KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
10 °C Parçalı bulutlu

ATUK: 'BU MÜJDE BÖLGE İNSANIMIZA MORAL OLDU'

Yedisu yolunun sıcak asfalt olarak yenileceği müjdesini değerlendiren Ak Parti Yedisu İlçe Başkanı Raif Atuk; 'Bölge insanımızı heyecanlandıran bu müjde ile moral bulduk' dedi.

ATUK: `BU MÜJDE BÖLGE İNSANIMIZA MORAL OLDU`
06 ŞUBAT 2022 PAZAR 19:40
25
4996
9
AA aa

Ak Parti Bingöl İl Başkanı Haşim Sağlar'ın Yedisu İlçe Yolunun (44 km) genişletilip Bütümlü Sıcak Asfalt olarak yenilenmesi işinin 2022 yatırım programına alındığı müjdesinin ardından açıklamada bulunan Ak Parti Yedisu İlçe Başkanı Raif Atuk, emeği geçenlere teşekkür etti ve bu müjde ile moral bulan bölge insanının müteşekkir kaldığını bildirdi.

“ULAŞIM KOLAYLIĞI DOĞA TURİZMİNE OLUMLU YANSIYACAKTIR”

Coğrafi olarak bölge insanlarının ata yurtlarını terk edip uzak diyarlara göç ettiğini ve yaz dönemlerinde bile gelmekten kaçındığını anlatan Atuk, yolun genişletilip yenilenmesi ile hem bölge insanının gelmeye başlayacağını hem de ilçenin doğal güzelliklerinin görülmesi için yerli ve yabancı turist akınının başlayacağını söyledi.

‘Yol medeniyettir' sözüne atıfta bulunan Atuk; “Yolumuzun geniş ve kaliteli olması, daha sağlıklı ve risklerden arındırılmış bir ulaşım olağanı sunacaktır. Bölge insanımız çevre iller yerine Bingöl'ümüzle daha sıkı temasta olacağı gibi ilimiz genelinden birçok insan da doğa turizmi için bölgemize gelecektir. Bu da ilçemizin ekonomik açıdan gelişimi anlamına gelmektedir. Ayrıca bu bölgede düşünülen ancak ulaşım sorunu nedeniyle rafa kaldırılan yatırımların yeniden masaya yatırılması da gündeme gelecektir. İyi bir moral oldu. Yeni müjdelerin devamını diliyor, emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'ya, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Sayın Cevdet Yılmaz'a, Sayın Valimiz Kadir Ekinci'ye, Milletvekilimiz Sayın Feyzi Berdibek'e, İl Başkanımız Sayın Haşim Sağlar'a, İl Genel Meclis Başkanımız Sayın Hasan Basatemur ile projenin hazırlanmasından emeği geçen herkese teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89132)
07 Şubat 2022 Pazartesi 15:34
Bu yolun asfaltlanması için programda emeği geçen Sayın Bakanımız Cevdet Bey, Milletvekilimiz, İl Başkanımız, Sayın Valimiz Sayın Yedisu Kaymakamı ve İlçe Başkanımıza teşekkür ederiz. İlçe ye hizmet geldiyse/geliyorsa bunların sayesinde gelmiştir, gelecektir. Allah bunları başımızdan eksik etmesin. Yedisu ilçesi adına şükranlarımızı sunarız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89130)
07 Şubat 2022 Pazartesi 14:18
Halen köy yolları toprak ve mıcırdan olan yollarımız var yıl 2022 bukadarmı sahipsiz memleketim yiğitler köyünden elmadüzü köyüne giden yol köyümüz olan elmadüzünün yolları içler acısı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89103)
07 Şubat 2022 Pazartesi 03:58
Harbiden mi Cevdet bey....Elektirik faturalarinizda evlere şenlik oldu. Muazam bölgesel moral patlaması yaşadık.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89093)
07 Şubat 2022 Pazartesi 00:09
Yola zift dokulecek.. bu neyin balonu.. el alem uzaya cikiyor. Roket firlatiyor. Bizdeki mentaliteye bak.. yolu sanki cebinden yapiyorlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89087)
06 Şubat 2022 Pazar 22:59
Yedisu belediye başkanına teşekkür yokmu. Adam gidip uğraştı yatırım proğramına alınması İçin süleyman soyludan söz aldı. Basın açıklamasında emeği geçenler yerine MHP ye ve belediye başkanına teşekkür etseydiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89085)
06 Şubat 2022 Pazar 22:54
Mhp il başkanlığının ve MHP Yedisu belediye başkanının uğraşları sonucunda bu yolun yapımı yatırıma alınmıştır. Alakası olmayan insanlara teşekkür etmişsiniz. Nezaketen MHP belediye başkanına ve il teşkilatına da teşekkür etmenizi beklerdik.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89082)
06 Şubat 2022 Pazar 21:33
Çok güzel hareketler bunlar :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89078)
06 Şubat 2022 Pazar 21:08
Erdal Aydemire teşekkür yok mu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_89075)
06 Şubat 2022 Pazar 20:43
İlçe halkı hizmete aç olduğu için sıcak asfalt onlar için büyük bir hizmetmiş gibi geldi. Öbür taraftan atı alan Üsküdarı geçmiş durumda. Bingöl 100 yıl geriden geldiğine göre Yedisu 300 yıl geriden geliyor.
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın