KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ekim 2026 Salı

Baba kurşunuyla felç kalan genç öldü

Baba kurşunuyla yaralanıp, felç olan Bingöllü Erhan Bozderi, evinde fenalaşıp yaşamını yitirdi.

Baba kurşunuyla felç kalan genç öldü
09 ŞUBAT 2012 PERŞEMBE 19:23
0
3193
0
AA aa

İzmir'in Bornova İlçesi'nde üç hafta önce, oğlu Erhan'ın küpe takmasına ve eve 380 liralık elektrik faturası gelmesine sinirlenen Abdullah Bozderi, eşi Feride'yi ve oğlu Erhan'ı tabancayla yaralayıp, kızı Esra'yı tartakladıktan sonra kendi başına ateş ederek canına kıydı.

Beline isabet eden kurşunla felç kalan ve tedavisinin ardından taburcu edilen Erhan Bozderi, evinde fenalaşıp yaşamını yitirdi. Aile, doktorların ihmali bulunduğunu ileri sürerek hukuk mücadelesi başlatacaklarını söyledi.

Olay, geçen 17 Ocak'ta saat 11.30 sıralarında 741 sokak 28 numaradaki evde meydana geldi. Kahve işleten, bir süreden beri eşi ve çocuklarıyla sık sık tartışma yaşayan 50 yaşıdaki Abdullah Bozderi, son olarak oğullarından Erhan Bozderi'nin küpe takmasına sinirlendi. Abdullah Bozderi, eve gelen 380 liralık elektrik faturasının ödenmesi konusunda da yine çocuklarıyla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında cinnet getiren Abdullah Bozderi, yanında bulunan tabancayla eşi 50 yaşındaki Feride Bozderi'yi 3 kurşunla, oğlu 28 yaşındaki Erhan Bozderi'yi ise 1 kurşunla yaraladı. Kızı Esra Bozderi'yi de tartaklayan Abdullah Bozderi, daha sonra kendi başına ateş ederek canını kıydı. Abdullah Bozderi memleketi Bingöl'de toprağa verildi.

FEÇ KALAN OĞUL EVDE CAN VERDİ

Ağır yaralanan Feride Bozderi ile Erhan Bozderi, kaldırıldıkları Ege Üniversitesi Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu oldu. Ancak Erhan Bozderi, beline isabet eden kunşunla felç kaldı. Buna rağmen hayata tutunmaya çalışan Bozderi, geçen pazartesi günü ailesi tarafından, hem fizik tedavi hem de sağlık kontrolünden geçirilmesi için aynı hastaneye götürüldü. Kontrollerinin ardından tekrar eve getirilen Erhan Bozderi, dün sabah saatlerinde fenalaştı. Ailesinin yardım istediği sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Erhan Bozderi, evde yaşamını yitirdi. Bozderi'nin akciğerlerinin su topladığı belirlendi.

İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edilen Erhan Bozderi'nin cenazesinin, Esentepe Cami'nde dün ikindi vakti kılınan namazın ardından Yeni Bornova Mezarlığı'nda toprağa verildi.

AİLEDEN İHMAL SUÇLAMASI

Erhan Bozderi'nin ölümünün ardından ailesi, doktorlara tepki gösterdi. Doktorların Bozderi'yi taburcu ettikten sonra geçen pazartesi günü kontrol ettiklerini ve önemli bir sağlık problemi bulunmadığını söylediklerini ileri süren aile, hukuk mücadelesi başlatacaklarını dile getirdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
26.10.2026
21:43
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Valilik açıkladı: Bakanlık müfettişleri inceliyor!
Bingöl Valiliği, Solhan'da bir lise pansiyonunun yemekhanesinde meydana gelen ve 9. sınıf öğrencisi Abdülkerim Demir'in hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin inceleme ve soruşturma sürecinin devam ettiğini açıkladı. Bakanlık müfettişleri incelemeye başladı. Asansörün teknik durumu ve olası kusurlar araştırılıyor.
26.10.2026
21:02
Bingöl`de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl'de iki okula halı saha yapılacak
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında imzalanan protokolle, TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu ve Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi bahçelerine halı saha yapılacak. Projeye hayırsever iş insanları Kazım Demircioğlu ve Yusuf Korkmaz destek verecek.
26.10.2026
20:35
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Okullarda ortak sınav dönemi değişiyor!
Millî Eğitim Bakanlığı, Ortak Yazılı Sınav Sistemi'nin uygulama esaslarını açıkladı. 2026-2027 eğitim öğretim yılında belirli sınıf ve derslerde kullanılacak sistemde açık uçlu sorular öne çıkarken, sınavların hazırlanması ve değerlendirilmesinde öğretmenlerin rolü devam edecek.
26.10.2026
20:31
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
35 günlük çalışma çare olmadı: Mezra sakinleri mıcır istiyor!
Bingöl'ün Genç ilçesindeki 12 haneli Osmanlı Mezrası'nda, geçen yıl yapılan çalışmalar yol sorununu çözmedi. Yağışlarla çamura dönen yaklaşık 2 kilometrelik yolun mıcırla kaplanması isteniyor.
26.10.2026
19:37
12Bingölspor Alanya`da tur arayacak!
12Bingölspor Alanya'da tur arayacak!
Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan dorukta! 12 Bingölspor, 3. Eleme Turu'nda Süper Lig temsilcisi Corendon Alanyaspor'a konuk oluyor. Yeşil-beyazlılar, 27 Ekim Salı günü saat 20.30'da başlayacak mücadelede rakibini geçerek kupada adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Mücadele A Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek.
26.10.2026
18:50
Bingöl`ün
Bingöl'ün 'Ekrem Baba'sı Ekrem Çelik hayatını kaybetti
Bingöl'de görev yaptığı dönemde halkla kurduğu sıcak ilişkilerle gönüllerde yer edinen, 'Ekrem Baba' olarak tanınan eski İl Emniyet Müdürü Ekrem Çelik, hayatını kaybetti. Bir süredir rahatsızlığı bulunan Çelik, yarın Ankara'da son yolculuğuna uğurlanacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın