KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
22 Ağustos 2026 Cumartesi
°C

Ateş, AKUT lideri oldu!

2006-2012 yılları arasında AKUT Bingöl ekip liderliği yapan Ahmet Ateş, 6 yıl sonra yeniden ekip lideri olarak görev yapmaya başladı.

Ateş, AKUT lideri oldu!
30 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE 19:09
8
4385
4
AA aa

Kamuoyunda AKUT Bingöl ekibinin kapatılacağı yönünde söylemlerin asılsız olduğunu belirten Ahmet Ateş, Bingöl halkına hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

Ateş; “2002 yılından bu yana Bingöl ve çevresine hizmet veren AKUT Bingöl ekimizin, ilimizde 218 operasyon ile 225 insanın ve 232 hayvanın hayatını başarılı bir şekilde kurtarmış olmasının mutluluğunu yaşamaktayız. Aynı gönüllü ruh ve inanç ile AKUT gönüllüleri,  şehrinizde ivedilikle çalışmaya devam etmektedir.  Sosyal medyada ve Bingöl ili çevresinde yayılan AKUT Bingöl ekibinin kapatılacağı yönünde çıkan haberlerin asılsız ve gerçeği yansıtmadığını siz değerli Bingöl halkımıza beyan ederiz. AKUT Bingöl, gönüllü üyelerden oluşan ekibi ile arama-kurtarma faaliyetlerine devam edip aynı zamanda şehirde kamu kurum ve kuruluşları nezdinde beraber afetlere yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.  Gönüllü üyelerimizden oluşan ekibimizin şehrimizde afet bilinçlendirme seminerleri ve hayvan haklarını koruma gibi sempozyumlar hazırlayarak diğer illerde de olduğu gibi topluma ve Bingöl halkına hizmet etmeyi kendimize inanç edinmiş bulunmaktayız” diye konuştu.

Sürekli genç bir kadro ile hizmet ettiklerini belirten Ateş; “Daimi genç bir kadro ile Bingöl halkına hizmet etmenin onurunu 16 yıldır halkımızın verdiği destek ile yaşamaktayız. Gönüllü yardımsever, karşılık beklemeden hizmet eden bir ekibin sosyal ağlardan saldırılara maruz kalması ve olumsuz bir algı yaratılmaya çalışılmasının hiç bir dayanağı yoktur. Kendisine gönüllülük esasını saygı ve sevgi çerçevesi içerisinde barındıran dernek üyelerini dışarıdan tehdit ve baskı unsuru olarak asılsız haberler yaymaya çalışan kişi ve kişilere hiç bir zaman itibar etmemiştir. Gönüllülük esasıyla halkına hizmet etmeye çalışan bu oluşum daha güçlü ve donanımlı yeni bir oluşumla siz değerli Bingöl halkına hizmet etmenin gurunu yaşıyor ve siz halkımızdan aldığımız destek, güç ile birlikte bu haksız algıya hep beraber inanmadığımızı göstermek adına teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_30981)
30 Ağustos 2018 Perşembe 22:50
Akut kime ve neye hizmet eder???
Misafir Kullanıcı (@Misafir_34937)
12 Aralık 2018 Çarşamba 01:22
@Misafir Kullanıcı senin gibi mi oynamışlar bilemedim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31005)
31 Ağustos 2018 Cuma 19:14
@Misafir Kullanıcı Başkan cevap vermediğine göre Nasuh Mahrukiye sor bence
Misafir Kullanıcı (@Misafir_31000)
31 Ağustos 2018 Cuma 16:22
@Misafir Kullanıcı Türbünlere Oynuyorlar..
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın