KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
06 Mayıs 2024 Pazartesi
°C

Babamı vuran hala yakalanmadı

Ahmet Barası, yol yapım çalışması esnasında babasını vuran şüphelinin hala yakalanmadığını ifade ederek, Bakan Yılmaz'dan yardım istedi.

Babamı vuran hala yakalanmadı
31 MART 2011 PERŞEMBE 09:03
1
3722
3
AA aa

Genç Yazıkonağı (Kavar) Köyü Sarısu Mezrası'nda yol yapım çalışması esnasında Alaaddin Barası'yı vuran şüphelinin hala yakalanmadığı iddia edildi.
İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri birimince, Genç ilçesine bağlı Yazkonağı Köyü Sarısu Mezrası'ndaki yol yapım çalışmasında operatör olarak görev yapan Alaattin Barası, köylüler arasında yol yapım çalışması nedeniyle çıkan kavgayı ayırmak istediği esnada vurularak, hayatını kaybetmişti.
Kasım 2010 tarihinde meydana gelen olayın hala çözülmediğini ileri süren Alaattin Barası'nin oğlu Ahmet Barası, yetkililerin bu konuda duyarlı bir şekilde davranmadığını ifade ederek, bu duruma tepki gösterdi.
Gazetemize bir açıklama yapan Barası, babasının katilinin kim olduğu tespit edilmesine rağmen aradan geçen bunca zamanda şüphelinin yakalanmadığına tepki gösterdi.
Olayı yapan şahısın halen yakalanmadığı gibi olayın neden ve ne amaçla yapıldığı bilinmediğini ifade eden Barası, “Sayın Bakanımız Cevdet Yılmaz tarafından bu olay için özel bir ekip oluşturulmasını ve bu ekip tarafından bu olayın araştırılıp aydınlatılmasını ve bu şahsın yakalanıp adalete teslim esilmesini istiyoruz. Ayrıca başka suçlu varsa bunların da tespit edilip cezalandırılmasını istiyoruz. Bu olay için herkesten gerekeni yapmasını istiyoruz. Aile ve kamu vicdanı adına adaletin tez zamanda tecelli etmesini istiyoruz” dedi.
Barası, babasının Halil Günay adlı bir kişi tarafından vurulduğu tespit edilmesine rağmen bu kişinin hala yakalanmadığına bir anlam vermediklerini vurgulayarak, yetkililerin aradan geçen bunca zamanda olayın üstüne gitmediklerini ileri sürdü. 


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
adalet köse (@Misafir_2956)
01 Nisan 2011 Cuma 13:59
beyler bu işin içinde bazılarının parmağı var olay aydınlatılmak istenilmiyor olayın olduğu yerde termal kamewralar ve istihbaratçılarla dolu isteseler şu an bulurlar ama bazıları arka çıkıyor o bölge çok tehlikeli bir bölge ve orda hangi olay olursa olsun kapatılıyor olan bizim kendi vatandaşımıza ve halkımızı oluyor biz böyle susup bekledikçe ve adaletsize karşı ses çıkarmadıkça başımızı toprağa gömdükçe halkımız çok acı çeker
sadsd sasa (@Misafir_2950)
01 Nisan 2011 Cuma 02:28
bu haberi ulusal basına bildirmeliyiz.. fail neden bulunmuyor.. araştırılsın..
erkan güven (@Misafir_2943)
31 Mart 2011 Perşembe 10:39
Bu olay polisin yetki sınırları içinde olsaydı şimdiye kadar çözülmüştü. Ama askeriyede malesef her ne hikmetse çözülemiyor. Çünkü onların daha mühim işleri var (darbe vs..) Bu kardeşimizin daha fazla bu olayın üzerine kendi imkanlarıyla gitmesi lazımdır. Allah yardımcısı olsun sabırlar versin.
06.05.2024
15:10
Bingöl`de deprem çalıştayı
Bingöl'de deprem çalıştayı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl genelinde 2 bin 544 yapının yıkılarak dönüşümü gerçekleştirilmiştir' dedi. Bingöl Valisi Usta ise '6 Şubat depremlerinden sonra Bingöl'de hasar tespit çalışmalarında toplam 29 bin 26 adet başvuru alınıp incelenmiştir' bilgisini paylaştı. İşte açılış konuşmalarından öne çıkan başlıklar…
06.05.2024
14:44
Bingöl Havalimanı`nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Bingöl Havalimanında valizlere zulalanmış şekilde 37 kilo 200 gram skunk esrar ele geçirildi. 2 şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.
06.05.2024
14:27
Benzin ve motorine indirim geliyor
Benzin ve motorine indirim geliyor
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgiye göre benzin ve motorin grubuna salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 1,5 liralık indirim bekleniyor. İşte Bingöl'deki güncel akaryakıt fiyatları ve indirim sonrası oluşacak fiyat tablosu…
06.05.2024
13:47
Karlıova Mayıs`ta beyaza büründü
Karlıova Mayıs'ta beyaza büründü
Baharı yaşarken bir anda hava sıcaklığında yaşanan düşüşle birlikte Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, yüksek kesimler ve köylerinde kar etkili oldu. Dağlar ve köyler beyaza büründü.
06.05.2024
13:46
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl için sel ve su baskınlarına karşı uyarı
Bingöl ve çevresinde yağışların süreceğini bildiren Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, vatandaşları sel ve su baskınlarına karşı uyardı.
06.05.2024
13:45
Bingöl`de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de rüzgârın yönü değişti!
Bingöl'de bulunan 49,7 MW'lık Metafor Rüzgâr Enerjisi Santrali (RES) ve Ağrı'da bulunan 33,6 MW'lık Yakaağzı RES, İş Enerji bünyesine dahil oldu. İş Enerji, bu alımla birlikte toplam kurulu gücünü 1000 MW'a çıkardı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın