KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Haziran 2026 Perşembe
°C

Azelya'nın kamuoyu araştırması bitti

Radyo Azelya'nın 10 günden beri Bingöl merkezinde sürdürdüğü kamuoyu araştırması sonuçlandı.

Azelya`nın kamuoyu araştırması bitti
18 OCAK 2011 SALI 09:00
0
3544
1
AA aa

2011 Haziran ayında yapılacak olan seçimde, Bingöl'ün kim tarafından TBMM'de temsil etmesini istiyorsunuz sorusuna yönelik 4 bin 500 kişi ankete katıldı. Azelya Radyo ve Televizyon Yayın Müdürü Savaş Erdoğan, 10 günlük araştırma sürecinde Sms hattı ile 2 bin, yazılı anketlerle ise 2 bin 500 toplam 4 bin 500 kişiye ulaştıklarını söyledi. 

Kamuoyu araştırmasında 82 kişinin isminin ulaştığını belirten Erdoğan, “Daha öncede belirttiğimiz gibi en çok oy alan 20 isimi anketimize ekledik Ayrıca belirlediğimiz 250 oy kotası var bunu aşan adaylar olursa listeye ekleyeceğiz. Fakat şimdilik anket sürecini bu ilk 20'ye giren isimle başlatacağız. www.radyoazelya.com sitesinde anketimiz oylanacağı gibi internette erişemeyen özelikle kırsal bölgedeki vatandaşlarımız için ise telefonlarıyla 3834 azelya sms hattımızı kullanabilecekler” dedi.

Erdoğan, kamuoyu araştırmasında kendilerine gelen sms'lerde olan isim sıralamasını şöyle açıkladı: Ercan Aslan, Enver Fehmioğlu, Cevdet Yılmaz, Feyzi Berdibek, Bedri Tuğ, Abdullah Kolak, Abdurahman Anık, Fırat Anlı, İlhan Çakabay, Gani Dalan, Eşref Taş, Ömer Faruk Ersöz, Yusuf Coşkun, Doğan Karasu, Selahattin Kaya, Süleyman Budunoğlu, İdris Baluken, Kazım Ataoğlu, Kazım Alınak ve Sezai Bazencir


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.06.2026
14:28
HÜDA PAR`dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR'dan Bingöl-Adaklı Yolu İçin Acil Çağrı
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Adaklı ziyaretinde ilçe merkezi ve köylerdeki sorunları gündeme taşıdı. Bingöl-Adaklı yolunun yıllardır çözüm beklediğini belirten Emiroğlu, yetkililere çağrıda bulunarak, 'Bu yol binlerce vatandaşın kullandığı hayati bir güzergâh. Yaşanan mağduriyet artık sona ermelidir' dedi.
18.06.2026
13:49
Bingöl`ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Bingöl'ün mayıs ayı konut satış verisi açıklandı
Türkiye genelinde konut satışları mayıs ayında geçen yılın aynı dönemine göre gerilerken, Bingöl'de 175 konut satışı gerçekleşti. Veriler, bölgede en fazla konut satışının Elazığ'da yapıldığını ortaya koydu.
18.06.2026
13:31
Komşu illerden gelip Bingöl`de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Komşu illerden gelip Bingöl'de dileniyorlar! Zabıta yakalayıp cezayı kesti!
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezinde gerçekleştirdiği denetimlerde 2'si çocuk 9 kişi dilencilik yaptığı gerekçesiyle yakalandı. Şahıslardan 7'sinin Bingöl dışından geldiği belirlenirken, toplam 8 bin 820 TL idari para cezası uygulandı.
18.06.2026
01:39
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Efrayim Bebek İçin Bir Gecede 2 Milyon TL Bağış Toplandı
Bingöl'de SMA Tip-1 hastalığıyla mücadele eden Efrayim Gökalp'in tedavisine destek amacıyla düzenlenen bağış programında 2 milyon TL yardım toplandı. Sosyal medya platformu X üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında hayırseverler destek için adeta seferber oldu.
18.06.2026
00:52
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Acı haber yasa boğdu! 15 Yaşındaki genç hayatını kaybetti
Adana'da serinlemek amacıyla girdiği sulama kanalında akıntıya kapılan 15 yaşındaki Harun Dalçek, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Hayatını kaybeden gencin Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Yayağansöğüt köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
18.06.2026
00:51
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor
Genç Belediye Meclisi, İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel'e Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesi gündemiyle olağanüstü meclis toplantısı yapma kararı aldı. Teklifin kabul edilmesi halinde, Genç ilçesi tarihinde ilk kez bir kişiye Fahri Hemşehrilik Beratı verilmiş olacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın