KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Aralık 2025 Cumartesi
°C

Azelya'nın kamuoyu araştırması bitti

Radyo Azelya'nın 10 günden beri Bingöl merkezinde sürdürdüğü kamuoyu araştırması sonuçlandı.

Azelya`nın kamuoyu araştırması bitti
18 OCAK 2011 SALI 09:00
0
3231
1
AA aa

2011 Haziran ayında yapılacak olan seçimde, Bingöl'ün kim tarafından TBMM'de temsil etmesini istiyorsunuz sorusuna yönelik 4 bin 500 kişi ankete katıldı. Azelya Radyo ve Televizyon Yayın Müdürü Savaş Erdoğan, 10 günlük araştırma sürecinde Sms hattı ile 2 bin, yazılı anketlerle ise 2 bin 500 toplam 4 bin 500 kişiye ulaştıklarını söyledi. 

Kamuoyu araştırmasında 82 kişinin isminin ulaştığını belirten Erdoğan, “Daha öncede belirttiğimiz gibi en çok oy alan 20 isimi anketimize ekledik Ayrıca belirlediğimiz 250 oy kotası var bunu aşan adaylar olursa listeye ekleyeceğiz. Fakat şimdilik anket sürecini bu ilk 20'ye giren isimle başlatacağız. www.radyoazelya.com sitesinde anketimiz oylanacağı gibi internette erişemeyen özelikle kırsal bölgedeki vatandaşlarımız için ise telefonlarıyla 3834 azelya sms hattımızı kullanabilecekler” dedi.

Erdoğan, kamuoyu araştırmasında kendilerine gelen sms'lerde olan isim sıralamasını şöyle açıkladı: Ercan Aslan, Enver Fehmioğlu, Cevdet Yılmaz, Feyzi Berdibek, Bedri Tuğ, Abdullah Kolak, Abdurahman Anık, Fırat Anlı, İlhan Çakabay, Gani Dalan, Eşref Taş, Ömer Faruk Ersöz, Yusuf Coşkun, Doğan Karasu, Selahattin Kaya, Süleyman Budunoğlu, İdris Baluken, Kazım Ataoğlu, Kazım Alınak ve Sezai Bazencir


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
19.12.2025
17:06
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç alacaklar aman dikkat! Fiyatlar artıyor
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP`ta Son Durum: Bingöl`de 40 Eylem Tamamlandı
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan Benin`de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl`de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın