KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Ayakta alkışlandı

Ergenekon soruşturmasının 12. dalgasında bazı yöneticileri gözaltına alınan, Türkan Saylan'ın evini aramasıyla da kamuoyunda günlerce tartışılan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, önceki akşam 20. yaşını kutladı...

Ayakta alkışlandı
04 MAYIS 2009 PAZARTESİ 08:39
0
1209
0
AA aa

Bugüne kadar 29bin üniversite öğrencisi okutan, şimdiye kadar pekçok eğitim projesini hayata geçiren derneğin 20. yılı şerefine Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen konserde Fazıl Say sahneye çıktı. Konserin sunuculuğunu ise Rana Erkan Tabanca gönüllü olarak üstlendi.

ÇYDD Başkanı Türkan Saylan, tekerlekli sandalye ile sahneye çıktığında dakikalarca alkışlandı. Saylan, "Önceden uzaktan bakıyordunuz ama şimdi görüyorum ki yanımızdasınız. Artık kuruluş amacımız gerçekleşir duruma
geldi" dedi. Fazıl Say'ın ücret almadan konser verdiği geceye yaklaşık 1800 kişi katıldı. Bilet fiyatlarının bir öğrencinin aylık burs bedeli olan 125 TL olan 20. yıl gecesinde yaklaşık 18 bin öğrencinin bir aylık burs bedeli toplanmış oldu.

Büyük ilgi gören gecede tüm yerler dolunca izleyicilerin bir bölümü konseri sahneye yerleştirilen koltuklarda izledi. Geceye Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Osman Çarmıklı, Türkan Sabancı, Atıl Kutoğlu, İpek Kramer, Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Zafer Algöz, Nihat Odabaşı, Beste Bereket, Güven Kıraç, Nejat Yavaşoğulları, Betina Machler, Ceyda Düvenci, Dilek Hanif, Aslı Küseyiroğlu, Hıncal Uluç ve Nebil Özgentürk gibi ünlü simalar katıldı.

 Fazıl Say'ın kızı Kumru da konserdeydi.

kelebek

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın