KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Ağustos 2026 Perşembe
°C

Badmintona solhan damgası

Bingöl’de yapılan Badminton İl Birinciliği Turnuvası’nda Solhan’ı gururla temsil eden ve ilk iki sırayı kaptırmayan Hazarşah Yeni Yerleşim İlköğretim Okulu öğrencilerinden Aysel ve Nursel Gültekin, Türkiye şampiyonasında Bingöl’ü temsil edecek.

Badmintona solhan damgası
12 HAZİRAN 2012 SALI 06:53
0
4682
0
AA aa

Bingöl de 15 yaş altı (1998-1999-2000-2001-2002-2003) badminton il birinciliği yarışmaları Bingöl Yeni Kapalı Spor Salonu'nda yapıldı.

Kızlar ve erkekler kategorisinde yapılan yarışmada 17 bayan, 20 erkek sporcu yarıştı.Ferdi olarak yapılan yarışmada ilk 4 sırayı alan sporcular Bingöl'ü Ankara da yapılacak olan Türkiye şampiyonasında temsil edecekler.

Hazarşah Yeni Yerleşim öğrencileri daha önce yapılan yarışmalarda badmintonda ilin en iyileri olduklarını ispatlamışlardı. Bu yarışmaya yılsonu olmasından dolayı Hazarşah İÖO öğrencilerinden bu spora gönül veren Aysel ve Nursel Gültekin adlı ikiz kardeşler ile minik Ahmet Akar katıldı.

Yarışmalar sonucunda turnuvanın en küçük sporcusu olan Ahmet Akar, üçüncü turda 1998 doğumlu öğrenciye yenilerek elendi. Aysel ve Nursel Gültekin kardeşler turnuvaya fırtına gibi başlayıp rakiplerini bir bir eleyip finalde buluştular. Kardeş oldukları için fikstürün en altına ve en üstüne yazılan iki kardeş Bingöl ün en iyileri olmak için mücadele ettiler.

Hırslı oyunlarının karşılığını alarak finalde buluşan iki kardeşin mücadelesi büyük beğeni ve alkış aldı. Final mücadelesi sonucu Nursel Gültekin Bingöl birincisi Aysel Gültekin Bingöl ikincisi olarak 20 Haziranda Ankara da yapılacak olan badminton 15 yaş altı Türkiye finalinde mücadele edecekler.

Solhan Kaymakamlığı, Badminton İl Birinciliği Turnuvası'nda başarı elde eden ikiz kardeşleri tebrik edip, finallerde başarılar diledi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.08.2026
01:04
Bingöl`den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'ün sevilen simalarından Sadin Babo, geride yüzlerce hatıra, sıcak bir tebessüm ve gönüllerde silinmeyecek bir iz bırakarak hayatını kaybetti. Mehmet Emin Barslan, Sadin Babo'nun ardından kaleme aldığı duygu yüklü yazısında, onun yalnızca bir insan değil, değişen Bingöl'ün hafızasında yaşayan bir değer olduğunu anlattı.
20.08.2026
01:02
Bingöl`e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Bingöl'e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde okulların güvenliğini artırmak amacıyla planlanan 30 bin okul bahçe görevlisinin illere göre kontenjanları belli oldu. Bingöl için 190 kişilik kontenjan ayrıldı. Görevlilerin yaklaşık 9 ay süreyle çalıştırılması ve ücretlerinin asgari ücret seviyesinde olması planlanıyor.
20.08.2026
01:00
Uçar:
Uçar: '100 yıl sonra tarihi bir fırsatla karşı karşıyayız'
Bingöl'de 'Barışın Sözünü Halkla Kuruyoruz' buluşmaları kapsamında yeni sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan DBP Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar, yeni sürecin Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalıcı barış açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Meclis'teki çerçeve yasanın sürecin başlangıcı olarak değerlendirilmesi ve toplumsal desteğin güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Uçar, Türkiye'nin 100 yıl önce kaybettiği bir fırsatın yeniden ortaya çıktığını vurguladı.
20.08.2026
00:59
MEB`den yeni eğitim yılı genelgesi
MEB'den yeni eğitim yılı genelgesi
2026-2027 eğitim öğretim yılı 14 Eylül'de başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgeyle okullarda cep telefonu kullanımından deneme sınavlarına, veli görüşmelerinden kayıt ücretlerine kadar birçok başlıkta yeni dönemde uygulanacak esaslar belirlendi. Bakanlık dışındaki deneme ve tarama sınavlarına okullarda izin verilmeyecek, veli görüşmeleri ise yalnızca Okul Randevu Sistemi üzerinden yapılacak.
20.08.2026
00:57
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolunun Kardeşler köyü mevkisinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
20.08.2026
00:53
Bingöl`de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
Bingöl'de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
HİZMET-İŞ Sendikası Bingöl Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Abdülmecit Akdemir yeniden şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongrede çalışma hayatının sorunlarından taşeron işçilere, KİT'lerdeki kadro beklentisinden vergi adaletine ve 'Terörsüz Türkiye' hedefine kadar birçok başlık gündeme geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın