KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Badmintona solhan damgası

Bingöl’de yapılan Badminton İl Birinciliği Turnuvası’nda Solhan’ı gururla temsil eden ve ilk iki sırayı kaptırmayan Hazarşah Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğrencilerinden Aysel ve Nursel Gültekin, Türkiye şampiyonasında Bingöl’ü temsil edecek.

Badmintona solhan damgası
12 HAZİRAN 2012 SALI 06:53
0
4614
0
AA aa

Bingöl de 15 yaş altı (1998-1999-2000-2001-2002-2003) badminton il birinciliği yarışmaları Bingöl Yeni Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan yarışmada 17 bayan, 20 erkek sporcu yarıştı.Ferdi olarak yapılan yarışmada ilk 4 sırayı alan sporcular Bingöl'ü Ankara da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.

Hazarşah Yeni Yerleşim öğrencileri daha önce yapılan yarışmalarda badmintonda ilin en iyileri olduklarını ispatlamışlardı. Bu yarışmaya yılsonu olmasından dolayı Hazarşah İÖO öğrencilerinden bu spora gönül veren Aysel ve Nursel Gültekin adlı ikiz kardeşler ile minik Ahmet Akar katıldı.

Yarışmalar sonucunda turnuvanın en küçük sporcusu olan Ahmet Akar, üçüncü turda 1998 doğumlu öğrenciye yenilerek elendi. Aysel ve Nursel Gültekin kardeşler turnuvaya fırtına gibi başlayıp rakiplerini bir bir eleyip finalde buluştular. Kardeş oldukları için fikstürün en altına ve en üstüne yazılan iki kardeş Bingöl ün en iyileri olmak için mücadele ettiler.

Hırslı oyunlarının karşılığını alarak finalde buluşan iki kardeşin mücadelesi büyük beğeni ve alkış aldı. Final mücadelesi sonucu Nursel Gültekin Bingöl birincisi Aysel Gültekin Bingöl ikincisi olarak 20 Haziranda Ankara da yapılacak olan badminton 15 yaş altı Türkiye finalinde mücadele edecekler.

Solhan Kaymakamlığı, Badminton İl Birinciliği Turnuvası'nda başarı elde eden ikiz kardeşleri tebrik edip, finallerde başarılar diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.07.2026
00:18
Bingöl`de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl'de Traktör Kazası: 1 Ölü
Bingöl merkez Kartal Köyü yolunda meydana gelen traktör kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.
17.07.2026
23:45
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet Desteğiyle Kurduğu Besi Çiftliğinde Tam Kapasite Üretim Yapıyor
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
Bingöl`de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de Çıkan Yangın Saman Balyalarına Sıçramadan Söndürüldü
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın