Azerbaycan İçişleri Bakanlığı, başkent Bakü'den havalanan ve içerisinde 18 yolcu ile 5 mürettebatın bulunduğu bir yolcu uçağının, kalkıştan kısa bir süre sonra düştüğünü açıkladı.
Azerbaycan İçişleri Bakanlığı'ndan Albay Akhundov, içerisinde 18 yolcu ve 5 mürettebat bulunan bir yolcu uçağının Bakü'den havalandıktan kısa bir süre sonra, başkentin deniz kenarındaki Nerdaran Köyü'ne düştüğünü söyledi. Yetkili, olay yerinin Bakü'nün 40 kilometre batısında olduğunu ifade etti. Henüz yaralı ya da ölü sayısı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, uçağın içinde bulunanların tamamının öldüğü öne sürülüyor.
Bingöl'de polis ekipleri tarafından, kasten yaralama ve mala zarar verme suçundan aranan 7 şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:04
Araç değil cephanelik! Kaçan şüpheliler yakalandı
Bingöl'de polis uygulama noktası yakınlarında, içerisinde silah, mühimmat ve uyuşturucu madde bulunan aracı terk ederek kaçan üç şüpheli yakalandı, ikisi tutuklandı!
14.09.2025
20:03
Bingöl'de 8 yıl hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 yıl 1 ay 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli yakalandı.
14.09.2025
20:02
DEM Parti'den Tavz Der'e 'Barış ve Demokratik Toplum' ziyareti
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören: 'Barışın toplumsallaşması için sivil toplum örgütlerinin rolünü önemsiyoruz. Bu kapsamda kentteki örgütlerle iş birliğimizi sürdüreceğiz' dedi.
13.09.2025
19:23
Bingöl'de saman yüklü kamyon devrildi
Bingöl'de saman yüklü bir kamyon, sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrildi. Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı.
13.09.2025
19:12
12 Dev Adam'ın Final Heyecanı Bingöl'de Dev Ekranda Yaşanacak
A Milli Erkek Basketbol Takımımız, büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Tüm Türkiye'yi sevince boğan bu gurur tablosu, Bingöl'de de coşkuyla yaşanacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın