KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Haziran 2025 Pazartesi
°C

Bağcılar'dan bingöl ve diyarbakır'a yardım

Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi'nin organizasyonu ile Diyarbakır ve Bingöl'e 6 tır dolusu giyecek yardımı gönderildi.

Bağcılar`dan bingöl ve diyarbakır`a yardım
20 ŞUBAT 2009 CUMA 11:36
0
1391
0
AA aa
Bağcılar'dan Bingöl ve Diyarbakır'a gönderilen giyecek yardımı ile gönül köprüsü kuruldu. Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı'nın öncüllüğünde örgütlenen Bağcılar'ın önde gelen hayırsever işadamları 6 tır dolusu giysi yardımı topladı. "Bağcılar'dan Diyarbakır ve Bingöl'e gönül köprüsü" adı verilen kampanya çerçevesinde toplanan binlerce çocuk ve yetişkin giysisi düzenlenen törenle yola çıkarıldı. Törende konuşan Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, "Güneydoğu illerimizde, fakirlik nedeniyle giyecek elbise bulamayan, okula giderken ayakları üşüyen çocuklarımızın ayaklarını ısıtabilirsek bu bizim izin en büyük mutluluk olur." dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yaptığı konuşmada Bağcılar'da bulunan hayırsever işadamlarına teşekkür etti. İşadamlarının doğal afetten etkilenen dünyanın her yerindeki insanlara yardım gönderdiğini belirten Çağırıcı, "Pakistan, Kazakistan, Açe, Balkanlar ve dünyanın daha birçok yerinde işadamlarımızın yardımları ve eserleri var. Bağcılar Belediyesi olarak bunlara aracı olmaya, yardımların yerine ulaşmasına vesile olmaya çalışıyoruz. Biz de sosyal belediyecilik gereği, ideoloji ve siyasi görüş gözetmeden ihtiyaç duyulan yerlere yardım yapmaya çalışıyoruz. Bingöl ve Diyarbakır valileri Bağcılar'da kaymakamlık yaptı. Bu vesile ile bu iki ilimizi bu yardımlarımızda öncü iller kabul ettik. Ancak yardımlarımız ihtiyaç olan her yere yönelik olarak devam edecek." dedi.

Diyarbakır ve Bingöl'e gönderilmek üzere giysi yardımı yapan işadamları adına konuşan Collezione firması yetkilisi Ekrem Akyiğit de yapılan yardımın önemine dikkat çekerek, "Buna vesile olanlara teşekkür ediyorum." dedi.

Bingöl'e ve Diyarbakır'a gönderilen tırların Bağcılar'da bulunan Collezione, Tema, Akın Çorap, Murat Çorap, İTKİB, İstoç, Bücürük gibi firma ve kuruluşların yardımları ile doldurulduğu belirtildi. Yardım tırları konuşmaların ardından Bağcılar Müftüsü'nün yaptığı duanın ardından yola çıktı.

Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.06.2025
22:54
Turhan`dan Bingöl`e vefa! İki okul yaptıracak
Turhan'dan Bingöl'e vefa! İki okul yaptıracak
Bingöl'de birçok alanda destek sunan Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Turhan, bu kez eğitime sunduğu büyük katkıyla adından söz ettirdi. Turhan, Bingöl'de anne ve babası adına iki okul yaptıracak. Protokol sonrası Turhan'a teşekkür eden Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta; 'Okullarımızın Bingöl'ümüze ve evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.
20.06.2025
21:35
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl`e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK kararnamesi yayımlandı! Bingöl'e gelen ve giden hâkim ile savcılar belli oldu
HSK Birinci Dairesi'nin hâkim ve cumhuriyet savcılarının talepleri doğrultusunda yaptığı değerlendirme sonucu hazırlanan kararname, Kurulun internet sitesinde yayımlandı. Kararname kapsamında Bingöl geneli 22 isimin yeri değişti. İşte Bingöl'e gelenler ile Bingöl'den gidecekler…
20.06.2025
18:17
Bingöl`de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Bingöl'de satışa çıkarılan o konutlar neden pahalı?
Konuyu uzmanına sorduk ve fiyat yüksekliğinin sebepleri, diğer illerle fiyat farklığının sebepleri, kurumsal çerçevenin kamuoyunda yanlış yorumlanışı ve dahil edilmeyen konutların akıbetini tek tek açıkladı. Fiyatı yüksek bulan uzman isim, yapılacakları ise şöyle sıraladı;
20.06.2025
17:02
Bingöl`de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı ve işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
20.06.2025
16:54
Bingöl`de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de 19 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 4 farklı noktada toplam 19 bin 513 kök skunk bitkisi ele geçildi.
20.06.2025
16:37
Bingöl`de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl'de ihbar üzerine denetim yapan ekipler zincir markete cezayı kesti
Bingöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir zincir markette tarihi geçmiş süt, tavuk ve açıkta bırakılmış kıyma ürünleri tespit etti. Denetim sonrası markete 21 bin TL ceza kesildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın