KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Temmuz 2026 Salı
°C

Ayhan; 'herkes haddini bilsin!

Haftalık yayın yapan bir yerel gazetede Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Şefik Kara hakkındaki yolsuzluk iddialarına karşılık sert açıklamalarda bulunan Yenimahalle Bingölspor Kulübü Asbaşkanı Murat Ayhan; “Herkes haddini bilsin” dedi

Ayhan; `herkes haddini bilsin!
27 EYLÜL 2006 ÇARŞAMBA 15:10
0
1878
0
AA aa
Pazartesi günü haftalık yayın yapan bir yerel gazetede yayınlanan “Yolsuzluk iddialarına cevap istiyoruz” başlıklı haber spor camiasında büyük tepki gördü. Söz konusu haberde ASKF Başkanı Alimoğlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Kara'nın yolsuz iddiasıyla suçlanmasına karşılık bir açıklama yapan Yenimahalle Bingölspor Kulübü Asbaşkanı Ayhan, haberin iddialardan öteye gitmediğini söyledi.
Haberde bilgi ve belgelerden çok söylentilerin yer aldığını ifade eden Ayhan; “Bir kurum amiri ve federasyon başkanını bu denli suçlamak kabul edilemez. İddialardan öteye geçmeyen bu haberde kişilik haklarına saldırı olduğu gibi spor camiasına da ağır darbe vurulmuştur. Yapılan haber gazetecilik ilkeleri ile bağdaşmayıp, karalama girişiminden başka bir şey değildir” dedi.
Alimoğlu ve Kara'ya yönelik yayınlanan bu haberi çirkin saldırı olarak değerlendiren Ayhan, saldırının tüm kulüplere yönelik gerçekleştirildiğini savundu.
Yapılan bu saldırıyı nefretle kınadıklarını kaydeden Ayhan; “Yenimahalle Bingölspor Kulübü yönetici ve taraftarı olarak bu olayı kulübümüze yönelik yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz. Eğer kişisel çekişmeler hiçbir gerçeğe dayanmadan karalama kampanyaları ile kamuoyuna lanse edilecekse bizlerde bu saldırılar karşısında durmayı biliriz. Herkes haddini bilsin. Büyük uğraşlar sonucu yeniden canlandırılan futbol heyecanını körüklemeye kimsenin hakkı yoktur “ sözleriyle tepkisini dile getirdi.
Haberin belgelenmesi halinde kendilerinin de o habere destek vereceklerini belirten Ayhan; “Bu haberi belgelerle ispatlarlarsa bizlerde onların yanında yer alırız. Fakat ispatlanamazsa tepkimizi sürdüreceğiz” diye konuştu

Bingöl Kent Haber
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
06.07.2026
18:49
12Bingölspor`da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
12Bingölspor'da aday çıkmadı! Sitemler sloganlarla haykırıldı
Bugün Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde ASKF Başkanı Ali Ekber Alimoğlu'nun divan başkanlığını yaptığı 12Bingölspor Olağan Üstü Kongresine, Eski Başkan M.Engin Özturan da katıldı. Özturan, takıma sahip çıkılmaması konusundaki sitemini paylaşırken, beklenen aday çıkmaması üzerine evraklar imzalanarak kulübün Bingöl Valiliği'ne devri kararı alındı. Evraklar yarın Valiliğe teslim edilecek ve kayyum atanacak.
06.07.2026
17:52
Bingöl`de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl'de yol ve kaldırımlarda kapsamlı yenileme
Bingöl Belediyesi, 2026 yılı yatırım programı kapsamında 42 bin tonu aşkın BSK asfalt uygulaması ve 26 bin metrekareyi bulan parke-bazalt kaldırım çalışmasıyla şehir genelinde yol ve kaldırımları yeniliyor. Ayrıca bazı bölgelerde dekoratif aydınlatmalar da yapılacak.
06.07.2026
17:37
Sosyal yardım ödemelerine zam
Sosyal yardım ödemelerine zam
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, temmuz ayı memur maaş katsayısındaki artışla birlikte sosyal yardım ödemelerinin de yükseltildiğini açıkladı. Yaşlı aylığı, engelli aylıkları, evde bakım yardımı, SED desteği ve koruyucu aile ödemeleri yeni tutarlar üzerinden hesaplara yatırılacak.
06.07.2026
17:33
Bingöl`de seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bingöl'de seyir halindeki hafif ticari araç alevlere teslim oldu
Bingöl-Diyarbakır kara yolunda seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle alev alan hafif ticari araç, itfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale geldi. Araçta bulunan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
06.07.2026
14:09
Bingöl`de Yaz Kur`an Kursları kapılarını açtı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları kapılarını açtı
Bingöl'de Yaz Kur'an Kursları başladı. Kurs ziyaretinde bulunan İl Müftü Vekili Bayram Öztürk, çocukların kurslarda yalnızca dini bilgi edinmeyeceğini, aynı zamanda güzel ahlak, paylaşma, sevgi, saygı ve kardeşlik değerlerini de yaşayarak öğreneceklerini söyledi.
06.07.2026
12:46
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Jandarmadan Bir Haftada 24 Operasyon! 4 hükümlü yakalandı!
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 26 Haziran-3 Temmuz 2026 tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi yakalanarak cezaevine gönderildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak sigara, tarihi eser niteliğinde değerlendirilen yüzükler ve çok sayıda kök kenevir ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın