KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Ayakta yolcu alınmayacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 ildeki halk otobüslerinde hiçbir şekilde ayakta yolcu alınmasına müsaade edilmeyeceğini açıkladı.

Ayakta yolcu alınmayacak!
08 EYLÜL 2020 SALI 16:44
10
2508
10
AA aa

Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda en önemli başlığın pandemi olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Kurallara riayet edilmesi konusunda uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her ilimizde ihtiyaçlara göre ilave alıyoruz. Bu çerçevede kafe ve restoranlar kurallara uygunluk bakımından çok daha sıkı şekilde denetlenecektir. Toplu taşımada tüm illerimizde ayakta yolcu alınmasına kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Riskli illerde İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kapasite sınırlamasına da gidilebilecektir. Maske kullanımı başta olmak üzere kurallara uymayanlara kesilen cezalar muhakkak tahsil edilecektir. Esnek ve kademeli mesai usullerinin yaygın şekilde tatbiki sağlanacaktır. Bilindiği gibi Sağlık Bakanımız salgının seyri ile ilgili her hafta kapsamlı bilgilendirme yapıyor” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61852)
09 Eylül 2020 Çarşamba 23:19
Sözde belediye otobüsü getirecektiniz sayın başkan ne oldu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61830)
09 Eylül 2020 Çarşamba 19:02
Bingöl'ün şu an en büyük sorunu, bir kaç midibüs sahibine teslim olmalarıdır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61819)
09 Eylül 2020 Çarşamba 13:08
Rekabet yoksa tekelleşme vardır.Bu yapıların olduğu yerde ne söylesek boş.Kisacasi verdiğiniz oy hatçıyı encümen yapmış :)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61808)
09 Eylül 2020 Çarşamba 00:29
Halk otobüslerin sayısını artırın saate bir gelir artık. Belediye üstüne düşeni yapmalı ücretini ödeyip sayısını artırmalı seferlerin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61829)
09 Eylül 2020 Çarşamba 19:00
@Misafir Kullanıcı Belediye sana niye ücret ödesin, kfendi asli işini yapıp otobüsler alsın ki, sen para almadan da koşa koşa gelesin.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61807)
08 Eylül 2020 Salı 23:32
Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, devlete zeval vermesin inşallah. Sayın valimiz kararın takipçisi olur inşallah.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61801)
08 Eylül 2020 Salı 20:10
Sanki adamlarin umrunda. Bugün gorduk tika basa doluydu. Ayakta bile yer yoktu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61798)
08 Eylül 2020 Salı 19:58
Yolcu azaldiysa bir zam daha yaparlar..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61797)
08 Eylül 2020 Salı 19:57
Hatcilar yasak falan dinlemez. Onlar sadece paraya bakar. Bundan oncede yasak vardi kim uydu ki
Misafir Kullanıcı (@Misafir_61794)
08 Eylül 2020 Salı 17:57
istediniz kadar söylerim hatin dediği olur kendinizi yormayin kime laf geçireceksiniz boş laf
03.07.2026
14:49
Bingöl`de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl`de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği`nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
03.07.2026
13:09
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Araç içi aksesuar ve donanımlara yeni kurallar
Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeyle Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde önemli değişikliklere gidildi. Yeni kurallarla telefon tutucuları, araç kameraları, dikiz aynası aksesuarları ve ses sistemlerinin kullanımına ilişkin esaslar netleştirildi.
03.07.2026
12:46
Bingöl`de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1`i ağır 2 yaralı
Bingöl'de refüje çarpan otomobil hurdaya döndü! 1'i ağır 2 yaralı
Bingöl-Erzurum karayolunda meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkarak refüje çarpan otomobil kullanılamaz hale geldi. Kazada yaralanan 2 kişiden birinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
03.07.2026
12:08
Memur ve emekli zammı belli oldu
Memur ve emekli zammı belli oldu
TÜİK'in haziran ayı enflasyon verilerini açıklamasıyla birlikte memur ve memur emeklilerinin 2026 yılının ikinci yarısında alacağı maaş zammı netleşti. Temmuz ayından itibaren geçerli olacak artış oranı yüzde 13,52 olarak belirlendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın