KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Atletizm yarışmaları yapıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2022 faaliyet programı gereğince Atletizmi Geliştirme Projesi 1. Kademe Yarışmaları 26 Mart 2022 tarihinde Bingöl'de yapıldı.

Atletizm yarışmaları yapıldı
27 MART 2022 PAZAR 14:53
3
2294
1
AA aa

Bingöl Gençlik ve Spor İl Müdürü Mahmut Danayiyen, “Atletizm altyapısına yeni ve yetenekli sporcular kazandıran bir proje olarak yıllardır uygulanan Atletizmi Geliştirme Projesinin ilimizdeki etabına; Adıyaman, Elazığ, Diyarbakır, Tunceli, Mardin, Erzincan ve Bingöl illerinden 2010-2011 doğumlu karışık bayrak takımları, 2009 doğumlu kız-erkek, 2008 doğumlu kız-erkek kategorilerindeki 5 takım ile katılım sağlandı” dedi.

124 sporcunun katılımıyla düzenlenen yarışmalarda Bingöl'ü 5 takımdan 24 sporcunun temsil ettiğini belirten Danayiyen, “Mart ayında ilçelerde yapılan seçmeler ve il finalinde başarılı olarak takıma girmeye hak kazanan sporcularımızın boy gösterdiği 1. Kademe Yarışmaları sonucunda; 2008 doğumlu kızlar ve erkekler kategorisinde ilimiz takımları ikinci, 2009 erkekler kategorisinde ise ilimiz takımı birinci oldu. 4x1 km karma bayrak takımımız ikinci olarak yarı finale yükseldi. Ayrıca 2009 erkekler kategorisinde ferdi ilk sırada ilimiz sporcularından Ümit Tayman birinci, Ahmet Birgin ikinci ve Yiğit Onur üçüncü olurken, 2008 kızlarda ise Sıla Çavlı ikinci, Elif Nur Baykara üçüncü oldu. Takımlarımızı ve emeği geçen herkesi tebrik eder, 9 Nisan 2022 tarihinde Mardin ilinde yapılacak Yarı Final Yarışmalarında üstün başarılar dileriz” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_90976)
28 Mart 2022 Pazartesi 00:51
Iyide atletler neden arka planda? Öndeki herifler canlı kalkanmı? Ne öyle Bouwling piyonları gibi dizilmişler.Haber atletizim haberi fotograf atlet-gizleme fotografı, Cidden komedisiniz!!
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın