KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Haziran 2026 Perşembe
°C

'Bacak kadar' Carlos'un son röportajı

Fenerbahçe'nin ülkesine dönen Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, son röportajını Fenerbahçe Acıbadem'in dünyaca ünlü Rus oyuncusu Ekaterina Gamova, ile yaptı. 2.02'lik Gamova, sordu Carlos yanıtladı.

`Bacak kadar` Carlos`un son röportajı
22 ARALIK 2009 SALI 12:21
0
1699
0
AA aa

Fenerbahçe Acıbadem Bayan Voleybol Takımı'nın dünyaca ünlü Rus oyuncusu Ekaterina Gamova, Sheriff maçında sarı-lacivertli taraftarlara veda ederek ülkesine dönen Brezilyalı yıldız Roberto Carlos ile Türkiye'deki son röportajı gerçekleştirdi.

Simultane tercüme sayesinde birbirlerini ana dillerinde anlayıp konuşma fırsatı bulan iki yıldız, Roberto Carlos ülkesine gitmeden önce Can Bartu Tesisleri'nde bir araya geldi.

Gamova'nın, Fenerbahçe hakkındaki görüşlerini sorduğu Carlos, ''Sana Fenerbahçe'de öncelikle bol şans diliyorum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Sen de kariyerin ve yeteneklerin doğrultusunda burada olmayı hak ediyorsun. Fenerbahçe her zaman, her alanda şampiyonluk için mücadele eder, çünkü Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Sen Fenerbahçe'nin voleyboldan dünyaya yansıyan yüzüsün ve bu bence çok önemli'' diye konuştu.

-''VOLEYBOL HAYRANIYIM''-

Roberto Carlos'a, onun büyük bir hayranı olduğunu söyleyen Gamova, Brezilyalı yıldıza voleybola olan ilgisini sordu ve ''Özellikle kamp günleri Fenerbahçe Acıbadem'in maçları olursa karşılaşmalarınızı büyük bir zevkle izliyordum. Fenerbahçe Acıbadem izlemekten keyif alınan bir takım. Ben futbolun yanında diğer sporları da seviyorum ve bunu pek kimse bilmez, ama ben bir voleybol hayranıyım. Fenerbahçe Acıbadem çok kaliteli bir takım olduğu için maçlarını da izlemek güzel oluyor. Fenerbahçe Acıbadem şampiyonluğu hak ediyor. Sizlere her zaman başarılar diliyorum'' yanıtını aldı.

Carlos, Gamova ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederken, ''Benim için burada olmak, her zaman televizyondan izlediğim bir insanı bu kadar yakından görmek büyük bir onur. Ben de bundan sonra seni ve maçlarını takip etmeyi sürdüreceğim. Umarım her şey senin için yolunda gider. Fenerbahçe Acıbadem'de şampiyonluklar yaşarsın'' dedi.

Gamova da Carlos'un bu sözlerine karşılık Brezilyalı yıldıza teşekkür etti ve şampiyonluk sözü verdi.

-''BURAYI HER ZAMAN ÖZLEYECEĞİM''-

Rus voleybolcu, söyleşide Roberto Carlos'tan Türkiye hakkındaki görüşlerini de öğrenmek istedi. Türkiye'nin çok güzel bir ülke olduğunu ifade eden Roberto Carlos, şunları söyledi:

''Burada bulunduğum 2,5 yıl içinde çok güzel şeyler yaşadım. Her zaman burada olmanın, burada futbol oynamanın özlemi içinde bulunacağım. Türk yemeklerini çok özleyeceğim. Açıkçası burada bulunan birçok şeyin özlemi içinde olacağımı düşünüyorum. Çünkü Türkiye'de çok güzel bir ortamım vardı. Özellikle takım içindeki atmosfer çok iyiydi. Tüm bunların hepsi ileride arayacağım şeyler diye düşünüyorum. Şimdi başka bir takıma gidiyorum. Burada yaşanan ortamı ve yaşadığım tecrübelerimi de yanımda götürüyorum ama ne olursa olsun burayı her zaman çok özleyeceğim.''

Gamova daha sonra Roberto Carlos'tan yabancı bir ülkede yaşamayı kolaylaştıracak tavsiyelerde bulunmasını istedi.

Ailesinden uzak kaldığı zamanlarda genelde arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini belirten Carlos, ''Evde kaldığım zamanlarda televizyon izleyip, video oyunları oynamayı seviyorum. İnternette zaman geçiriyorum. Dışarı çıktığım zamanlarda ise restoranlara gidiyorum. Alışveriş merkezlerine gidiyoruz. Bazen evde yalnız kaldığımda düşünüyorum, uzaklara dalıyorum ama senin yapabileceğin en azından ailen buraya gelene kadar bir sürü şey var. Özellikle sabırlı olman gerekiyor. Sabırlı ol, ki her şey istediğin gibi olabilsin'' ifadelerini kullandı.

-''TÜRKÇE GERÇEKTEN ZOR BİR DİL''-

Roberto Carlos, öğrendiği Türkçe sözcüklerin ne olduğu sorusuna, ''Türkçe olarak çok az şey konuşabiliyorum. Örnek olarak (Günaydın), (Afiyet olsun), (İyi akşamlar), (Merhaba). Türkçe gerçekten zor bir dil, sadece basit şeyleri söyleyebiliyorum, (Sağol kardeşim) gibi. Bu tarz temel kelimeler ve futbolda aramızda konuştuğumuz cümleler ve sohbet sırasında kullanılan temel şeyler'' diye yanıt verdi.

Türkiye'deki son röportajını kendisiyle yaptığını hatırlatan Gamova'ya teşekkür eden Roberto Carlos, ''Benim senin bir hayranın, senin de benim bir hayranım olduğunu düşünürsek, Türkiye'deki son röportajımı seninle yapmak bana ayrı bir mutluluk verdi. Sana Fenerbahçe taraftarını memnun edebilmen açısından mesajım ve tavsiyem şu olacak; iyi sonuç, iyi oyun ve her maçı keyif alarak oynaman. Bir kez daha söylemek gerekirse, uçağa binip Brezilya'ya gitmeden önce, seninle bu röportajı yapmak beni çok onurlandırdı. Burada geçireceğin süre boyunca sana başarılar ve bol şans diliyorum'' şeklinde konuştu.

Ekaterina Gamova söyleşi sonrası röportaj için Roberto Carlos'a teşekkür ederken, Brezilyalı yıldıza yeni takımında başarılar diledi. İki yıldız birbirlerine formalarını hediye etti.

AA-Haber 7

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.06.2026
17:57
Bingöl`de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
11.06.2026
17:24
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte SÜRKAP: Hedefimiz sadece ailemize değil, toplumun geneline dokunmak
Zikte Sürdürülebilir Kalkınma Platformu (Zikte SÜRKAP) Başkanı Mehmet Atalay, aile bağlarını güçlendirmeyi amaçlarken eğitim, kültür, sanat ve sosyal projelerle toplumun tamamına katkı sunmayı hedeflediklerini söyledi. Atalay, 'Soyut söylemlerle değil, somut adımlarla ilerlemek istiyoruz' dedi.
11.06.2026
13:14
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Gölette kaybolan gencin cansız bedenine ulaşıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde serinlemek için gölete giren 13 yaşındaki Metin Çağlayan'dan haber alınamayınca ailesi arkadaşlarına ulaştı. Korktukları için saatlerce sessiz kalan çocukların itirafı üzerine başlatılan arama çalışmalarında Metin'in cansız bedenine ulaşıldı.
10.06.2026
22:05
Hatısaru:
Hatısaru: 'Kamu, Kimsenin Arka Bahçesi Değildir'
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili!
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın