KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Ekim 2026 Perşembe

Ayıbımız gün yüzüne çıktı!

Yoğun kar yağışının ardından etkili olan yağmur ve güneş, karları eritti ancak gün yüzüne çıkan yollardaki çukurlar sürücüler için çileye dönüştü.

Ayıbımız gün yüzüne çıktı!
21 ŞUBAT 2008 PERŞEMBE 10:49
0
1398
0
AA aa
Geçtiğimiz hafta sonu etkili olan aralıksız devam eden kar, Bingöl'de ulaşımı olumsuz yönde etkiledi ancak olumsuzluklar karların erimeye başlamasıyla tazeliğini korudu. Yağmur ve güneşin etkisiyle eriyen karlardan geriye kalanlar ise köstebek yuvasını andıran çukurlar oldu. Her yıl kış mevsiminin bitimine doğru boy gösteren çukurlar bu yıl da görüldü ve yine tepkilere yol açtı. Kimileri bu durumu ‘alıştık artık' şeklinde yorumlarken, kimileri de belediyeyi eleştirdi.
Özellikle Eski cezaevi Kavşağı, Yenimahalle, Recep Tayip Erdoğan ve Şehit Mustafa Gündoğdu Mahalleleri ile stadyum yolunda görülen büyük çukurlar üzerinde geçici de olsa bir çözüm çalışması yapılmamasını eleştiren sürücüler, araçlarının büyük zarar gördüğü vurguladılar.
Her yıl yaşanan manzaralara rağmen kalitesiz asfalt kullanımından vazgeçilmemesinin bir duyarsızlık örneğinden başka bir şey olmadığını savunan sürücüler: “Sürekli aynı tepkiler dile getiriliyor ancak yönetimden ses çıkmıyor ve kalitesiz üretim sürdürülüyor. Kış şartlarının çetin geçtiği Bingöl'de her yıl yolların onarımına harcanan paralarla daha farklı ve kalıcı hizmetler yapılabilir. Tepkileri ‘Bingöl'de kış mevsimi sert geçiyor' diyerek cevaplamak mazeretten öte değildir. Parke taşı döşeniyor taşlar çöküyor, afsal dökülüyor diz boyu çukurlar oluşuyor. Ne zaman bitecek bu çile, ne zaman bu sorunları ile getirmekten kurtulacağız” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.
Çukurlara acil çözüm üretilmemesi durumunda aylık kazançlarının büyük bölümünü tamir ve bakıma aktarmak zorunda kalacaklarını vurgulayan sürücüler, belediye yetkililerini bu konuda duyarlı olmaya ve çözüm üretmeye davet ettiler.
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.10.2026
21:30
Bingöl TSO`da yeni yönetim belli oldu
Bingöl TSO'da yeni yönetim belli oldu
3 Ekim'de gerçekleştirilen Oda Organ Seçimleri sonrası BİNTSO'da yeni dönemin yönetim ve meclis kadrosu netleşti. Kadir Çintay yeniden Yönetim Kurulu Başkanı olurken, ilk Meclis toplantısında Doğan Koç Meclis Başkanlığına seçildi. Yönetim, Meclis, Disiplin Kurulu ve TOBB delegeliğinde görev alacak isimler de belli oldu.
07.10.2026
20:56
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: `Yeni statü sahada karşılık bulmalı`
Baraç önce teşekkür etti, sonra uyardı: 'Yeni statü sahada karşılık bulmalı'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Bingöl Devlet Hastanesi'nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi statüsüne kavuşmasını önemli bir kazanım olarak değerlendirdi. Sürece katkı sunanlara teşekkür eden Baraç, bundan sonraki aşamada personel alımlarında liyakat ve eşitlik vurgusu yaparak yeni statünün yalnızca tabelada kalmaması gerektiğini söyledi.
07.10.2026
20:45
HÜDA PAR`dan Boğlan`daki GES projesine tepki:
HÜDA PAR'dan Boğlan'daki GES projesine tepki: 'Ekmek teknemiz olan meralarımızı kaybetmeyelim'
HÜDA PAR Solhan İlçe Başkanlığı, Boğlan Mahallesi'nde planlanan GES projesine ilişkin açıklama yaptı. Yenilenebilir enerji yatırımlarına karşı olmadıklarını belirten parti, hayvancılık ve arıcılıkla geçinen vatandaşların kullandığı meraların projeye tahsis edilmesine tepki göstererek alternatif alanların değerlendirilmesini istedi.
07.10.2026
20:02
Bingöl`de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'de ceviz hasadı başladı: 150 dönümden 6 ton rekolte bekleniyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde 150 dönümlük ceviz bahçesinde hasat mesaisi başladı. Yaklaşık 12 yıllık ağaçlardan bu yıl 5-6 ton civarında ürün elde edilmesi hedeflenirken, geçen yıl yaşanan don olayının üretimi olumsuz etkilediği belirtildi.
07.10.2026
19:50
Bingöl`de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bingöl'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
07.10.2026
19:26
Bingöllü yazar İsmail Avcı`nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöllü yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı okuyucuyla buluştu: Korkuya Alışmak
Bingöl'de doğan yazar İsmail Avcı'nın ilk romanı Korkuya Alışmak, 1990'lı yıllarda Anadolu'nun doğusunda yaşayan 11 yaşındaki Beşir'in gözünden çocukluğa, aileye, eğitime, dostluğa, vefaya ve geçmişten geleceğe taşınan emanetlere uzanan bir hikâye anlatıyor. Avcı, romanını 'geçmişe bakarken geleceği de unutmamak' duygusuyla kaleme aldığını söylüyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın