KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
25 Ekim 2025 Cumartesi
°C

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı

Vali Kadir Ekinci Başkanlığında 2019 yılı 'Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu 3. Toplantısı' gerçekleştirildi.

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Yapıldı
26 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA 20:05
1
1424
0
AA aa

İl Özel İdaresi toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Kadir Ekinci'nin yanı sıra Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Hasan Çiftçi, Vali Yrd. Yusuf Gemici, BİNTSO Başkanı Mahmut Ayas ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

İl Sağlık Müdürü M.Emin Gündoğdu'nun sunumu ile başlayan toplantıda bağımlılık yapıcı maddeler ve bağımlılıkla mücadele yerel eylem planı doğrultusunda yapılan saha çalışmalarının genel durumu anlatıldı.

Toplantıda sırasıyla; İl Sağlık Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Müftülüğü ve Yeşilay Bingöl İl temsilciliğince takip edilen faaliyetleri içeren sunumlar yapıldı ve tüm paydaş kurumların bağımlılıkla mücadele noktasında yapmış oldukları çalışmaların değerlendirmesi akabinde görüş ve öneriler paylaşıldı.

Daha sonra okul çevrelerinde alınan güvenlik önlemleri ve öğrencilere yönelik konuyla ilgili rehberlik çalışmaları hakkında kurul üyeleri bilgilendirildi.

Kurumların uyuşturucu ile mücadele yöntemleri hakkındaki bilgi paylaşımları sonrasında bir değerlendirmede bulunan Vali Kadir Ekinci, ‘Uyuşturucu ile mücadelenin sadece kolluk kuvvetleri ile yapılacak bir mücadele olmadığına dikkat çekti.  Bütün kamu kurum ve kuruluşlarının, STK'ların ve gönüllü vatandaşların yarınlarımızı koruma adına bu konu üzerinde hassasiyet ile durması gerektiğini söyleyen Vali Ekinci, “Aklı, sağlığı ve nesli korumak adına, çocuklarımızın ve milletimizin huzurlu ve güvenli yarınları adına tüm kesimler ile birlikte azami gayret göstererek, uyuşturucu ve giderek farklılaşan tüm bağımlılık türleri ile mücadelede daha fazla yol almanın gayret ve çabası içindeyiz ” dedi.

‘Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı' daha önceden alınan kararlar, devam eden uygulamalar ve planlanan çalışmaların değerlendirilmesi ve ‘Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü' münasebetiyle ‘saat kulesi önünde bilgilendirme amaçlı stant kurulması ve kültür merkezinde tiyatro gösterisi' gibi faaliyet bilgilerinin paylaşılması ile sona erdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.10.2025
19:23
Bingöl`de Aile Şenliği Coşkusu
Bingöl'de Aile Şenliği Coşkusu
Bingöl Valiliği SYDV tarafından düzenlenen 'Aile Şenliği'ne katılan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, ailelere doğum ve evlilik desteklerini duyurdu. Şenlikte çocuklar için de renkli aktiviteler yer aldı.
24.10.2025
18:39
Bingöl`e 31 hekim atandı
Bingöl'e 31 hekim atandı
Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta: 'İlimize atanan tüm hekimlerimize hoş geldiniz diyor, 125. DHY kurası ile yapılan bu atamaların Bingöl'ümüze hayırlı olmasını temenni ediyorum' dedi.
24.10.2025
17:05
Bingöl`de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Bingöl'de İUP kapsamında Bin kişi alınacak
Başvurular 27-30 Ekim 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. Noter Kurası 04 Kasım 2025 tarihinde çekilecek. Program 10 Kasım 2025 tarihinde başlayacak, 30 Haziran 2026 tarihinde sona erecek.
24.10.2025
16:44
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl`de nikah şahitliği yaptı
Bakan Yardımcısı Yenigün Bingöl'de nikah şahitliği yaptı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Bingöl'de 'Evlenecek Gençlerin Desteklenmesi Projesi'nden yararlanan çiftin nikah şahidi oldu.
24.10.2025
16:06
Komisyon uygun gördü! Bingöl`de ekmeğe yeni zam!
Komisyon uygun gördü! Bingöl'de ekmeğe yeni zam!
Bingöl'de birçok kurum ve kuruluş temsilcilerinden oluşan komisyon tarafından uygun görülen ekmek zammı, Fırıncılar Federasyonu'nca da kabul edilerek yürürlüğe girdi. Somun ekmek 12, pide ekmek 18 TL'ye çıktı. Elazığ'dan ve Muş'tan da sorduk. Değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyoruz!
24.10.2025
16:05
Motorine zam geliyor
Motorine zam geliyor
Brent petrol fiyatlarında yüzde 5'i aşan yükselişin ardından akaryakıt fiyatlarına da zam haberi geldi. Son yaşanan gelişmelere göre, akaryakıt ürünlerinden motorinin litre fiyatına bu gece itibariyle zam yapılması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın