KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Aralık 2025 Perşembe
°C

Atatürk'e 'bin el' uzandı

İl Emniyet Müdürlüğünce başlatılan “Bingöl'e Bin El” kampanyası kapsamında Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine spor malzemesi verildi.

Atatürk`e `bin el` uzandı
14 NİSAN 2009 SALI 10:07
0
1104
0
AA aa
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Güneşin Doğuşu Projesi kapsamında yürütülen “Bingöl'e Bin El” kampanyası çerçevesinde öğrencileri kötü alışkanlılardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek amacıyla öğrencilere spor malzemesi hediye edildi.
Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerine ziyarette bulunan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Kaplan, KOM Şube Müdürü Zafer Ercan ve Asayiş Müdürü Ferhat Kılıç, öğrencilere projeyi anlatarak spor malzemesi verdiler.
Öğrencilere 10 adet basketbol,10 adet voleybol,15 adet futbol topu ve 10 adet eşofman takımı veren emniyet amirleri, bunları kendilerinin değil başka il ve okullardaki öğrencilerin gönderdiğini ifade ettiler.
Buradaki amacın çocukları spora teşvik etmek olduğunu belirten İl Emniyet Müdür Yardımcısı Şahin Kaplan, çocukların sportif faaliyetlere yönlendirilmesi onları birçok zarar verici etkenden koruyabileceğini söyledi.
Bu yaştaki çocukların polisi yakından tanıması gerektiğini ifade eden Kaplan: “Bu faaliyetlerden sonra bu çocuklardan biri bir polis arkadaşlarımızla karşılaştığında rahatlıkla selam verebilmelidir. Yani çekinmemeli ve polisin asıl görevinin onları korumak olduğunu benimsemeliler. Bizim hedef kitlemiz sadece bu değildir. Projemiz devam edecek. Bu çocuklar hepimizin. Onları zararlı bir dünyaya itilmekten kurtarmak hepimizin görevidir” dedi.
İl Emniyet Müdürlüğüne sundukları katkıdan dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Naci Uzunyayla, polis teşkilatının kendilerine yakın olmasının büyük bir avantaj olduğunu söyledi.
‘Polisimiz bizlere maddi manevi desteği her zaman oluyor' diyen Uzunyayla: “Güvenlik güçlerimiz gibi vatandaşlarımızda bu konularda duyarlı olmalıdır. Bu çocukları spor ve benzeri faaliyetler ile kötü alışkanlıklar ve çevrelerden korumak mümkündür. Ailelerde bu konuda hassasiyet göstermelidir. Öğrenciyi sadece okula bırakıp almak sorumluluk değildir. Çocuğunuzun ilgilendiği her şeyden haberdar olmanız gerekir. Onun iç dünyasına girmeden ve bir arkadaş gibi davranmadan gün içerisinde neler yaptığından haberinizin olması çok zor. Katkılarından dolayı il emniyet müdürlüğüne teşekkür ediyorum” dedi.


Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.12.2025
21:02
Korkutata:
Korkutata: '2026 bütçesi çalışanı ve üretimi merkeze alıyor'
AK Parti Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata, TBMM Genel Kurulu'nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın 2026 yılı bütçesi üzerine yaptığı konuşmada, bütçenin emeği önceleyen, sosyal devleti güçlendiren ve istihdamı merkeze alan bir anlayışla hazırlandığını söyledi.
17.12.2025
21:00
Gültekin:
Gültekin: 'Umut Satılmaz, Emek Çekilişe Konu Edilemez'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin, Milli Piyango ve şans oyunlarına ilişkin yaptığı yazılı basın açıklamasında, bu tür uygulamaların dar gelirli kesimleri hedef alan bir umut istismarı ve toplumsal bağımlılık kaynağı olduğunu vurguladı.
17.12.2025
20:59
Bingöl`de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Bingöl'de otomobil şarampole uçtu: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
17.12.2025
20:58
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Jandarma ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi
Bingöl'de trafik güvenliğinin artırılması ve kolluk hizmetlerinde şeffaflığın güçlendirilmesi amacıyla İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapan trafik ve asayiş ekiplerine yeni nesil yaka kameraları teslim edildi.
17.12.2025
20:57
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Lider farkı açtı! 12Bingölspor dolu dizgin!
Yeşil-beyazlılar Osmaniyespor'u 2-0 mağlup ederek liderliğini perçinledi. En yakın takipçisiyle arasındaki puan farkını 13'e çıkaran 12Bingölspor, şampiyonluk yolunda önemli bir aşamayı daha katetti.
17.12.2025
20:56
İş İnsanları Panelinde Bingöl`ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
İş İnsanları Panelinde Bingöl'ün Marka Değeri Masaya Yatırıldı
Bingöl'ün marka değerinin artırılması, istihdamın güçlendirilmesi ve girişimciliğin desteklenmesi amacıyla düzenlenen panelde, iş dünyasının bölgesel kalkınmadaki rolü masaya yatırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın