KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Temmuz 2025 Cuma
°C

Babasının yanına defnedildi

Siirt'in Pervari ilçesinde cinnet getiren askerin açtığı ateş sonucu şehit olan Bingöllü asker İlyas Tezer, Genç İlçesi’nde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Tezer, babasının yanına defnedildi.

Babasının yanına defnedildi
07 ŞUBAT 2013 PERŞEMBE 08:57
0
4152
2
AA aa

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı İğneli Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli asker Samet Maya'nın G-3 piyade tüfeğiyle açtığı ateş sonucunda şehit olan Bingöl'ün Genç ilçesi Tarlabaşı Köyü nüfusuna kayıtlı İlyas Tezer'in cenazesi, Diyarbakır'daki otopsi işlemlerinin ardından helikopterle Genç İlçe Jandarma Komutanlığı'na getirildi.

Şehit İlyas Tezer'in cenazesi, daha sonra ilçe merkezinde bulunan Kültür Camii'ne götürüldü. Burada düzenlenen törene; Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Kaymakamvekili Solhan İlçe Kaymakamı Şeref Aydın, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Etem Metehan Yaşar, İl Müftüsü Mecit Can, İlçe Jandarma Komutanı Naim Çetinkaya, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit Tezer'in cenazesi, okunan dualar ve kılınan cenaze namazının ardından askeri kortej eşliğinde Kültür Mahallesi Küpar mevkiindeki aile mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit asker, 2010 yılında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden babasının yanına defnedildi.

Şehidin üzerine örtülü olan Türk Bayrağı ve şehidin çerçeveletilmiş fotoğrafı, anne Besile Tezer'e, Vali Mustafa Hakan Güvençer tarafından teslim edildi.

Askere gidebilmek için üniversite öğretimini bırakan Şehit Tezer'in, geçtiğimiz günlerde izine geldiği ve birliğine teslim olmak üzere cuma günü Bingöl'den ayrıldığı öğrenildi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
selahattin erdoğmuş (@Misafir_12064)
08 Şubat 2013 Cuma 11:22
şehit ilyas tezere Allahtan rahmet kederli ailesine baş sağlığı dilerim.Cenabi Allah mekanını cenet eylesin
azlı baylas (@Misafir_12040)
07 Şubat 2013 Perşembe 11:12
yeri cenet olsun.ALLAH ailesine sabır eylesin
03.07.2025
18:17
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye Denizcilik zirvesinde Bakanlıktan Onur Ödülü
Türkiye denizcilik sektöründe önemli katkıları bulunan armatör ve tersaneci Cengiz Kaptanoğlu, 'Denizcilik Sektörünün Duayeni' ödülüne layık görüldü. Kaptanoğlu ödülü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun elinden aldı.
03.07.2025
17:54
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
En düşük SSK ve Bağ-Kur maaşı belli oldu
Temmuz 2025'te uygulanacak en düşük SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı açıklandı. Bu rakam, kök maaşı yüzde 16,67 zamlandığında 16 bin 881 TL'nin altında kalan 4 milyon 11 bin emekliyi kapsıyor.
03.07.2025
17:50
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'ün Genç ilçesinde şüphe üzerine durdurulup üst araması yapılan şahsın üzerinden ruhsatsız silah ele geçirildi.
03.07.2025
17:28
Bingöl Umut Kervanı`ndan 8 milyon TL`lik yardım
Bingöl Umut Kervanı'ndan 8 milyon TL'lik yardım
Yıldız: 'Yardım, toplumsal eşitsizlikleri azaltmaya ve insan haklarını korumaya yardımcı olur. İyilik yapmak, mutluluğu artırmanın yanı sıra bireylerin depresif duygularını ve anksiyetelerini de azaltmaktadır.'
03.07.2025
17:14
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
ÖTV arttı zam geldi! Hangi ürünlerin fiyatı artacak
Bugün açıklanan Haziran ayı enflasyon rakamıyla birlikte ÖTV yani Özel Tüketim Vergisi de otomatik olarak güncellendi. İlk 6 aylık Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) doğrultusunda yapılan otomatik artış oranı yüzde 15,71 olarak belirlendi. Peki hangi ürünlere ne kadar zam geldi? İşte detaylar...
03.07.2025
14:58
Yedisu`da altyapı çalışmaları
Yedisu'da altyapı çalışmaları
Bingöl'ün Yedisu Kaymakamlığınca başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın