KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Eylül 2025 Pazartesi
°C

Badmintona solhan damgası

Bingöl’de yapılan Badminton İl Birinciliği Turnuvası’nda Solhan’ı gururla temsil eden ve ilk iki sırayı kaptırmayan Hazarşah Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğrencilerinden Aysel ve Nursel Gültekin, Türkiye şampiyonasında Bingöl’ü temsil edecek.

Badmintona solhan damgası
12 HAZİRAN 2012 SALI 06:53
0
4090
0
AA aa

Bingöl de 15 yaş altı (1998-1999-2000-2001-2002-2003) badminton il birinciliği yarışmaları Bingöl Yeni Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan yarışmada 17 bayan, 20 erkek sporcu yarıştı.Ferdi olarak yapılan yarışmada ilk 4 sırayı alan sporcular Bingöl'ü Ankara da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.

Hazarşah Yeni Yerleşim öğrencileri daha önce yapılan yarışmalarda badmintonda ilin en iyileri olduklarını ispatlamışlardı. Bu yarışmaya yılsonu olmasından dolayı Hazarşah İÖO öğrencilerinden bu spora gönül veren Aysel ve Nursel Gültekin adlı ikiz kardeşler ile minik Ahmet Akar katıldı.

Yarışmalar sonucunda turnuvanın en küçük sporcusu olan Ahmet Akar, üçüncü turda 1998 doğumlu öğrenciye yenilerek elendi. Aysel ve Nursel Gültekin kardeşler turnuvaya fırtına gibi başlayıp rakiplerini bir bir eleyip finalde buluştular. Kardeş oldukları için fikstürün en altına ve en üstüne yazılan iki kardeş Bingöl ün en iyileri olmak için mücadele ettiler.

Hırslı oyunlarının karşılığını alarak finalde buluşan iki kardeşin mücadelesi büyük beğeni ve alkış aldı. Final mücadelesi sonucu Nursel Gültekin Bingöl birincisi Aysel Gültekin Bingöl ikincisi olarak 20 Haziranda Ankara da yapılacak olan badminton 15 yaş altı Türkiye finalinde mücadele edecekler.

Solhan Kaymakamlığı, Badminton İl Birinciliği Turnuvası'nda başarı elde eden ikiz kardeşleri tebrik edip, finallerde başarılar diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.09.2025
10:06
Kamunun kaybı 304 milyon TL
Kamunun kaybı 304 milyon TL
Yem-Süt Besicilik A.Ş. arsası satıldı ancak mahkeme süreci nedeniyle arsayı alan firma ödemeyi yapamıyor. İhale tarihi ile bugün arasında altın fiyatları üzerinden yapılan hesaplamada kamunun zararı 66 kilo 215 gram altın değerinde. O da bugünkü kurla 304 milyon 572 Bin TL'ye tekabül ediyor.
31.08.2025
21:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucuyla mücadele çerçevesinde polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 2 şüpheli tutuklandı.
31.08.2025
21:10
Yine başıboş hayvan kazası! Ölümden döndüler
Yine başıboş hayvan kazası! Ölümden döndüler
Bingöl-Elâzığ Karayolu Kurudere mevkiinde yola çıkan hayvana çarpmamak için manevra yapan otomobil beton su arkına çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.
31.08.2025
21:09
HÜDAPAR`dan özensiz işçilik eleştirisi!
HÜDAPAR'dan özensiz işçilik eleştirisi!
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru: 'Bir kentin vitrini sayılan ana caddenin bu şekilde yapılması yalnızca estetik bir kusur değil, aynı zamanda kamu kaynaklarının israfıdır.'
31.08.2025
21:07
Bingöl`de Zaferin 103. Yıldönümü coşkuyla kutlandı
Bingöl'de Zaferin 103. Yıldönümü coşkuyla kutlandı
Bingöl'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 103'üncü yılı kutlama programı çerçevesinde, Valilik Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde ise kabul töreni düzenlendi.
31.08.2025
21:05
Bingöl Kent Konseyi`nden Renkli Çocuk Şenliği
Bingöl Kent Konseyi'nden Renkli Çocuk Şenliği
Bingöl Kent Konseyi öncülüğünde, Bingöl Belediyesi ile Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi paydaşlığında 'Çocuk Şenliği' düzenlendi. Bingöl Kent Park'ta gerçekleştirilen etkinlik, binlerce çocuk ve ailelerinin katılımıyla büyük bir coşkuya sahne oldu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın