KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ekim 2026 Çarşamba

Ateş: aynı atmosferi bekliyoruz

B.Bingölspor, Pazar günü Batman Petrolspor'u konuk ediyor. Halka seslenen Kulüp Başkanı M.Sıddık Ateş, geçtiğimiz hafta Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçındaki taraftar kitlesinin bu haftada oluşturulmasını istedi ve ekledi:  “Aynı atmosferi bekliyoruz”

Ateş: aynı atmosferi bekliyoruz
07 MART 2008 CUMA 10:40
0
1527
0
AA aa
Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Diyarbakır Kayapınar Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek gruptaki yükselişini sürdüren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grup temsilcimiz B.Bingölspor, bu haftaki Batman Petrolspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Güç ve taktik ağırlıklı çalışan yeşil-beyazlı ekipte hedef, mutlak galibiyet. Takımdaki son durum ve yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi veren B.Bingölspor Kulübü Başkanı M.Sıddık Ateş, taraftara da seslendi.
Futbolcular fizik tedaviden geçiyor
Bir yandan yoğun bir performansla çalışmalarını sürdüren B.Bingölspor, bir yandan da futbolcuların sağlık problemleriyle yakından ilgileniyor. Bu kapsamda Mehmet Yener, Mehmet Durgun, Koray Uysal ve Şükrü Kuduban fizik tedaviden geçirildi.
Uzmanlar Tıp Merkezi'nde yapılan tedavilerde, sporcuların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Gösterdikleri ilgi ve sundukları destekten ötürü Uzmanlar Tıp merkezi'ne minnettar olduklarını belirten B.Bingölspor Kulübü Başkanı M.Sıddık Ateş: “Sezon başından buyan yaklaşık 15 sporcumuz fizik tedaviden geçti. Bu konuda Uzmanlar Tıp Merkezi'nin ciddi bir desteği oldu ve tüm bu sporcularımızın tedavilerini üstlendiler. Sundukları bu destekten ötürü Uzmanlar Tıp Merkezi Yönetim Kurulu'na, personeline ve ayrıca değerli hocamız Fizik Tedavi Uzmanı Sayın Aziz Denli'ye teşekkür ediyoruz” dedi.
“Takımda moraller iyi”
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor karşısında alınan galibiyetin ve buna bağlı olarak elde edilen 3 puanla grupta 2'inci sıraya yükselmenin takıma büyük bir moral getirdiğini belirten kulüp Başkanı Ateş, başarıdaki en önemli payın taraftarlara ait olduğunu vurguladı.
Gerek teknik heyet ve gerekse futbolculara güvendiğinin vurgulayan Ateş: “Her yönüyle ligin en iyisi olmaya çalışıyoruz. Bu konuda camia olarak kenetlenmiş dudumdayız. Tek düşüncemiz, 2. Lig hedefine ulaşmak. Bunun için de bu haftaki Batman Petrolspor Maçını kazanmak istiyoruz” dedi.
“Bingöl'ü stadyumda görmek istiyoruz”
Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçının galibiyetle sonuçlanmasında en büyük payın taraftara ait olduğunu ifade eden Ateş, futbolcuların iyi futbolunun taraftarların yoğun tezahüratları ile birleşmesi durumunda rakip takımın pek de şansı kalmayacağının altını çizdi.
Diyarbakır maçın tribünlerin dolup taşmasının rakip takım üzerinde ciddi bir baskı oluşturduğuna dikkat çeken Ateş: “Aynı atmosferi Pazar günkü maçta da görmeyi bekliyoruz. Birlik olup 3 puanı alarak rakiplerimize en güzel cevabı vermek istiyoruz. Bingöl'de yaşayan ve Bingöllüyüm diyen herkesi Pazar günü Bingöl şehir Stadyumu'nda görmek istiyoruz. Birlikte bir başarıya imza atmayı ümit ediyoruz” dedi.
Şeref Tribünü sıkıntısı
Lig başında satışa sundukları ‘Kombine Kart'ların büyük bir bölümünün satıldığını ve kartlardan alanların her hafta maça geldiğini anlatan Ateş, Diyarbakır maçında kombine kartı olmayanların şeref tribününe girmesinin ciddi sıkıntılara yol açtığını söyledi.
Yaşanan yığılmanın kombine kartı bulunanlar tarafından tepkiyle karşılandığını ifade eden Ateş: “Bu ve bundan sonraki haftalarda kombine kartı bulunmayanların şeref tribününe girmemesini istiyoruz. Belirlenen miktarlarda ödemeye yapıp rahat bir şekilde maç izlemek için kombine kart alan taraftarlarımız maalesef Diyarbakır Kayapınar Belediyespor maçında ayakta kaldılar. Bu durumun bir daha yaşanmaması için kartı olmayan taraftarlarımızdan duyarlılık göstermelerini bekliyoruz. Kombine kart alanlara saygı ve haklarını gasp etmemeye özen göstermeliyiz. Kartı olmayan taraftarlarımızdan da maç bileti alarak tribünlerdeki yerlerini almalarını diliyoruz” diye konuştu.
Ateş, konuşmasının sonunda Bingöl halkına bu haftaki maç için destek sunmaları konusundaki temennisini yineledi.
 

BingolOnline/Bingöl Kent Haber

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
21:30
Bingöl TSO`da yeni yönetim belli oldu
Bingöl TSO'da yeni yönetim belli oldu
3 Ekim'de gerçekleştirilen Oda Organ Seçimleri sonrası BİNTSO'da yeni dönemin yönetim ve meclis kadrosu netleşti. Kadir Çintay yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ilk Meclis toplantısında Doğan Koç Meclis Başkanlığına seçildi. Yönetim, Meclis, Disiplin Kurulu ve TOBB delegeliğinde görev alacak isimler de belli oldu.
07.10.2026
20:56
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: `Yeni statü sahada karşılık bulmalı`
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: 'Yeni statü sahada karşılık bulmalı'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşmasını önemli bir kazanım olarak değerlendirdi. Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Baraç, bundan sonraki aşamada personel alımlarında liyakat ve eşitlik vurgusu yaparak yeni statünün yalnızca tabelada kalmaması gerektiğini söyledi.
07.10.2026
20:45
HÜDA PAR`dan Boğlan`daki GES projesine tepki:
HÜDA PAR'dan Boğlan'daki GES projesine tepki: 'Ekmek teknemiz olan meralarımızı kaybetmeyelim'
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanlığı, Boğlan Mahallesi'nde planlanan GES projesine ilişkin açıklama yaptı. Yenilenebilir enerji yatırımlarına karşı olmadıklarını belirten parti, hayvancılık ve arıcılıkla geçinen vatandaşların kullandığı meraların projeye tahsis edilmesine tepki göstererek alternatif alanların değerlendirilmesini istedi.
07.10.2026
20:02
Bingöl`de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 150 dönümlük ceviz bahçesinde hasat mesaisi başladı. Yaklaşık 12 yıllık ağaçlardan bu yıl 5-6 ton civarında ürün elde edilmesi hedeflenirken, geçen yıl yaşanan don olayının üretimi olumsuz etkilediği belirtildi.
07.10.2026
19:50
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
07.10.2026
19:26
Bingöllü yazar İsmail Avcı`nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöllü yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöl'de doğan yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı Korkuya Alışmak, 1990'lı yıllarda Anadolu'nun doğusunda yaşayan 11 yaşındaki Beşir'in gözünden çocukluğa, aileye, eğitime, dostluğa, vefaya ve geçmişten geleceğe taşınan emanetlere uzanan bir hikâye anlatıyor. Avcı, romanını 'geçmişe bakarken geleceği de unutmamak' duygusuyla kaleme aldığını söylüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın