KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Mayıs 2025 Çarşamba
°C

Ayas: 'Açıklamalar Gerçeği Yansıtmamaktadır'

BİNTSO, Gelecek Partisi'nin ziyareti sonrasında ulusal basına yansıyan başkanlık sistemine yönelik açıklamaların, eleştirilerin Bingöl Ticari ve Sanayi Odası'nın görüşlerini yansıtmadığına dikkat çekti.

Ayas: `Açıklamalar Gerçeği Yansıtmamaktadır`
12 EYLÜL 2021 PAZAR 21:20
9
1661
4
AA aa

BİNTSO, Gelecek Partisi'nin ziyareti sonrasında ulusal basına yansıyan başkanlık sistemine yönelik açıklamaların, eleştirilerin Bingöl Ticari ve Sanayi Odası'nın görüşlerini yansıtmadığına dikkat çekti.

Konuyla ilgili Bingöl Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, adına yapılan açıklamada; “9 Eylül 2021 tarihinde Gelecek Partisinin randevu talebi üzerine Genel Başkan Yardımcılarının başkanlığında bir grup partili misafiri Bingöl Ticaret Ve Sanayi Odasında misafir etmiş bulunmaktayız. Bu ziyareti ilin en büyük sivil toplum örgütünün yönetim kurulu başkanı olarak kabul etmemiz ve misarifperverlik göstermemiz tüm siyasi partilere olan eşit mesafemizle açıklanabilir. Ticaret ve Sanayi Odası, ticaretin ve sanayinin temsil edildiği siyaset üzeri bir kurumdur. Kişilerin siyasi görüşleri olabilir ancak kurum olarak herhangi bir siyasi partinin yanında ya da karşısında tutum almamız söz konusu olamaz. Yapılan görüşmede pandemi dönemi üyelerimizin yaşadığı sıkıntılar sorulduğunda ilimizin Kredi garanti Fonu kapsamında en çok krediye ulaşan iller arasında olunduğu söylenmiş, bu dönemde hükümetin firmaların vergi borçlarını ertelediği, kısa çalışma ödeneği ile çalışanları koruduğu ayrıca uzun vadede ilimizin artık terörle değil yaptığı iyi işlerle anılmasında hükümetimizin katkısı belirtilmiştir. Bugün bir yayın organında yer alan başkanlık sistemine yönelik eleştiri Bingöl Ticari ve Sanayi Odası'nı temsil etmek için seçilmiş bizlerin ilgi konusu olmadığı gibi gerçeği de yansıtmamaktadır. Başkanlık sisteminin illere yansıması ve yerelde işlerin bilerek ya da bilmeyerek yavaşlatıldığından bahsedilmiş ve bürokrasinin ağır işlemesinin ticari hayatı olumsuz etkilediği belirtilmiştir. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85430)
13 Eylül 2021 Pazartesi 15:39
Düşünmeden konuşan, konuştuktan sonra düşünür.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85429)
13 Eylül 2021 Pazartesi 15:20
ben mi yanlış anladım siz mi yanlış söylediniz..!
sizin '' Bu ziyareti ilin en büyük sivil toplum örgütünün yönetim kurulu başkanı olarak kabul etmemiz'' bu söyleminiz tamamıyla yanlış çünkü bildiğim kadarıyla bu ilin 5 Bin Küsür Üyesiyle başka Meslek Kuruluşu bulunuyor. sizin üye sayınızın da 2 Bin küsür olduğu biliniyor. nasıl olur da siz en büyük oluyorsunuz. eğer büyüklüğü ZENGİN fakir ayrımı yaparak düşünüyorsanız haklısınız doğrudur BAŞKANIM... İyi Savunmalar dilerim size ve Yönetim kurulunuza...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85414)
13 Eylül 2021 Pazartesi 08:42
Gule were tüyan buxe
Misafir Kullanıcı (@Misafir_85411)
13 Eylül 2021 Pazartesi 08:18
Bu açıklamayı yapacak kabiliyet var mı. Kaç günde hazırladınız. 2023'te AKP'den aday olacağına herkesle iddiaya girerim.
06.05.2025
16:58
Bingöl`de kardeşini öldürmekten ceza alan zanlı yakalandı!
Bingöl'de kardeşini öldürmekten ceza alan zanlı yakalandı!
Bingöl'de kardeşini kasten öldürmek suçundan 8 yıl 10 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan zanlı ile hakkında uyuşturucudan 7 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı.
06.05.2025
16:19
Cezaevinden çıkanlara yeni `ayar`
Cezaevinden çıkanlara yeni 'ayar'
CHP Genel Başkanı Özel'e saldırı sonrası infaz rejimi yeniden tartışmaya açıldı; Türkiye'de cezaevinden çıkan her iki kişiden biri tekrar suç işliyor. Adalet Bakanlığı verilerine göre cezaevinden çıkanların yüzde 45'i yeniden suç işliyor; Bakanlık yeni bir infaz sistemi için çalışmalara başladı.
06.05.2025
15:07
Bingöl`de 112`ye yapılan çağrılarda can sıkan istatistik!
Bingöl'de 112'ye yapılan çağrılarda can sıkan istatistik!
Duyarlılık çağrısında bulunan Bingöl Valisi Usta; 'Gereksiz yere yapılan aramalar, gerçek acil durumları geciktirebilir. Lütfen 112'yi sadece acil durumlar için arayalım. Her saniye önemli, her çağrı bir hayat kurtarabilir' dedi.
06.05.2025
15:05
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
06.05.2025
15:02
Şırnak`tan Bingöl`e kitap kardeşliği
Şırnak'tan Bingöl'e kitap kardeşliği
Şırnak Yeşeren Gençlik Derneğince temin edilen kitaplarla, Bingöl merkeze bağlı Sancak beldesindeki ilkokula kütüphane kuruldu.
06.05.2025
15:02
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 şahıs tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 1 kilo 993,49 gram metamfetamin, 37,72 gram esrar ve 0,20 gram kokain ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 7 zanlı tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın