KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Nisan 2026 Pazar
°C

Az sonra telefonu kıracağım abi

''Mondragon'dan sonra 'sıra bize gelecek' derken yapılanlara bak. Demek ki, güvenmiyorlar. Yolcu yolunda gerek" diyerek ayrılık sinyali veren genç kaleciye Süper Lig'den 4 teklif olduğu belirtildi.

Az sonra telefonu kıracağım abi
21 HAZİRAN 2007 PERŞEMBE 09:16
0
1235
0
AA aa
BURSASPOR'a imza atması beklenirken G.Saray'la 3 yıllığına anlaşmaya varan Orkun Uşak, bir anda sarı kırmızılı takımda kaleci krizine neden oldu. Mondragon'un Köln'e gitmesinden sonra forma için ümitlenen Fevzi Elmas ile Aykut Erçetin, yönetimin Erciyesspor'un genç file bekçisiyle anlaştığını öğrenince büyük tepki gösterdiler.

Almanya'da bulunan Aykut telefonlara çıkmazken Fevzi, "Çok sinirlendim. Şu anda ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Görüşme bittikten sonra herhalde telefonu kıracağım abi" dedi.

Mondragon'un ayrılmasının ardından teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın, "Yeni kaleciye gerek yok. Aykut ve Fevzi bize yeter" şeklindeki raporuna rağmen çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılı yönetim, sezon bitiminden bu yana yakın markaja aldıkları Orkun'la Bursaspor'un da ilgilenmesi üzerine devreye girip dün öğlen saatlerinde genç oyuncuyla 3 yıllığına anlaşmaya vardı.

Orkun'un transfer haberini tatilini geçirdiği memleketi Çanakkale'de öğrenen Fevzi, adeta çılgına döndü. Daha önce "Yeni kaleci varsa ben yokum" açıklaması yapan genç file bekçisi, "Orkun, G.Saray'la anlaşmış. Bu konuda ne düşünüyorsun?" sorumuz karşısında önce ne diyeceğini şaşırdı. Ardından buruk bir şekilde, "Görüşüm yok. Ne diyebilirim ki? Bu sözlerden sonra sinirlenmiş durumdayım. Yani, şu anda ne yapacağımı bilmiyorum. Gerçekten kırıldım ve sinirlendim. Belki de bu görüşmenin ardından telefonu yere atıp kırabilirim abi. Bugüne kadar sabırla bekledik, sesimizi çıkarmadık. Görev verildiği zamanlar aslanlar gibi çıkıp görevimizi yaptık. 'Genciz, bize de sıra gelecek' diye düşünürken yapılanlara bak. Demek ki bize güvenilmiyor. G.Saray'a hayırlı olsun. Yolcu yolunda gerek" diyerek ayrılık sinyali verdi.. Süper Lig'den 4 takımın transfer teklifinde bulunduğu Fevzi'ye en ciddi teklifin Vestel Manisaspor'dan geldiği öğrenildi.

Benim için Orkun önemli!

Alt yapısından yetiştiği G.Saray'a uzun bir aradan sonra dönmenin sevincini yaşayan Orkun, "Şu anda daha tam olarak ne hissetiğimi bilmiyorum. Sahaya, idmana çıktığım zaman yuvama geri döndüğümün farkına varacağım. Ben futbola 12 yaşında G.Saray'da başladım, 19 yaşında ayrıldım. 7 sene başarısı için ter akıttığım G.Saray'ın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu çok iyi biliyorum" dedi.

Fevz
i ve Aykut'un transferine gösterdiği tepkinin kendisi için hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyen Orkun, "İkisiyle de tanışıklığım yok. İyi kaleciler olduklarını biliyorum. Benim için Aykut ve Fevzi'nin değil, Orkun Uşak'ın görüşü önemlidir" yorumunu yaptı.

hürriyet
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.04.2026
18:06
Bingöl Valisi Çelik`ten Gazze`ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Çelik'ten Gazze'ye Kurban Bağışı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl`de
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl`de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın