KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Az tepesi, seyir alanına dönüştürülebilir

Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, 'Az Tepesi' nin seyir alanı projesiyle hayata geçirilmesi çok güzel olur düşüncesindeyim. Böylece piknik yapanların yiyecek atıklarından, şişe kırıklarından kurtulmuş olunur.'

Az tepesi, seyir alanına dönüştürülebilir
17 OCAK 2023 SALI 16:54
16
3033
5
AA aa

Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Karaarslan, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kiğı Kaymakamlığı tarafından yapımına başlanan seyir alanını görünce çok mutlu oldum. İlçeye değer katacağına inanıyorum. Bizim her zaman atıl durumda olan ‘Az Tepesi' nin de böylesi bir projeyle hayata geçirilmesi çok güzel olur düşüncesindeyim. Böylece piknik yapanların yiyecek atıklarından, şişe kırıklarından kurtulmuş olunur. Geçen hafta orada gördüğümüz manzara içler acısıydı. Burası yapılacak bir projeyle seyir terasına dönüştürülebilir. Bingöl Valiliği ve Bingöl Belediyesi böyle bir projeyi hayata geçirirlerse müthiş bir değer katacaktır şehrimize. Diğer illerde bunun birçok örneğini gördüm. İşletmesini bu kurumların üstüne alması; karşımızda sıra sıra Bingöl dağları, Bingöl ovası, kışın kar manzarası, yazın bol yeşillikle şehrimizin muhteşem manzarası eşliğinde içilecek bir limonlu çayın inanın tadına doyulmayacaktır. Hem özellikle yurtiçi turizmine katkı sağlayacak, hem de istediği kadar temizlensin, (ki biz kaç kez cam kırıkları ellerimize batmasın diye eldivenlerle oradaki çöpü biz de toplamıştık gönüllülerle) yine çöp yığınları ve şişe kırıkları ile dolacaktır bu alan. Çoğu ilde bu seyir teraslarını belediyelerin çok cüz'i ikramlarla halka sunduğuna tanık oldum. Bu konunun gündeme gelmesini ve gerçekleşmesinin, bir sivil toplum hamalı olarak hayali bile etmek güzel.” 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97508)
18 Ocak 2023 Çarşamba 16:20
verıcının ordakı seyır tepesı ne oldu kaldı az tepesı
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97504)
18 Ocak 2023 Çarşamba 10:37
Canı sıkılan az tepesini söylüyor, başka her şeyimiz tamam seyir tepemiz eksik, istemiyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97500)
18 Ocak 2023 Çarşamba 08:35
Semiramis hanım yapacak başka işin yok mu? git başka işlerle uğraş Az'dan uzak dur.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97495)
17 Ocak 2023 Salı 22:55
Güzelim Ormanı yok etmeye niyetiniz var sanırım, Betonlaşmaya buradamı devam edilecek,
Misafir Kullanıcı (@Misafir_97491)
17 Ocak 2023 Salı 19:45
Her şeyimiz tamamdı da az tepesi seyir alanı eksikti. Öncelikle yollar, kaldırımlar, otoparklar, spor alanları, bisiklet yolları, kültür parkı büyüklüğünde parklar yapılsın da az tepesi eksik kalsın.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı`yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR`dan Genç`e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca`ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl`de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın