KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2025 Çarşamba
°C

Azelya, en çok dinlenen 3. yerel radyo oldu

İnternet veri tabanlı Radyo dinlenme Platformu Radyosfer'de Radyo Azelya, Türkiye'nin en çok dinlenen 3'üncü radyosu oldu.

Azelya, en çok dinlenen 3. yerel radyo oldu
17 NİSAN 2022 PAZAR 17:00
9
1800
7
AA aa

Radyo ve Televizyon Yayıncıları Derneği (RATEM) tarafından kurulan ve RTÜK tarafından Lisanslı tek  İnternet veri tabanlı Radyo Dinlenme Portalı www.radyosfer.com uzantılı sitede Bingöllün yerel radyosu  “Radyo Azelya” zirveyi zorluyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan yayın koordinatörü Gazeteci Savaş Erdoğan; “Radyo Azelya Nüfusu az Sanayisi yok denilecek bir ilde 14 yıl önce kuruldu. Fakat Kar etme gibi bir amaçla bu işyerini kurmadık ve İletişim Fakültesi okumuş birine yakışacak bir marka yaratma derdimiz vardı. Bunun için her türlü yatırımı yaptık ve sürekli başka neler yapabiliriz sorusunu kendimize sormaya devam ediyoruz. Yeni kurulmuş gibi heyecanımız halen devam ediyor. Dinleyicilerimiz bizi çok sevdi nerde olursa olsunlar Radyolarını takip etmeye çalışıyorlar. Gelişen Teknoloji ile Birlikte artık Almanya da evden işe giderken aracınızda Buluetoot bağlantısı ile telefonda ki akılı Radyo uygulamasını açıp Bingöl'deymiş gibi kesintisiz Radyo Azelya'yı dinleyebiliyor sununuz. Bunu Farklı ülkelerde ve Farklı illerde yapan çok sayıda dinleyicimiz var. Buna Rağmen Ben Bingöl Merkezde hizmet veren tüm Kafe  ve Rastaurant sahiplerinden, Ticari taksi ve Halk Otobüsü şoförlerinden rica ediyorum Bingöllün Yerel Radyolarını dinleyin. Bingöl'de ekmeğini kazanan her yurttaşın bana göre böyle bir vicdani zorunluluğu vardır Çünkü Yerel Bir Radyoyu dinlediğinizde sadece tek bir kuruma destek sunmuş olmuyoruz o kuruma Reklam veren İldeki Tüm Yatırımcılara, Esnaflara destek vermiş oluyoruz. Biz Radyo Azelya olarak hem Yurt içinde farklı illere göç etmiş vatandaşlarımıza hem de Yurt dışına çıkmış Vatandaşlarımıza yayınlarımızı dinleterek yereldeki esnafı da desteklemiş ve kentin dışında tanınmalarına imkan sunmuş oluyoruz Böylece ilimizi önemli oranda İhracat yapabilen bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91692)
18 Nisan 2022 Pazartesi 13:17
En sevdiğim radyo diyebilirim Zaza kültürüne çok yakışıyor. Başarılarının devamını diler. Tebrik ederim
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91677)
18 Nisan 2022 Pazartesi 04:49
kripto ermenilerin güdümünde bir yapi oldugunu devletimiz bilmekte :-)
Zazalar enselerinde :-)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91728)
19 Nisan 2022 Salı 15:07
@Misafir Kullanıcı kripto ermeni nasıl bir laftır :):):) ak cehaletin vucut bulmuş hali
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91707)
19 Nisan 2022 Salı 00:46
@Misafir Kullanıcı zaza tv var ama zazaca konuşamıyor asimile olmuş zazalar...zazaların kendilerine hayrı yok işleri güçleri dedikodu
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91690)
18 Nisan 2022 Pazartesi 13:08
@Misafir Kullanıcı Sırf yazı yazmak için yazmışsın...işiniz gücünüz dedikodu zaza tv niz var işte başınızdan fazla:)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91667)
17 Nisan 2022 Pazar 22:44
Radyoyu müzik dinlemek için açıyorum ama hep reklam, hep reklam. Ben de hemen kapatıp yola devam ediyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_91661)
17 Nisan 2022 Pazar 19:38
severek dinliyoruz fakat bir de sabah saatlerinde dengbej çalmasalar :)
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın