KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ocak 2026 Perşembe
°C

Atatürk lisesi bölge birincisi oldu

Bingöl Merkez Atatürk Anadolu Lisesi, “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik” Ödülleri yarışmasında “Değerler Bahçesi” adlı projesiyle bölge birinciliği ödülünü almaya hak kazandı.

Atatürk lisesi bölge birincisi oldu
11 KASIM 2015 ÇARŞAMBA 23:32
0
2793
0
AA aa

Yenilikçi uygulamaların eğitim sistemine kazandırılması, öğrenci ve öğretmenlerin daha iyi bir eğitim ve öğretim imkânlarının sunulması ve 2023 Türkiye Vizyonunun gerektirdiği hedeflerin yakalanmasını desteklenmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2015/10 Genelgesi çerçevesinde “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçi Ödülleri” düzenlendi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından ülke genelinde düzenlenen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Yarışması” 5 kategoride gerçekleştirildi ve toplam 1047 başvuru yapıldı.

Bakanlık tarafından elektronik ortamda yapılan değerlendirmelerin sonucunda 123 çalışmaya saha ziyaretleri yapıldı.  Bu ziyaretler sonucunda 89 çalışma Bölgesel Birincilik Ödülü almaya hak kazandı.

“Değerler Bahçesi” adlı projeyle yarışmaya katılan Bingöl Atatürk Anadolu Lisesi, kurumsal bazda Ortadoğu Anadolu Bölgesinde ‘bölge birinciliği' ödülünü almaya hak kazandı.

Elde edilen başarının sevindirici olduğunu ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı; “İlimize birincilik ödülünü kazandıran okulumuz idarecilerine, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ediyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
14.01.2026
19:18
Başkan Alpay Görevine Başladı
Başkan Alpay Görevine Başladı
'Bu güveni boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışacağız' diyen Alpay; 'Esnafın kapısını sadece seçimde değil, her zaman çalacağız' dedi.
14.01.2026
19:02
Bingöl`de Kamu-Sen`den ‘Ek Zam ve Refah Payı` Çağrısı
Bingöl'de Kamu-Sen'den 'Ek Zam ve Refah Payı' Çağrısı
Türkiye Kamu-Sen Bingöl Teşkilatı, memur ve emeklilerin enflasyon karşısında eriyen maaşlarına dikkat çekerek ek zam ve refah payı talep etti. 'Enflasyon kadar zam istemiyoruz' diyen sendika, mevcut maaşların insanca yaşam koşullarını karşılamadığını vurguladı.
14.01.2026
15:20
Bingöl`de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Bingöl'de Asayiş Suçlarında Düşüş Yaşandı
Vali Ahmet Hamdi Usta, 2025 yılı verilerini açıklayarak birçok suç türünde azalış olduğunu bildirdi. Usta'nın açıklamasının sonundaki veda konuşmasında ise duyulu anlar yaşandı.
14.01.2026
15:05
KOSGEB Bingöl`den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl'den 92 İşletmeye 107 Milyon TL Destek
KOSGEB Bingöl Müdürlüğü, 2025 yılında girişimcilikten yeşil sanayiye kadar birçok alanda destek verildiğini açıkladı.
14.01.2026
14:51
Bingöl`de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Bingöl'de Direksiyon Eğitimi Öğreticiliği Kursu Açılıyor
Başvuru koşullarını paylaşan Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, başvuruların 15 Ocak 2026'da sona ereceğini duyurdu.
14.01.2026
14:42
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Kredi Kartlarında Temassız İşlem Limiti Güncellendi
Temassız ödemelerde şifresiz işlem limiti yükseltildi. BDDK'nın bankalara ilettiği yeni düzenlemeyle, kredi ve banka kartlarında şifre girilmeden yapılabilecek temassız harcamaların üst sınırı 2 bin 500 TL olarak belirlendi. 15 Ocak 2026'dan itibaren geçerli olacak uygulama sayesinde tüketiciler, POS cihazlarında tek dokunuşla daha yüksek tutarlı alışveriş yapabilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın