KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
16 Mayıs 2024 Perşembe
°C

Babalık hissi beni büyüttü

İki aylık hamile Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan, babalığa dair hislerini açıkladı.

Babalık hissi beni büyüttü
04 TEMMUZ 2008 CUMA 10:44
0
1006
0
AA aa
Şu sıralar Alp Kırşan ve Paşhan Yılmazel'le başrol paylaştığı 'Avanak Kuzenler' filminin çekimleri için Çorlu'da bulunan 'baba adayı' Yağmur Atacan, eşi Pınar Altuğ'un hamile olduğunu öğrendiği gün, heyecandan dilinin tutulduğunu söyledi. Günaydın'a konuşan Atacan: "Pınar'a söylemek için bir sürü güzel söz hazırlamıştım ama hiçbirini söyleyemedim" diyerek, hislerini şöyle ifade etti: "Babalık duygusu beni olgunlaştırdı. Bir anda büyüdüm koca adam oldum!"

HABERİ BİRLİKTE ALDIK

* Babalık heyecanı çok güzel bir duyguymuş. Böyle bir heyecanı daha önce hiç yaşamamıştım. Bambaşka bir tadı var. Her gün tadılmayacak bir heyecan... Zaman her geçen gün beni babalığa biraz daha hazırlıyor.

* Hamile olduğunu Pınar ile aynı anda öğrendik. Bebek beklediğimizi duyunca Pınar'a söylemek için çok güzel sözler hazırlamıştım ama hiçbirini söyleyemedim. O heyecan beni başka bir boyuta da taşıdı. Sanki dilim tutuldu.

* Neyse ki Pınar, bakışlarımdan neler söylemek istediğimi anladı. Hiç kimse bunları yaşamadan ne kadar hazırlansa da bilemiyor.

PINAR NAİF BİR KADIN

* Herkes bana 'Çocuk doğunca ne olacak?' diye soruyor. Doğunca ne yapacağım adına çok şey düşünüyorum ama o zaman da aynı öğrendiğim zamanki gibi kalabilirim. Bu tepkisizlik değil, insan duygusal olarak bir anda öyle oluyor.

* Pınar çok duygusal ve naif bir kadın. Çocuğu olacağı için hem çok heyecanlı, hem de heyecanını çok gösteren birisi... Nazar değmesin diye sevincini gizlemeye çalışıyor ama aynı zamanda bu sevinci artırarak yaşıyor.

* Nazar değmesinden korkuyoruz ama sakınan göze çöp batar olayı da istemiyoruz. Ne herkesten saklamak istiyoruz, ne de 'Oh çocuğumuz olacak' demek istiyoruz.

* Çevremizdeki herkes uğursuzluk olacağını söylediği için bebeğimize hiçbir kıyafet almıyoruz. Cinsiyeti konusunda arkadaşlar tahminler yapıyor ama biz işin o tarafını henüz düşünmüyoruz.

* Hamileliği boyunca karımı yalnız bırakmak istemiyorum. 'Avanak Kuzenler' çekimi nedeniyle Çorlu ve Bodrum arasında mekik dokuyorum. Yorucu oluyor ama yine de şikayetçi değilim.

Oğuzhan Tercan'ın yönettiği 'Avanak Kuzenler'de 'Jön Ahmet' karakterini canlandıran Yağmur Atacan, filmle ilgili şu bilgileri verdi:

* 'Avanak Jön Ahmet', ünlü olmak isteyen bir karakter. Dergilerden bakıp saçlarına şekil veriyor. Herkes onu Tarık Akan ya da Brad Pitt'e benzetsin istiyor ama olmuyor!

* Hiçbir meziyetleri olmayan kuzenlerin başına ne geliyorsa, şanssızlıktan geliyor. Sonunda zengin oluyorlar ama hiçbir isteklerini akıllı yoldan elde etmiyorlar.

* 'Avanak Kuzenler'i, Ertem Eğilmez'in komedi filmlerine benzetiyorlar. Tarz olarak öyle bir film. İzleyici de o tadı bulacak diye düşünüyoruz. Ertem Eğilmez filmlerinin tadını verebilmek bizim için büyük gurur kaynağı olur.

Habetürk

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
15.05.2024
15:29
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Hesap kirası pahalıya mal oldu! Dolandırıldı...!
Bingöl'de banka hesabını kiraya veren bir şahıs, dolandırıcıların tuzağına düştü, 600 bin TL borçlandırıldı.
15.05.2024
15:28
Bingöl`den Afrika`ya arıcılık eğitimi
Bingöl'den Afrika'ya arıcılık eğitimi
Bingöl Üniversitesi ile Güney Afrika Venda Üniversitesi Arasında 'Arıcılık Alanında İş Birliği Geliştirme Projesi' Altyapı Çalışmaları Başladı. Bingöl'den giden ve bir dizi incelemelerde de bulunan akademisyenler, 'Arı Yetiştiriciliği', 'Ana Arı Yetiştiriciliği' ve 'Bal Arısı Hastalık ve Zararlıları 'eğitimleri verildiler.
15.05.2024
15:27
Bingöl`de `Aile istikbalimizdir` Yürüyüşü
Bingöl'de 'Aile istikbalimizdir' Yürüyüşü
İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 'Desteğe ihtiyacı bulunan her ailenin yanında olduğumuzu ve aynı zamanda ihtiyaç duyulması halinde vatandaşlarımızın aile danışmanlığı hizmetinden ve aile eğitim programlarından ücretsiz olarak faydalanabileceğini vurgulamak isteriz' vurgusunda bulundu.
15.05.2024
15:26
Bingöl Valisi Usta, Genç`te muhtarlarla bir araya geldi
Bingöl Valisi Usta, Genç'te muhtarlarla bir araya geldi
Toplantı, özellikle genel güvenlik ve asayiş konularıyla birlikte, deprem sonrası hasar gören binalar, kira yardımları, yatırımlar, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma, eğitim ve sağlık gibi konulardaki ihtiyaç ve sorunlar ele alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın