KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Haziran 2025 Çarşamba
°C

Ateş böceği tır'ı bingöl'de

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Ateşböceği Gezici Eğitim Tır'ı Bingöl'e gelerek, bir dizi etkinlik düzenledi.

Ateş böceği tır`ı bingöl`de
17 ARALIK 2010 CUMA 08:56
0
2435
0
AA aa

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, bir dizi etkinlik düzenlemek amacıyla Bingöl'e gelen TEGV Ateşböceği Gezici Eğitim Tır'ını ziyaret etti.
Karlıova Göynük İlköğretim Okulu öğretmenlerinden İsmihan Almacı ve Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Ali Yeşilkaya'nın katkıları sonucu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına ait Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimine ait tır, Bingöl'e geldi. Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimi Karlıova Kalencik Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ve Göynük İlköğretim Okullarında eğitimlerini tamamladıktan sonra Merkez Atatürk İlköğretim okuluna geçerek eğitimlerine devam ettiler. Tır dorseleri içinde kurulu 12 bilgisayardan oluşan Bilişim Teknolojileri sınıfı, 1 adet serbest etkinlik odası ve 1 adet yaşam alanıyla hizmet vermeye devam ediyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Hansu, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Çakan ve Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Kurtaran tarafından Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimi Tır'ı ziyaret edildi.
Hansu ve beraberindekiler, Ateş Böceği Gezici Öğrenim Birimi sorumlusu Ramazan Çiftçe'ye yaptıkları etkinliklerden dolayı teşekkür etti.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.06.2025
16:43
Bingöl`de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Bingöl'de esnafa tebligatlı işgal denetimi!
Günlük denetimler kapsamında birçok esnada uyarılar yapıldı, yasal tebligatlar gerçekleştirildi. İkinci denetimde halen işgali devam ettiren esnaf ve kişilere idari para cezası uygulanacağı belirtildi.
24.06.2025
16:16
Bingöl`de işçi eylemi!
Bingöl'de işçi eylemi! 'Emeğimizin hakkını istiyoruz'
Anacur: 'HAK-İŞ'li emekçiler olarak bizler emeğimizin hakkını istiyoruz. Türkiye büyürken, emeğin payı küçülmesin diyoruz. Gelir adaletinin sağlanmasını ve toplu sözleşmenin bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz.'
24.06.2025
15:55
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince şüphe üzerine durdurulan araç ve şahıs üzerinde yapılan aramada metamfetamin ve hassas terazi ele geçirildi.
24.06.2025
15:45
Türk-İş meydanları işaret etti
Türk-İş meydanları işaret etti
Hükümetin teklifini reddettiklerini açıklayıp, 'Geçinemiyoruz, susmuyoruz, geri adım atmıyoruz. Emekten gelen gücümüzü kullanır, Gereğini Yaparız! Bugün buradayız, yarın alanlarda olacağız' diyen Altunbay, eylem takvimini de açıkladı!
24.06.2025
13:40
Bingöl`de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'de güneş enerjisiyle su sorununu çözdüler
Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Yenibaşak köyünde yıllardır yaşanan su sorunu, kurulan güneş enerjisi sistemi sayesinde çözüme kavuştu.
23.06.2025
21:46
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
Bingöl merkezdeki bir sitede yılan paniği
İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ekipleri, yılanı yakalayarak etkisiz hale getirdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın