KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Temmuz 2026 Çarşamba
°C

Az sonra telefonu kıracağım abi

''Mondragon'dan sonra 'sıra bize gelecek' derken yapılanlara bak. Demek ki, güvenmiyorlar. Yolcu yolunda gerek" diyerek ayrılık sinyali veren genç kaleciye Süper Lig'den 4 teklif olduğu belirtildi.

Az sonra telefonu kıracağım abi
21 HAZİRAN 2007 PERŞEMBE 09:16
0
1293
0
AA aa
BURSASPOR'a imza atması beklenirken G.Saray'la 3 yıllığına anlaşmaya varan Orkun Uşak, bir anda sarı kırmızılı takımda kaleci krizine neden oldu. Mondragon'un Köln'e gitmesinden sonra forma için ümitlenen Fevzi Elmas ile Aykut Erçetin, yönetimin Erciyesspor'un genç file bekçisiyle anlaştığını öğrenince büyük tepki gösterdiler.

Almanya'da bulunan Aykut telefonlara çıkmazken Fevzi, "Çok sinirlendim. Şu anda ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Görüşme bittikten sonra herhalde telefonu kıracağım abi" dedi.

Mondragon'un ayrılmasının ardından teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, "Yeni kaleciye gerek yok. Aykut ve Fevzi bize yeter" şeklindeki raporuna rağmen çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim, sezon bitiminden bu yana yakın markaja aldıkları Orkun'la Bursaspor'un da ilgilenmesi üzerine devreye girip dün öğlen saatlerinde genç oyuncuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Orkun'un transfer haberini tatilini geçirdiği memleketi Çanakkale'de öğrenen Fevzi, adeta çılgına döndü. Daha önce "Yeni kaleci varsa ben yokum" açıklaması yapan genç file bekçisi, "Orkun, G.Saray'la anlaşmış. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorumuz karşısında önce ne diyeceğini şaşırdı. Ardından buruk bir şekilde, "Görüşüm yok. Ne diyebilirim ki? Bu sözlerden sonra sinirlenmiş durumdayım. Yani, şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten kırıldım ve sinirlendim. Belki de bu görüşmenin ardından telefonu yere atıp kırabilirim abi. Bugüne kadar sabırla bekledik, sesimizi çıkarmadık. Görev verildiği zamanlar aslanlar gibi çıkıp görevimizi yaptık. 'Genciz, bize de sıra gelecek' diye düşünürken yapılanlara bak. Demek ki bize güvenilmiyor. G.Saray'a hayırlı olsun. Yolcu yolunda gerek" diyerek ayrılık sinyali verdi.. Süper Lig'den 4 takımın transfer teklifinde bulunduğu Fevzi'ye en ciddi teklifin Vestel Manisaspor'dan geldiği öğrenildi.

Benim için Orkun önemli!

Alt yapısından yetiştiği G.Saray'a uzun bir aradan sonra dönmenin sevincini yaşayan Orkun, "Şu anda daha tam olarak ne hissetiğimi bilmiyorum. Sahaya, idmana çıktığım zaman yuvama geri döndüğümün farkına varacağım. Ben futbola 12 yaşında G.Saray'da başladım, 19 yaşında ayrıldım. 7 sene başarısı için ter akıttığım G.Saray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Fevz
i ve Aykut'un transferine gösterdiği tepkinin kendisi için hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyen Orkun, "İkisiyle de tanışıklığım yok. İyi kaleciler olduklarını biliyorum. Benim için Aykut ve Fevzi'nin değil, Orkun Uşak'ın görüşü önemlidir" yorumunu yaptı.

hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.07.2026
03:32
Bingöl`de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de Zehir Tacirlerine Darbe: 2 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl`de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
29.07.2026
03:27
Canlı:
Canlı: 'Taklit Arttı, Bingöl Kültürü Geriye Düştü'
Düğünlerde Bingöl'e ait türkülerin giderek daha az seslendirildiğini, yöresel oyun ve kıyafetlerin yerini farklı kültürlerin taklidinin aldığını belirten Ses Sanatçısı Veysel Canlı, yerel hafızanın korunması için 'öze dönüş' çağrısında bulundu.
29.07.2026
03:24
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri`nde Mahsur Kaldı
Baraj Kapakları Açıldı, Murat Nehri'nde Mahsur Kaldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında piknik yapan bir kişi, baraj kapaklarının açılmasıyla su seviyesinin aniden yükselmesi sonucu nehir ortasındaki adacıkta mahsur kaldı. Vatandaş, AFAD ekiplerinin müdahalesiyle kurtarıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın