KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Eylül 2025 Salı
°C

Aynı yerde üçüncü kaza

Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nden minibüs durağına gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir vatandaş, minibüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Aynı yerde üçüncü kaza
07 TEMMUZ 2012 CUMARTESİ 07:21
0
2276
2
AA aa

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 13.30'da Bingöl-Muş karayolu Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nin karşısında meydana geldi.

Rafia Çektin (51) adlı yaşlı vatandaş, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nden çıktıktan sonra Şehir İçi Hat minibüslerine ait durağa gitmek için karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, minibüsün altında kaldı.

Kaza esnasında yaralanan Çetkin, 112 Acil Servis Ambulansı ile Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Çetkin, kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili soruşturma açtı.

Kazaya şahit olan bazı vatandaşlar, bu tür kazaların defalarca bu yolda meydana geldiğini ifade ederek, yetkililerin buna çözüm bulmasını istediler.

Karşıdan karşıya geçmek için yolda üst geçit yapılması gerektiğini vurgulayan vatandaşlar, bu yolda çözüm bulunmadığı takdirde bu tür kazaların artacağına dikkat çektiler.

Bu yıl içerisinde aynı mevkide 3 kazanının olduğu, meydana gelen kazalardan 2'sinin ölümle sonuçlandığını ifade eden vatandaşlar: “Bu yolda üst geçit ve alt geçit yapılmadığı takdirde ve yahut bir çözüm bulunmadığı durumda, Allah korusun bu tür kazalar artabilir. Burada geçen araçlar, çok hızlı olduğu için karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, zorlanıyoruz. Yetkililerin bu soruna çözüm bulmaları gerekir” diyerek, tepkilerini dile getirdiler.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
ahmet (@Misafir_8921)
09 Temmuz 2012 Pazartesi 10:42
Edinilen bilgiye göre; Bingöl İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde görevli Su Ürünleri Mühendisi Vedat Yakuphanoğlu (33), dün saat 16.00 sıralarında ikindi namazı için Selim Atala Camii'ne gitmek üzere kurumdan çıktı. Yol yapım çalışmaları nedeniyle çift yönlü olarak kullanılan yo

Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen Yakuphanoğlu'nun cenazesinin, yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildiği ve akşam ilerleyen saatlerde defnedildiği belirtildi.

Feyzullah ÇETİN (@Misafir_8915)
07 Temmuz 2012 Cumartesi 11:02
Uluslararası yol Bingölde şehiriçimden geçmekte ve bu yol üzerinde birtane üst geçit bile yok, Bu yaşanan durumun tek sorumlusu Karayolları ve Belediyedir Sayın Bakana bu eksiklik konusunda faks çekmiştim fakat ilgilenen olmamıştı.
08.09.2025
16:27
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, kupadaki yeni rakibi Elazığspor
12Bingölspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu'nda Elazığspor ile eşleşti.
08.09.2025
16:11
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
12Bingölspor maç gelirini Efrayim Bebeğin hesabına aktardı
3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, Karaköprü Belediyespor ile pazar günü oynanan ligin ilk maçındaki bilet gelirlerini SMS Hastası Efrayim Gökalp'in hesabına aktardı, dekontu sosyal medya hesabında paylaştı.
08.09.2025
15:42
Seven:
Seven: 'Filistin hepimizin vicdanını sınayan bir imtihandır'
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Filistin'de insanlığın gözü önünde sürdürülen açık bir soykırıma şahit oluyoruz. Henüz 6 yaşında, 355 kurşunla hunharca öldürülen küçük Hind'in, günlerce açlıkla mücadele eden Zeynep'in enkaz altında can veren binlerce masum yavrunun feryadı, hepimizin vicdanını sınayan bir imtihan. Bu çığlık, hepimizin sınavı, ahirette verilecek hesabıdır.'
08.09.2025
15:25
Hüdapar`dan Çözüm Çağrısı
Hüdapar'dan Çözüm Çağrısı
Yerinde incelediği sorunlar sonrası basına açıklamada bulunan HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, dört başlıkta özetlediği sıkıntıların acilen çözülmesi çağrısı yaptı.
08.09.2025
14:35
Bingöl`de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 60 bin öğrenci ders başı yaptı
Bingöl'de 2025-2026 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte 374 okulda, 60 bin öğrenci ve 4 bin 530 öğretmen ders başı yaptı. Okulun ilk günü öğrenciler kadar velileri de heyecanlıydı.
08.09.2025
14:27
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bingöl Valiliği 60 geçişi işçi alacak
Bugün başlayan başvurular 12 Eylül'de sona erecek. 22 Eylül'de işbaşı yapılacak, program 31 Mayıs 2026'da sona erecek. Program kapsamında katılımcılara Genel Sağlık Sigortası yapılacak. Katılımcılara ücret olarak çalıştığı gün başına 1.083,00 TL ödeme yapılacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın