KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Ağustos 2026 Pazar
°C

Ayas: İlimize hayırlı olsun

BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas; İş dünyası için ciddi bir önem taşıyan havayolu taşımacılığı Bingöllü iş adamlarımıza kolaylık sağlayacaktır. Uçuşların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını diliyorum.

Ayas: İlimize hayırlı olsun
16 OCAK 2018 SALI 21:48
4
3545
2
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas, Pegasus Havayolunun Çarşamba günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Bingöl Havalimanı'na gerçekleştireceği ilk seferin Bingöl'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ayas; “17 Ocak'ta başlayacak uçuşlar saat 12:30 İstanbul Sabiha Gökçen-Bingöl, saat 14:40 Bingöl-İstanbul Sabiha Gökçen olarak haftanın üç günü Pazartesi, Çarşamba, Cumartesi olarak gerçekleşecek. İlimizden Pegasus'un da sefer düzenlemiş olması havayolu taşımacılığı anlamında bölgemize avantaj yaratacaktır. İş dünyası için ciddi bir önem taşıyan havayolu taşımacılığı Bingöllü iş adamlarımıza kolaylık sağlayacaktır. Uçuşların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Pegusus firmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür eden Ayas; “Pegasus'un ilimize gelmesinde emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı-Bingöl Milletvekilimiz Dr. Cevdet Yılmaz'a, Bingöl Valimiz Ali Mantı'ya, Kalkınma Bakan Yardımcımız Av. Yusuf Coşkun'a, Bingöl Milletvekilimiz Enver Fehmioğlu'na, Bingöl Belediye Başkanımız Yücel Barakazi'ye, Bingöl Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Başkanı Ali Bayram'a Bingöl Havalimanı Müdürümüz Ali Haydar Kaya'ya, tüm kurum amirlerine, sivil toplum kuruluşlarına, basın mensuplarına ve Pegasus yetkililerine teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_21993)
17 Ocak 2018 Çarşamba 10:19
Pegasusun Bingöle gelmesinde kimsenin emeği yoktur.Pegasus gibi firmalar hatır gönülle iş yapmaz.Karlılığına bakar.Yıllardır Bingöllülere 300-400 liraya bilet kakalandığını görüp pastadan pay almak istemiştir.Başkan neredeyse bana bile teşekkür edecek.Bıraksınlar artık her şeyden kendilerinr pay çıkarmayı.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_22007)
17 Ocak 2018 Çarşamba 21:56
@Misafir Kullanıcı süper cevap ve kapak.. zaten suyu ısındı bu başkanın kutudan çıktı kutuya dönecek seçime az kaldı..
21.08.2026
22:19
MURAT NEHRİ`NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR`IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
MURAT NEHRİ'NDE KAYBOLAN MEHMET HAZAR'IN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'ni geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak kaybolan 29 yaşındaki Mehmet Hazar'ın cansız bedenine ulaşıldı. Hazar'ın cenazesi, kaybolduğu noktanın yaklaşık 100 metre ilerisinde bulundu.
21.08.2026
21:07
Murat Nehri`nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Murat Nehri'nde can pazarı: 1 kardeş kurtarıldı, diğeri kayıp
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nin karşısına geçmeye çalışan iki kardeş, baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su debisi nedeniyle boğulma tehlikesi geçirdi. Kardeşlerden biri jet ski ile kurtarılırken, akıntıya kapılarak kaybolan diğer kardeşi bulmak için ekipler seferber oldu.
21.08.2026
21:06
Bingöl Üniversitesi Türkiye`de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi Türkiye'de bir ilki başardı
Bingöl Üniversitesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından verilen Çevre Yönetim Birimi Yeterlik Belgesi'ni almaya hak kazandı. Üniversite, söz konusu yeterlik belgesine sahip Türkiye'deki tek devlet üniversitesi oldu.
21.08.2026
21:04
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
Bir türlü bitmeyen Çirişli Tüneli yılan hikâyesine döndü
2017'de yapımına başlanan Çirişli Tüneli'nde kazı ve destek çalışmalarında yüzde 60, nihai beton imalatında yüzde 49 seviyesine gelindi. 2024'te '2025'te kalan kısmın ihalesi yapılacak', Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ise '2026'da tamamlanacak' denilen proje için şimdi hedef 2028 sonu. Yıllardır değişen tarihler, tünelin akıbetine ilişkin soru işaretlerini büyütüyor.
21.08.2026
21:03
Bingöl`de organik arıcılığa güçlü destek
Bingöl'de organik arıcılığa güçlü destek
Tarım ve Orman Bakanlığı'nın desteğiyle yürütülen proje kapsamında Bingöl'de organik bal üreticilerine yönelik destekler sürüyor. 2022'den bu yana yüzde 75 hibe desteğiyle 740 organik arı kovanı dağıtılırken, 2026 yılında 15 üreticiye yüzde 50 hibeyle 15 bal sağım çadırı temin edildi.
21.08.2026
21:02
Solhan`da maden arama tartışması TBMM`ye taşındı
Solhan'da maden arama tartışması TBMM'ye taşındı
HÜDA PAR Mersin Milletvekili Faruk Dinç, Bingöl'ün Solhan ilçesine bağlı Arslanbeyli köyündeki maden arama faaliyetlerini TBMM gündemine taşıdı. Dinç, su kaynakları, tarım arazileri ve ormanlık alanların risk altında olduğunu belirterek, gerekli incelemeler tamamlanıncaya kadar çalışmaların durdurulmasını istedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın