Ayhan Barasi'den yeni klip; ALLAH'INA KADAR SEVDİM
Barasi: 'Tek eser seslendirip klipimizi çektik. Başarılı bir çalışma oldu. Tüm dijital platformlarda klipimiz izlenebilir. İlgisi için herkese teşekkür ederim'
Daha önce “Yar Dediğin Ben Olam”, “Sendedir”, “Şevtariya - Çemmo”, “Nefes”, “Yak Gemileri” ve Zazaca “Deyr-i Zer” adlı albümleriyle müzik piyasasında adından sıkça söz ettiren Bingöllü başarılı ses sanatçısı Ayhan Barasi, söz ve müziği kendisine ait “Allah'ına Kadar Sevdim” adlı yeni eseriyle de müzik piyasasında geniş yankı uyandırdı.
Müzik Yönetmenliğini Şafak Bozacıoğlu'nun yaptığı, N_Müzik etiketiyle dijital platformlarda yayınlanan eserle ilgili görüşleri alınan Ayhan Barasi: “Kendi yazdığım eserleri seslendirmeye özen gösteriyor, bunlarla ilgili de klip çalışmalarımı yürütüyorum” dedi.
“Neden albüm yapmadınız?” sorusuna “Albüm devri kapandı” yanıtını veren Barasi: “Dijital dünya dönemini yaşıyoruz. Arabalarda bile albüm çalacak aparatlar da kalmadı artık. Her şey dijital platformlarda. Müzik piyasası da bundan nasibini aldı. Tek eser seslendirip klipimizi çektik. Başarılı bir çalışma oldu. Tüm dijital platformlarda klipimiz izlenebilir. İlgisi için herkese teşekkür ederim” diye konuştu.
“Koronavirüs nedeniyle ertelenen konser ve turneleriniz ne zaman başlayacak?” sorusunu da yanıtlayan Barasi; “Hastalık nedeniyle toplu organizasyonlara müsaade edilmiyor. Önümüzdeki 3-5 ay içinde hastalığın seyrindeki azalmaya bağlı olarak organizasyonlara izin verilmesini bekliyor. Şayet izin çıkarsa özellikle Avrupa turnelerimiz ve konserlerimize start vermeyi planlıyoruz” dedi.
Bu klibe ve haberi yapanlara en güzel cevap Tevbe Süresi 24. ayettir: 'De ki: Eğer babalarınız, oğullarınız, kardeşleriniz, eşleriniz, hısım-akrabanız, kazandığınız mallar, durgunluğa uğramasından endişe ettiğiniz ticaretiniz ve hoşlandığınız meskenler size Allah'tan, peygamberinden ve O'nun yolunda cihaddan daha sevimli ise, artık Allah buyruğunu (kıyameti) gerçekleştirinceye kadar bekleyin. Allah günaha saplanmış kimseleri hidayete erdirmez.'
Sevgili Ayhan Barasi kardeşim yeni albümün hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın yalnız üzülerek söylüyorum bu sefer olmamış önceki albümlerin ile kıyaslarsak emin ol yanında çok başarısız bir eser olarak duruyor ses ve müzik çok kötü amatörce duruyor umarım bundan sonraki albümlerini daha profesyonel kaliteli dikkatli titiz bir şekilde hazırlarsın sanat hayatında başarılar dilerim
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın