KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
28 Nisan 2024 Pazar
°C

Ayak tenisinde hedef, üçüncü kez Türkiye şampiyonluğu

Bingöl'ü ayak tenisi branşında temsil eden Solhan ayak tenisi takımı, üçüncüsü düzenlenecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda kupayı kaptırmak istemiyor!

Ayak tenisinde hedef, üçüncü kez Türkiye şampiyonluğu
20 HAZİRAN 2023 SALI 03:59
1
1287
0
AA aa

Solhan Ayak Tenisi Takımı bu yıl Balıkesir'in Ayvalık ilçesinin ev sahipliğinde düzenlenecek olan Ayak Tenisi Türkiye Şampiyonası için hazırlıklarını tamamladı. Kuruluşundan bu yana düzenlenen 2 Türkiye şampiyonasında da şampiyon olan Solhan ayak tenisi takımı, üçüncü şampiyonaya Solhan ayak tenisi 2 takımı ile birlikte, iki takım olarak katılacak. Beraber antrenman yapmak için Alanya ayak tenis takımını da ilçeye davet ederek iki haftalık kamp sürecini beraber geçiren üç takım, kamp sürecini tamamlayıp 22-25 Haziran tarihleri arasında Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde düzenlenecek şampiyonaya katılmak için salı günü Solhan'dan hareket edecek.

Zülfü Çalışkan: ''Bu yıl Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonasına Solhan'dan iki takım katılıyoruz''

Solhan ayak tenisi takımına yaklaşık iki aydır ev sahipliği yaptıklarını belirten Solhan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zülfü Çalışkan; “Birinci ve ikinci Türkiye ayak tenisi finallerinde Türkiye şampiyonu olarak ilçemizi gururlandıran Solhan ayak tenisi takımı, üçüncü Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonası'nda da iddialı bir şekilde hazırlanmakta. Oldukça zorlu bir çalışma süreci geçirdi sporcularımız. Haftada dört gün bazı haftalar beş hatta altı gün antrenman yaptılar. Bu yıl Türkiye Ayak Tenisi Şampiyonası'na Solhan'dan iki takım katılıyoruz. Tabi ki iki kez üst üste Türkiye şampiyonu olan bir takımımız olduğu için bütün gözler bizim üzerimizde. İnşallah sporcularımız emeklerinin karşılığını Balıkesir'deki Türkiye şampiyonasını da kazanarak üç kez üst üste Türkiye şampiyonu olmayı hedefliyoruz” dedi.

Serdar Demir: ''İki takım olarak da derece yapmak istiyoruz''

Ayak Tenisi Bingöl İl Temsilcisi Serdar Demir ise ''Ayak Tenisi Federasyonu olarak düzenlenen iki şampiyonada Türkiye Şampiyonu olarak Solhan ayak tenisi takımımız Bingöl'ü temsil etmişti. Bu sene üçüncü kez katılıyoruz bu turnuvaya. Ayak Tenisi Federasyonunun son iki şampiyonu olarak bu sene ikinci takımı da götürmeyi hak kazandık. İkinci takımımızla beraber güzel bir kamp süreci geçirdik. Son bir buçuk iki haftalık sürecimizde kardeş takımımız Alanya ayak tenisi sporcuları Alanya'dan Bingöl'ümüze ilçemiz Solhan'a geldiler. Onları en güzel şekilde misafir ettik. Ayak tenisi branşının gelişimi açısından güzel bir kampa girdik. Kampta da güzel ve verimli çalışmalarla beraber Türkiye Şampiyonasına hazırlandık. 22-25 Haziran tarihleri arasında Balıkesir Ayvalık'ta düzenlenecek turnuvada iki takım olarak derece yapmak istiyoruz. En kötü bir şampiyonluk bir üçüncülük ya da Solhan ayak tenisi finali izletmek istiyoruz sayın spor severlere” açıklamalarında bulundu.

Yunus Emre Kutlu: “İnşallah başarılı bir neticeye varırız”

Daha önce Solhan ayak tenisinde hocalık yaptığını şu an ise ikinci takımın takım kaptanı olduğunu belirten Yunus Emre Kutlu da “Bu sene ilimizi Türkiye şampiyonasında iki takım ile temsil edeceğiz. Çalışmalarımız sürüyor. İnşallah başarılı bir neticeye varırız. Son 15 gün bize katılan kardeş takımımız Alanya ayak tenisi ile birlikte çok güzel bir kamp süreci yaşadık. İnşallah Balıkesir'de ilimizi iyi temsil ederek en iyi şekilde ilimize dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.04.2024
23:24
Genç`teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
Genç'teki kum ocaklarının kaldırılması için harekete geçildi
İlçe girişinde bulunan kum ocaklarının başka alanlara taşınması için tüm kurumlar nezdinde girişimlerde bulunacağını söyleyen Genç Belediye Başkanı Kemal Tartar; 'Devlet bu alana milyonlarca lira tutan millet bahçesi yatırımı yapmış her gün yüzlerce belki binlerce insanımızı buraya toplayıp tozda boğamayız' dedi.
27.04.2024
16:51
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl polisinden şok uygulamalar! Çok sayıda silah ele geçirildi
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince mahalle bazlı gerçekleştirilen şok uygulamalarda çok sayıda silah ele geçirildi.
27.04.2024
16:50
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bu yol neden tamamlanmıyor?
Bingöl'ü Sancak, Adaklı, Kiğı ve Yedisu üzerinden Erzincan'a bağlayacak olan ve 2013'te startı verilen yol projesinin 2022'de tamamlanması gerektiğini hatırlatan Mustafa Sarıgül, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'na sordu; 'Bölge halkı için önemli olan proje ne zaman tamamlanarak hizmete alınacaktır?'
27.04.2024
16:49
Bingöl`de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Bingöl'de üç ayda 8 Bin ameliyat yapıldı
Artan ameliyat sayılarının sadece rakamsal olarak ifade edilmemesi gerektiğini vurgulayan Başhekim Tatlı, 'İlerleyen tarihlerde Kalp Merkezi'mizin kurulmasıyla By-Pass diye tabir edilen açık kalp ameliyatı dahi hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilmeye başlanacak' dedi.
27.04.2024
16:44
Bingöl`de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de dron destekli trafik denetimleri
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi ekiplerince dron destekli trafik denetimleri devam ediyor.
27.04.2024
12:13
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Merakla bekleniyordu MEB yayınladı! İşte yeni müfredat taslağı
Milli Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' yeni müfredat taslağı, 'https://gorusoneri.meb.gov.tr' adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın