KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Aydoğan'dan balkanlıoğlu'na ziyaret

Elazığ Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Aydoğan, Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Aydoğan`dan balkanlıoğlu`na ziyaret
20 EKİM 2009 SALI 12:27
0
1644
0
AA aa
Elazığ Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Ali Aydoğan, Bingöl Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Tapu ve kadastro çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Aydoğan, Bingöl'deki faaliyetlerine ilişkin detaylardan da bahsetti.

Ziyarete ilişkin görüşlerini aktaran Vali Balkanlıoğlu, Ali Aydoğan'la İstanbul Bağcılar Kaymakamı iken tanıştıklarını söyledi.

‘O zamanlar Edirne Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne atanmıştı ve o zaman kendisini uğurlamıştık' diyen Balkanlıoğlu: “Tabi ben Edirne Uzunköprü'de kaymakamlık yaptığımdan dolayı Edirne'yi iyi tanıyordum. Bu nedenle kendisine o zaman bilgi vermiştim. Kısmet oldu yine karşılaştık ve aynı bölgede görev yapacağız. Gerçi bölge müdürlüğü Elazığ'da ancak bizim ilimizde bölge olarak Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'ye bakıyor. Dolaysıyla Bingöl, bölge olarak kendisine bağlıdır. Birlikte çalışarak Bingöl' bağlı tapu ve kadastro işlerini daha suratlı bir şekilde tamamlamaya çalışacağız. Bu bağlamda kendisinin bu ziyaretinden ziyadesiyle memnun oldum. Kendisine teşekkür eder, başarılar dilerim. Sevdiğim, saydığım ve değer verdiğim bir arkadaşımızı daha yüksek görevlerde görmek istediğimi de belirtmek istiyorum” dedi.

Edirne Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'nden Elazığ Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü'ne atandığını belirten Ali Aydoğan ise: “Plaka olarak 22'den 23'e geldim. Atandığım bölge daha büyük. Edirne'de 52 birim vardı, Elazığ'da 53 birim var. Yani bir birim fazla. Birde Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'nun burada olması bizim için avantajdır. En azında bildiğimiz ve tanıdığımız bir ağabeyimizdir. Sıcak ve yakın ilgisinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

kenthaber bingolmedya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum`a ziyaret
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü:
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:14
Bingöl`de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:13
Genç`te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın