çıkacak sonuca ve üyelerin iradesine saygı göstereceklerini belirtti.
23.09.2026
14:39
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Motorinde indirim sinyali! Gece yarısını bekleyin!
Akaryakıt piyasasında gözler motorin fiyatına çevrildi. Gece yarısından itibaren geçerli olması beklenen yeni fiyat değişikliğiyle motorin fiyatlarında 5 TL'yi aşan indirim yapılması öngörülüyor.
22.09.2026
17:27
Tanrıkulu; `Kontrollü muhalefete rıza göstermedik`
Tanrıkulu; 'Kontrollü muhalefete rıza göstermedik'
Yeni Parti'nin teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Bingöl'e gelen Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile İstanbul Milletvekili Doğan Demir, örgüt toplantısında partinin kuruluş sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tanrıkulu, CHP'den ayrılık sürecine ilişkin kendilerine 'konforlu' bir alan önerildiğini ve iktidarı değiştirme iddiasından vazgeçmelerinin istendiğini savunarak, 'Biz buna rıza göstermedik. Bize dayatılana evet demedik' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın